Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
znači došla si odnekud u velikom gradu, završila škole i to, olebila se, poso stan...sve leglo na svoje mesto
jel razmišljaš na udadbu i pravljenje dece il se prvo malo ispucaš da tako kažem ?
i kad se udaš jel odma prionete na decu, il prvo havaji, ibica, rodos, kokakola malboro suzuki, pa ondak deca ?
Došla sam odnekud u manji grad, završila škole i to, olebila se pošteno još nisam, poso stan... nije leglo na svoje mesto još.
E sad, otišla bih ja na bilo koje treće mesto, ako bi tamo leglo.
A udadba i pravljenje dece, ili ispucavanje? Jbg, ja nekako kapiram da se ispucavati možeš sasvim lepo, kako solo tako i u dvoje.. samo ako imaš mašte.
znači došla si odnekud u velikom gradu, završila škole i to, olebila se, poso stan...sve leglo na svoje mesto
jel razmišljaš na udadbu i pravljenje dece il se prvo malo ispucaš da tako kažem ?
i kad se udaš jel odma prionete na decu, il prvo havaji, ibica, rodos, kokakola malboro suzuki, pa ondak deca ?