vido sam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
jednu taze udatu pa mi dala povod za temu

znači došla si odnekud u velikom gradu, završila škole i to, olebila se, poso stan...sve leglo na svoje mesto
jel razmišljaš na udadbu i pravljenje dece il se prvo malo ispucaš da tako kažem ?
i kad se udaš jel odma prionete na decu, il prvo havaji, ibica, rodos, kokakola malboro suzuki, pa ondak deca ?

znači došla si odnekud u velikom gradu, završila škole i to, olebila se, poso stan...sve leglo na svoje mesto
jel razmišljaš na udadbu i pravljenje dece il se prvo malo ispucaš da tako kažem ?
i kad se udaš jel odma prionete na decu, il prvo havaji, ibica, rodos, kokakola malboro suzuki, pa ondak deca ?

Ako radi u policiji prvo se prokurwa, tam' nema postenih:malav:

cisto sumnjam da neka od nas prione na ibicu, havaji i ostala skupoca :ceka:

evo ja bih ti odgovorila ali ja sam iz begeja
ali kako vidim, one se izive u studenjaku medju studentima pa ka se udaju budu dobre i postene
i sve ce samo da se ne vrate odakle su dosle

Ti k'o da si vid'o Madonu :zcepanje:

:lol:
da znaš
ono...vidi je nije uspela tamo
x

Nije vise tako Dee, to o cemu govoris je vise vezano za proslost.
Tranzicija nam je donela jake male gradove i slabe velike gradove.
Puno ljudi koje poznajem su se zaposlili po Vrscu, Indjiji, Subotica je tu najbolji izbor...jedan moj prijatelj je otisao u Kovin za preko hiljadu evra...u Bg-u je dobro ali si bez hiljadarke...onako...prezivljavas i brojis a sam znas koji procenat ima hiljadu plus pa da sebi moze da priusti Ibice, Rodose, Londone...plus da placa stan, troskove, izlaske, automobil...a u Kovinu sve to mozes i pri tom zivis ko bogatas...

e i ti našo dećeš da pitaš, ovima ovde devedes posto nabrojanog vlažni snovi

x

Nije vise tako Dee, to o cemu govoris je vise vezano za proslost.
Tranzicija nam je donela jake male gradove i slabe velike gradove.
Puno ljudi koje poznajem su se zaposlili po Vrscu, Indjiji, Subotica je tu najbolji izbor...jedan moj prijatelj je otisao u Kovin za preko hiljadu evra...u Bg-u je dobro ali si bez hiljadarke...onako...prezivljavas i brojis a sam znas koji procenat ima hiljadu plus pa da sebi moze da priusti Ibice, Rodose, Londone...plus da placa stan, troskove, izlaske, automobil...a u Kovinu sve to mozes i pri tom zivis ko bogatas...
načinješ temu o beogradizaciji, a ja sam veoma osetljjiv na tu temu i lako puknem tu...zato bolje ne bi o tome

prvo sam se "ispucavala" solo
pa sam se "ispucavala" sa buducim zmuom
pa sam krenula da pravim decu, pa sam se udala kad sam dete uspela da napravim, pre toga nisam videla neke razloge za ozvanicenje necega sto je po svemu vec bilo brak
pa cu opet da se ispucavam sa dragim kad nam deca malko poodrastu

mV:
prvo sam se "ispucavala" solo
pa sam se "ispucavala" sa buducim zmuom
pa sam krenula da pravim decu, pa sam se udala kad sam dete uspela da napravim, pre toga nisam videla neke razloge za ozvanicenje necega sto je po svemu vec bilo brak
pa cu opet da se ispucavam sa dragim kad nam deca malko poodrastu

aj super, nego jel se pitao shta jadni muz? :)))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back