Виђање

Ne ide to tako.
Prvo zene izlaze sa drugaricama ili u mesanom drustvu. Retko, gotovo statisticka greska ce neka sama da izadje.
Drugo, pridjes njoj a ignorises njene drugarice ima da te pojedu za veceru. Bice zesce neprijatne i odvucice je u fazonu ovaj je neki frik.
A ona ce pogodi sta? Da poslusa drugarice.
Izvini napokone, ali ja nemam vremena za ove priče iz srednje škole.
A pogotovu u srbiji, jer smo inace komunalna zemlja, znaci upozanavanja su preko posrednika najcesce osim tako neka visenja u jednom kaficu, pa vlasnik diskoteke i ortaci.
Trece: Zene ne vole introvertne (citaj stidljive momke). ni jedna, ni esktrovertna ni introvertna zena. Jednostavno se ne osecaju sigurno pored takvog. Mozda ce neka nekad s nekim momkom biti, ali toje mucna veza.

Ne da si lupio nego baš

Pa introvertan je lik na primer Danijel Krejg, pa recimo Džoni dep, pa Tom Henks, Kianu Rivs, itd da ne nabrajam

A sta je najgore? Biti izmedju. Ne biti ni ekstrovert ni introvert. Ja sam takav. Nekad sam super socijalan, vole me ljudi, placaju mi pica a nekad sam krijem se u senci.

Pa čudi me da to tako odvajaš, intorvert nije neko ko je stidljiv u principu, naprotiv. Umeju da budu vrlo direktni. Introvert je samo neko kome ne trebaju spoljašnje senzacije da bi bo srećan, više unutrašnji porivi. Imaju unutrašnju energiju i ne zavise toliko od posljašnje. Razlika je u tome što introverti kad hoće da napune baterije budu sami, a extrovertni traže ljude i drutvo.. Pa me je ovo tvoje pisanje podsetilo da jednostavno tebi se izgleda svidjaju žene koje su povodljive, šta znam

Pa čudi me da to tako odvajaš, intorvert nije neko ko je stidljiv u principu, naprotiv. Umeju da budu vrlo direktni. Introvert je samo neko kome ne trebaju spoljašnje senzacije da bi bo srećan, više unutrašnji porivi. Imaju unutrašnju energiju i ne zavise toliko od posljašnje. Razlika je u tome što introverti kad hoće da napune baterije budu sami, a extrovertni traže ljude i drutvo.. Pa me je ovo tvoje pisanje podsetilo da jednostavno tebi se izgleda svidjaju žene koje su povodljive, šta znam
Pa i ne svidjaju mi se koje su povodljive. Nekako mi paglu deluju.

Nego vama introvert znači stidljiv čovek povučen ne ume da bekne, jer to? Ne, introverti meni deluju vrlo moćno, čak i kada ćute. Ne svi, ali poneki su baš baš.. jaki. duševno, a neki i telesno ;)

Дође неко ниоткуд и узме ти жену или она оде са њим.
Pa ako tako shvataš sa sujetom, onda ok.

Poenta je... ako ode sada otići će i drugi put, ne možeš nekog držati na lancu.
Jedino što vredi je slobodna volja nekog da bude s tobom /s bilo kim/
Није то сујета.

И ти би се борила за свог типа да ти је стало до њега.

Не би седела и посматрала, а сутра причала како је то нормално.

Дође неко ниоткуд и узме ти жену или она оде са њим.

Није то сујета.

И ти би се борила за свог типа да ти је стало до њега.
Taman posla.
Ne borim se ni za kog da bude sa mnom.
Ne kažem da je to ni pametno ni glupo, samo je tako.
Želim da neko bira mene. ako ne bira, srećno im.

Не би седела и посматрала, а сутра причала како је то нормално.

Да ти је стало да буде са тобом и да ти значи, не би га дала.

Ne, grešiš. Zašto bi uopšte bila u vezi sa nekim ko mi ne znači.
Nego mi je nedostojanstveno da se borim za nekog. Ne vidim smisao toga. Posle će mi stalno biti ta misao dok smo zajedno da je tu jer sam se ja nešto izborila za to, umesto da mi bude u svesti da sam bila izabrana. Ne bih se osećala dobro. Treba da me želi. Inače, bolje biti sam.

Ne, grešiš. Zašto bi uopšte bila u vezi sa nekim ko mi ne znači.
Nego mi je nedostojanstveno da se borim za nekog. Ne vidim smisao toga. Posle će mi stalno biti ta misao dok smo zajedno da je tu jer sam se ja nešto izborila za to, umesto da mi bude u svesti da sam bila izabrana. Ne bih se osećala dobro. Treba da me želi. Inače, bolje biti sam.
Људи су у браку са женама које им не значе, али их опет бране и не дају да их неко преотме.

Друго, гомила света се држи у неким везама иако не воле ту другу особу.

Ја нисам такав, али други јесу.

Из моје перспективе, ако је мени драга и ако је волим, борићу се да буде уз мене и нећу дати да је преотме неко други. Тако су људи радили одувек, а данас се прича о отвореним умовима и широким схватањима.

Back