Onih za blizu?
A bez onih za daljinu?
Sočiva?
Kad ste počeli da ih nosite?
A bez onih za daljinu?
Sočiva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ни близу ни далекоOnih za blizu?
A bez onih za daljinu?
Sočiva?
a, pa to se ne računa.... ti si amater...Vidim vidim, ali za daljinu bi trebalo da nosim naočare sa dioptrijom 0.75
![]()
Ehh, dobro je onda što sam amater.a, pa to se ne računa.... ti si amater...
a, jel' bre bela, petak veče, sta tražiš na forumu..... ja sam davno predlagao da forum bude zvanično zaključan petkom od 20h do 03:00h.... nisu me poslušali....
E tooNešto slično kao i ti.... i meni prija malo da usporim i odmorim.... evo otvorih i jednu smirnoff ice da se osvežim, pa nek ide život....
Ajde ga zovni molim teImaš li u frižideru il' da zovnem konobara?
A ti?Onih za blizu?
A bez onih za daljinu?
Sočiva?
Uff....jabukaNišta da brini.... jabuka? kupina? kruška?
ma pusti to, vidiš da smo počeli da pijančimo.... šta bi ti volela da popiješ? da zovemo muziku za sto?
ma pusti to, vidiš da smo počeli da pijančimo.... šta bi ti volela da popiješ? da zovemo muziku za sto?
Hvalaaa : DEvo stiže.... za tebe jedna jabuka Pogledajte prilog 1374186
i za mene još jedna smifnoff (nećemo se zaustaviti na jednoj, jel' te..... pa ipak je petak... veče...) Pogledajte prilog 1374187
E aj, živeli.... i da si mi zdrava i srećna.....
Ništa, ništa....Hvalaaa : D
Živelii takođe
![]()
VažiNišta, ništa....
Spremićeš ti meni krofne kad mi se prijedu....
Kakav te sutra dan čeka? opušten? dinamičan?
aha, u redu onda, idem da prelistam recepte...a ja volim one koje se samo pospu sa sitnim, mlevenim, šećerom..... cisto da znas....
uuu, u poredjenju sa tim kakva ludnica ume da bude, ocekujem opušten dan, ustvari i ceo vikend...
bela, jel' si ti stvarno u Seulu ili bi samo volela da si tamo?
....p.s. ako ovo vidite da pročitate, onda vam sigurno ne trebaju naočare za blizinu.....