Vidite li išta bez naočara?

a, pa to se ne računa.... ti si amater...
a, jel' bre bela, petak veče, sta tražiš na forumu..... ja sam davno predlagao da forum bude zvanično zaključan petkom od 20h do 03:00h.... nisu me poslušali....
Ehh, dobro je onda što sam amater.

Malo da se odmorim, ceo dan samo jurcam po gradu sa drugaricom. Sad se odmaram. : )
A ti? Šta ćeš ti na forumu petkom uveče?

U minusu sam, ali se baš kasno dijagnostikovalo. Bolje se snalazim bez naočara, u mutnom, i redovno ih slomim jer volim više da sam bez njih... ali ipak sam poručila nov par... nakon što sam sela po ko zna koji put na stari.
Perspektiva se menja, bukvalno ono-ne može da se odmeri koliko je nešto daleko ili blizu! Gadno!

Evo stiže.... za tebe jedna jabuka somersby-jabuka.jpg
i za mene još jedna smifnoff (nećemo se zaustaviti na jednoj, jel' te..... pa ipak je petak... veče...) smirnoff-ice-275ml.jpg
E aj, živeli.... i da si mi zdrava i srećna.....

...a ja volim one koje se samo pospu sa sitnim, mlevenim, šećerom..... cisto da znas....
uuu, u poredjenju sa tim kakva ludnica ume da bude, ocekujem opušten dan, ustvari i ceo vikend...
bela, jel' si ti stvarno u Seulu ili bi samo volela da si tamo?
....p.s. ako ovo vidite da pročitate, onda vam sigurno ne trebaju naočare za blizinu.....

...a ja volim one koje se samo pospu sa sitnim, mlevenim, šećerom..... cisto da znas....
uuu, u poredjenju sa tim kakva ludnica ume da bude, ocekujem opušten dan, ustvari i ceo vikend...
bela, jel' si ti stvarno u Seulu ili bi samo volela da si tamo?
....p.s. ako ovo vidite da pročitate, onda vam sigurno ne trebaju naočare za blizinu.....
aha, u redu onda, idem da prelistam recepte :kolac:
isto je i u mom slucaju, tako da se nadam da ce vikend biti opustencija
volela bih da odem <3

e super, ne trebaju mi za blizinu :ok:

Back