Vidim, nakotilo se

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odavde dakle. Umešo si se iz čista mira, možda si i klon što se mene tiče.

Elem, šta ti nije jasno? On je meni objasnio šta se tu dešavalo, prvi. A posle je rekao da su to samo pretpostavke. Ako on može da pretpostavlja, valjda mogu i ja?

Ti si na priču iz njegovog okruženja (dakle pre nego što je rekao da ne zna šta se konkretno tu dešavalo) odmah odgovorila onom sklopljenom pričom o tome kako je on kriv, ucenjivao i uslovljavao je parama.. Posle prvog posta. To mene zanima, objasni mi logiku iza toga?

Muškarac je pa mora da je kriv?

Ја знам човјека који плаћа огромну алиментацију. При том је оставио дјеци и стан и жени кућу, а ови неће ни да комуницирају с њим, али воле да троше његове паре то је чудо.

Шта мислиш о таквој жени? Иначе, издржавао је цијелу породицу више од 15 година, пошто жена није радила, па јој дунуло да се разведе и присвоји што присвојити може. Иначе, велика дама....
Moj odgovor je na ovo.

Dada garant joj dunulo, a on bio srculence. Dok ona nije radila i lenčarila on joj nimalo nije mahao parama i uslovljavao kako će da živi, šta će da obuče i pojede. I da, naravno da žena sa gomilom dece ovde ima uslova da gradi karijeru jer se muškarci satiru od uništavanja svojih karijera da bi ostali kući i čuvali decu dok ona napreduje.

Uzgdeg, ako znaš (pod uslovom da nisi izmislio) jedan primer čoveka koji navodno plaća alimentaciju, ne reče koliko ih znaš koji ne plaćaju. To je, pazi, zakonska obaveza. Obaveza prema deci i nema ništa tragično u tome što on plaća svoju obavezu. Ja bih mogla desetak da nabrojim takvih, i NIJEDNOG koji plaća. Ne redovno, nego uopšte.
Podjednako glupa pretpostavka, baš kao što je po njemu po pravilu žena bila kriva za sve (primeti boldovano, ako nisi do sad). A onda napiše ovo
И како било ко може знати какав је однос између двоје људи?
Eto logike. Nisam znala da je potreban grafik za cinizam.

Je l gledao u pasulj da zna da je ona qrva kojoj je "dunulo da se razvede" i da "oni samo žele njegove pare"?

Je l nije postojala opcija da je on alkos, švaler, ili jednostvno idiot? Zašto je žena kriva samo zato što je žena? Je l žena obavezno ta koja je kriva za razvod, pitam te sad lepo? Zašto se meni obraćaš, kad je on optužio ženu iako ne zna šta se dešavalo jer nije živeo sa njima? Jednostran si i držiš mušku stranu, pa si prevideo njegov post. A interesantno je da se ja ovde optužujem za jednostranost. Pa kad ne branim žene isključivo onda nemam... stav, smernicu, šta si hteo reći?

Poslednja izmena:
Ne zanima mene uopšte dalja priča, meni je upalo u oči to što si ti nakon njegovog jednog posta odmah imala priču u kojoj mora da je muškarac kriv (jer je muškarac) a žena je žrtva (jer je žena).. Jer na osnovu toga vidim tvoj stav..
Ne držim mušku stranu, ne ulazim uopšte u te muškarci vs žene ratove koji su nekima ovde fetiš, nemam ništa protiv žena, naprotiv.. Meni samo smeta što ti uvek ulaziš u priču sa startnom pretpostavkom da su muškarci krivi, i da su žene tlačene.. A ono što pričaš bi imalo mnogo više kredibiliteta da nije tako i da objektivnije sagledaš stvari.. Koliko je moguće da je on bio idiot isto toliko je moguće i da ona jeste bila *****, a on drugu stvar nije rekao, ti si ovom prvom otvorila

Ne zanima mene uopšte dalja priča, meni je upalo u oči
... znači komplet panj. Mogu do sutra da objašnjavam (na zahtev); on ima svoje viđenje i svoj ular onaj konjski i kad je zacrto da je nešto crno iako je plavo ima da bude crno. S takvim stavom nećeš bog zna šta naučiti u životu, i to je meni upalo u oči što se tebe tiče. A, uzgred, baš ne volim tu osobinu kod ljudi.
Ajd, kako god ti kažeš :lol: ne vredi s tobom.

Elem, kad sam već ovde, šta je to što vas tera da se tako čoporativno udružujete u pljuvanju isključivo u periodima? Je l vođa?
Zanimljivo je primetiti kako nema tog kolektivnog pljuvanja žena dok se jedan ne pojavi i pokrene lavinu. Onda odjednom i ostalima izrastu muda.

To je jedna osobina koju cenim kod žena, za promenu. Mnogo su manje pi čke, o ironije.

... znači komplet panj. Mogu do sutra da objašnjavam (na zahtev); on ima svoje viđenje i svoj ular onaj konjski i kad je zacrto da je nešto crno iako je plavo ima da bude crno. S takvim stavom nećeš bog zna šta naučiti u životu, i to je meni upalo u oči što se tebe tiče. A, uzgred, baš ne volim tu osobinu kod ljudi.
Ajd, kako god ti kažeš :lol: ne vredi s tobom.

Dileja.. Ja lepo kažem da mene zanima otkud taj početni stav, al ti ne umeš da objasniš nego pričaš nešto drugo, i sad si kao iznad mene i mrzi te da mi objašnjavaš..

Elem, kad sam već ovde, šta je to što vas tera da se tako čoporativno udružujete u pljuvanju isključivo u periodima? Je l vođa?
Zanimljivo je primetiti kako nema tog kolektivnog pljuvanja žena dok se jedan ne pojavi i pokrene lavinu. Onda odjednom i ostalima izrastu muda.

To je jedna osobina koju cenim kod žena, za promenu. Mnogo su manje pi čke, o ironije.

Ne laskaj sebi da se ljudi udružuju protiv tebe, samo mnogo ljudi misli da ke.njaš :lol:

Izuzetno, osećam se ostvarenim kao ličnost.. Samo kažem, ti pričaš o tome ko nije dostojan odgovora, a gotovo svi te smatraju dijabolom :lol:
I to i žene (verujem da muškarce ne računaš jer veruješ da im smeta što si ti jaka žena i ne daš na se :lol:)

Mrzi me da trošim više vreme na tebe, srećno u krstaškom pohodu protiv nas, tvojih tlačitelja i uzročnika svih tvojih nedaća :)

Izuzetno, osećam se ostvarenim kao ličnost.. Samo kažem, ti pričaš o tome ko nije dostojan odgovora, a gotovo svi te smatraju dijabolom :lol:
I to i žene (verujem da muškarce ne računaš jer veruješ da im smeta što si ti jaka žena i ne daš na se :lol:)

Mrzi me da trošim više vreme na tebe, srećno u krstaškom pohodu protiv nas, tvojih tlačitelja i uzročnika svih tvojih nedaća :)
Čuj to stvarno nije legitiman odgovor na činjenicu da si ti panj :( I da imaš probleme sa ljudima privatno, a ne na forumu. Stvarno poradi na tome, onako, prijateljski ti kažem. Aj sad već jednom idi odjavljuješ se dva dana.

Tacno je da nju ogromna vecina smatra dijabolom, ali ja se ne bih tako izrazio. Ona ima ozbiljnih psihickih problema zbog traumaticnih iskustava sa pojedinim muskarcima u proslosti i treba joj profesionalna pomoc. :rtfm:

Back