Video prenkovi

Ова врста „забаве” ми никад није била јасна. Прво, није смијешно, друго, апсолутно ми је незамисливо да нико није подигао озбиљну тужбу против овакве врсте „шале”. Изгледа да учеснике „убјеђују” прилично екикасно да се сложе с објављивањем оваквих снимака или се просто ради у глумцима тј. да је све ово намјештено.
Нажалост, нисам могао наћи један сјајан клипић... (ако га неко пронађе нек окачи). Лик сакривен у контејнеру изненада искаче из контејнера кад поред њега тротоаром прође неки пролазник. Наравно, сви се престраве кад им неко тако изнебуха искочи на пола метра... и онда бисер. Црнац иде тим тротоаром, да се примијетити да није баш одрастао у „свили и кадифи”, пролази поред контејнера који је лијево од њега... и кад лик искочи, црнац без имало оклијевања, онако по аутоматизму само спуца лика десницом право у челенку. Реакција тренутна, попут одапете опруге, лик искочи и моментално – ПЉАС! Лик се само срушио назад у контејнер, а црнцу није било јасно ни шта се десило. Е, то ми се допало. :mrgreen:

Back