Video konverter

margor25

Početnik
Poruka
4
Pozdrav svima. Zanima me da li neko zna koji program da koristim prilikom prebacivanja filma preuzetog sa satelita? Tacnije, iz MPEG-2 u AVI (Divx), koje kodeke koristi itd.? Jer samo mogu gledati kroz ProgDVB i to je sve a imam i RadLIght sa svim kodecima (ukljucujuci i DivxPro kompletan). Koristim ProgDVB 4.75 Full i Sky Star 2?
Hvala

Ja se jos uvek mucim sa "dupliranjem posla". :(
Naime, VirtualDubMod 1.15.1 (u GordianKnot paketu) mi fantasticno odradi konvertovanje s tim sto ne nalazim nacin kako da podesim avi fajl recimo na 700MB pa mi je avi fajl uvek preko 2GB. Tako da sam primoran da nakon toga jos jednom provucem konvertovan avi fajl kroz DrDivX 2.0.0_OSS. Codec package mi je DivXInstaller sa DivX Codecom 6.2.5. Vreme utroseno - oko 5h! :(
Gde mogu da skinem tu stariju verziju Dr.DivX 1.06???

margor25:
Pozdrav svima. Zanima me da li neko zna koji program da koristim prilikom prebacivanja filma preuzetog sa satelita? Tacnije, iz MPEG-2 u AVI (Divx), koje kodeke koristi itd.? Jer samo mogu gledati kroz ProgDVB i to je sve a imam i RadLIght sa svim kodecima (ukljucujuci i DivxPro kompletan). Koristim ProgDVB 4.75 Full i Sky Star 2?
Hvala
meni je uspelo sa vindousovim muvi mejkerom, nisam mogao da verujem ali je tako probaj pa ćeš videti jedino nevalja što ume da zablokira ako snimak nije dobar odnosnao ako si snimao sa tps-a ili premijera gde slika ume nekad da trza.Znači uradio sam film da mogu da ga gledam na sonijevom dvd plejeu (kućnom).

Back