Video igre

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Не.
На првом рачунару из 85., Амстрад ЦПЦ 464 са Z-80 процесором играо сам фрути френк и неку трговачку СФ игру(Елита) где сам куповао што шта да бих то продавао, најчешће неку шверц робу коју сам кријумчарио док једном нисам купио звркове!!!
Не знам ни сам зашто, вероватно због високог нивоа и убрзане игре, углавном појели су ми сву флоту... касније нисам играо ту игру.:hahaha:
Сада некад оставим у Фрицу-12 шаховску позицију да је анализира сву ноћ и сутра погледам шта је избрбоћао.

Volim ali ne igram toliko aktivno. Kao mladji sam bas bas bio zaludjen, sve sto izadje mora da se igra, da se proba, sada niti imam komp koji moze da pokrne sve te nove video igre niti imam vremena ni volje. Pre sam recimo po ceo dan znao da igram, samo ako nemam obaveze, sada uvek nadjem nesto pametnije da radim. Ali volim video igre, pratim sta izlazi uglavnom, ali ne igram, jednostavno ne vidim sebe da potrosim 20h recimo na neku igru i da je ne igram vise ikad, iako igra mozda fantasticnu pricu, obradjuje neke ozbiljne teme.

Mada problem sa video igrama je sto vecina se i ne trudi da napravi dobru pricu, jer to ne pravi pare, vec daj ekspolozija, akcije, sve radi po principu akcionih filmova i blockbustera, jeste da su glupi, komercijala, ali to se najvise prodaje.
Jedino sto igram aktivno vec neko vreme je Dota. Volim da se takmicim sa drugim ljudima, da taktiziram, pravim strategije, plus volim te Role Play elemente, mana, magije, carobnjaci, zmajevi, +50 attack speed, -25% movement slow i ta tehnicka cuda, jednostavno natera te da se udubis, posvetis detaljima i svakoj sitnici ako hoces da pobedis.

640px-Atari-2600-Console.jpg

Eh kad se samo setim kako sam ovo igrao kao klinac.
Onda sam presao na ovako nesto:

consolepirate_terminator8.jpg

Posle nisam ni kupovao konzole, jer sam presao na PC.

Da, ali ne ove sto vecina igra
Ja sam ti za puzzle, solitar, domine i sl.....od ovih konkretnijih sven (ovce koje se kresu), worms world party (crvici koji ratuju), chicken invaders (invazija kokosaka) itd na tu foru za budale :lol:
One rpg i na te fore ne mogu da smislim

da zaboravila sam voznje sad me dz podseti
cuveni nfs, to sam volela one stare...ove nove sad su mi bezveze ne igram, a stari ne mogu na nove kompove
volim te voznje, igram ponekad i one sa kamionima 18 wheels of steel

ja to ne umem a nije mi ni zao tako lanin momak igro pa dobio šutkartu

- - - - - - - - - -

ja sam igrao one sa ručicom pa kad poginem onda je opizdim nogom i nema više kad ne mogu ja da pedjem kraljicu nećete ni vi

- - - - - - - - - -

i onda me isteraju napolje i odem na kuglu sladoleda kad sam sve pare spičko

- - - - - - - - - -

sve je bilo dobro dok nisu počeli da me puštaju da igram poker

- - - - - - - - - -

onda je bilo kao,navijam poker ni sok ne popijem i kao ostane mi još lupam 200 dinara,da li da navijem za sto i popijem sok za sto zedan sam ko ker...ma navi za 200:)

- - - - - - - - - -

e onda sam počeo malo da pijem malo da se drogiram malo soka malo ispod oka

- - - - - - - - - -

dobra tema ovo,podseća

volim i igram.

Strategije su i omiljene, RPG na drugom mestu a pucacine kad hocu da odmorim mozak ubijajuci naciste, zombije,vanzemaljce itd.

Cuveni CM/FM sam igrao godinama mada sad vise nemam vremena da odigram to kako valja.

Trebalo bi upaliti Fallout 4 kao pripremu za nuklearna rat doduse :D

Back