Vida Kokić rodila je desetoro dece, ali ne zna ko su im očevi
Vida Kokić rodila je šest dečaka i četiri devojčice, ali ne zna ko su im očevi.
- Nijednom detetu ne znam ko je otac. Pošto sam znala kakav je moj posao i da bi bili jedan dan siti, a tri dana gladni, ostavljala sam ih u Centru za socijalni rad i insistirala da dobiju dobre hraniteljske porodice. Sada sam u kontaktu samo sa dva sina, jedan je u zatvoru, a drugi kod mog bivšeg partnera. Pomažem im koliko mogu. Sa ostalom decom sam probala da stupim u kontakt, ali nisam uspela. Teško mi je, uprkos tome što sam prostitutka, i ja sam majka i volim svoju decu. Ali sam nekako i srećna, jer znam da su sigurni, zbrinuti i srećni, što sa mnom nikada ne bi bili. Znam čime se bavim i da tokom svog života kršim sve moralne kodekse, ali nikada ne bih abortirala. Verujte mi da je mnogo poštenije imati intimni odnos za novac nego ubiti život u sebi. Ovako ste samo prostitutka, a u drugom slučaju ubica - rekla je ona.
izvor Stil
Ja ne vidim problem u tome sto prostitutka zeli da bude u kontaktu sa decom...
Ja znam mnoge majke koje se razvaljuju na tako neprilicne nacine, tj tako su jeftine, pa su voljene majke, doduse ne znam da li njihova deca znaju ali misli i da znaju ne bi znala....tj pravila bi se da ne znaju sta im majka sve radi...
Znao sam i majka i cerka kombinaciju , obe zajedno kresu istovremeno istog partnera, ne znam da li zajedno u krevetu , ali u roku od 1h su tu obe u stanu i obe se kresnu...
Tako da tu nesto nije u redu ako je osudjuju deca zbog prostitucije, kad srpsko zensko drustvo , tj populacija je daleko od uzora...
Narocito sada, ove preko 40 su poloudele, do 70 i vise ih drzi , moj bivsi gazda je placao svojoj babi ebaca u 29 novembra, mislim znam ulicu , a ne znam ko je..
jednom dva puta nedeljno...
Traze babe do 90te...
A opet neke su uzorne...ali retko...ove sto se pocnu druziti sa prostakusama, i same postanu prostakuse, i dzabe to sto ja kazem, nemoj los je uzor...dzabe..
Zena zenu pokvari ocas posla, posto su moralnno sharebilne...
Ne trazi da ih vaspitava, nego da bude u emotivnom kontaktu....da ima odnos sa njima , svoju pricu..