Vicevi o snajama, svekrvama, zetovima i taštama...

Djika junior

Domaćin
Poruka
3.733
Kako se zove muž od zmije
-Svekar

Adam i Eva bili su najsrećniji par na svetu jer nisu imali ni taštu ni svekrvu.
– Moju svekrvu ujeo je pas pre neki dan – kaže Milica
– Pa kako joj je? – upita Slađana.
Ma dobro je, ali je pas u komi već dva dana.

– Moja snaja i ja bile smo srećne 25 godina. A onda smo se, nažalost, upoznale.

Došla Fati snaja u posetu. Pita je Fata: „Koliko ćeš ostati?“, snaja odgovara: „Dok vam ne dosadim.“ A Fata će iznenađeno: „Pa, što bona, tako kratko.“

pita sin majku majko sta mislis koja je od ove tri moja buduca zena?
majka odgovri ,,ova u sredini,,
kako znas pita sin
majka: pa ta mi se nesvidja

Vozile se snahe i svekrve na ekskurziju. Snahe u jednom busu a svekrve u drugom. Tako u putu bus sa svekrvama sleti s puta i sve svekrve izginu. Sve snahe se raduju samo jedna place. Pitaju je zasto places, a on a im kaze:
-Moja je sutros zakasila na autobus

Imala neka žena sina, jedne godine on se oženi se on i dovede snajku u kuću. Prvo jutro piju snaha i svekrva kafu, i svekrva kaže:
-Da ti kažem odmah na početku - ja ti tako ujutru ustanem sednem da pijem kafu i ako zakačim karanfil na levo uvo, ne diraj me i ne govori mi ništa jer sam mnogo ljuta i nervozna. Ako je karanfil na desnoj, dobra sam.
-A ja ti ujutru ustanem - nastavi snajka - istuširam se, drmnem dve-tri rakije, i jjjjebeee se meni na kojoj ti je strani karanfil!!!

Dosao zet u goste kod taste na selo . Posto je bio radni dan ,tastin sin je cijeli dan razvozio djubre na njivu bez obzira na gosta .
Kad je doslo vece , svi sjeli da veceraju , a sin umoran kao pas .
Tasta sipa u tanjire , a sve bolji komad mesa stavlja zetu nego sinu .Sjece tortu , pa veci komad daje zetu .
Iznervira se sin , iskoristi priliku da bude sam sa majkom , pa joj kaze ~
~Kako mozes da ovom debeloguzu stavljas sve bolje , a ja cijelog dana iznosim smece ?
E , moj sine da ti znas kakvo je on smece izneo iz kuce , ne bi se toliko bunio !

imgres

http://www.google.rs/imgres?q=dževr...7&tbnw=134&start=0&ndsp=17&ved=1t:429,r:1,s:0

Žena priča o svojoj deci:

Jao ćer mi se jako lepo udala. Svako jutro, muž joj donese kaficu u krevet, pa joj spremi doručak, onda donosi drva da bude toplo u kući, pa je odveze na posao da ne ide peške, mnogo joj je lepo. A crni moj sin propade jadničak. Oženio neku vešticu, svako jutro mora, molim te da joj donese kafu i da joj spremi doručak. Pa ne može kobila jedna da se podigne da ode da donese naručje drva, nego on joj sve prinosi. I za kraj gospodji mrsko da ode na posao autobusom, nego ovaj moj nesretnik sve mora da je vozi....

Rešila tašta da vidi koliko je vole njena tri zeta, pa odluči da ih stavi na test.

Pozove ona jednog dana prvog zeta u šetnju nekim parkom, i kad su bili preko reke, ona kao upadne i počne da se davi. Zet odmah uskoči i izvuče je na obalu. Sutradan ispred njegove kuće stoji novi Pežo 206, sa ogromnom mašnom i porukom

HVALA, VOLI TE TAŠTA.

Posle par dana, podju tašta i drugi zet u šetnju, tašta kao upadne u reku, zet odmah skoči i spasi je. I on sutradan nadje Pežo sa porukom:

HVALA, VOLI TE TAŠTA.

Povede ona tećeg zeta u šetnju, upadne u reku, ovaj se okrene kao gleda u neke krošnje i tašta se udavi. Sutradan, izlazi zet iz kuće, kad ispred garaže stoji novi Porše karera, a na njemu velika poruka:

HVALA, VOLI TE TAST!!!!

Отишла ташта у госте код зета и кћерке. Летње време те они поставе сто за ручак напољу испред куће. Кад кер дошао и броји залогаје народу.

- Што овај кер стално гледа у мој тањир, пита ташта зета?
- То и јесте његов тањир!

Back