vic o vidri

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pao mi je upravo napamet možda i objektivno naj smešniji vic ikad,nisam siguran de da postavim,reko vrv treba ovde jel je vic seksualan a ovo je seksualan potforum tkd..
naime,čime se samozadovoljava vidra? vidratorom

kapirate,umesto vibratorom,ona koristi vidrator,znači VIDRAtor, jer je ona vidra :hahaha: :hahaha1: :rotf: jel skapiro neko
Ma jok, treba mi IQ Stivena Hawkinga da skapiram, TIDRO (To je jedan drugi vic, kaže: skočio zec na vidru i opalio je. Kad je završio kaže joj "E baš je bilo dobro, TIDRO"
Ona kaže: "Ja sam VIdra", a zec: "Ja kad neku kresnem, više joj ne persiram" 😂

Ma jok, treba mi IQ Stivena Hawkinga da skapiram, TIDRO (To je jedan drugi vic, kaže: skočio zec na vidru i opalio je. Kad je završio kaže joj "E baš je bilo dobro, TIDRO"
Ona kaže: "Ja sam VIdra", a zec: "Ja kad neku kresnem, više joj ne persiram" 😂
pa nisi sad ništa objasnijo no samo ponovio štoe ovaj reko lol
nerazumem zašto joj je reko tidro,kad ona nije tidra nego vidra? i kakve ima veze persiranje sa bilo čime? :dontunderstand:

pao mi je upravo napamet možda i objektivno naj smešniji vic ikad,nisam siguran de da postavim,reko vrv treba ovde jel je vic seksualan a ovo je seksualan potforum tkd..

kapirate,umesto vibratorom,ona koristi vidrator,znači VIDRAtor, jer je ona vidra :hahaha: :hahaha1: :rotf: jel skapiro neko
Ne kapiram...

ni nasmesila se nisam ali dobro,super je vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back