P piskotica Zainteresovan član Poruka 174 13.02.2005. u 14:52 - Vibratori?!? #51 normalno je da se igras- u nedostatku kvalitetnog mesa... sto da ne... ...mada je mislim da je dildo gotivniji.. :wink:
normalno je da se igras- u nedostatku kvalitetnog mesa... sto da ne... ...mada je mislim da je dildo gotivniji.. :wink:
A ***Anđela*** Početnik Poruka 15 13.02.2005. u 16:13 - Vibratori?!? #52 Pa ja studiram u Beogradu,tako da su paket primile moje cimerke!!!Toliko o mami i tati... P.S.ja nisam nimfomanka JA SAM SAMO MALA POčETNCA!!! ops: ops: ops:
Pa ja studiram u Beogradu,tako da su paket primile moje cimerke!!!Toliko o mami i tati... P.S.ja nisam nimfomanka JA SAM SAMO MALA POčETNCA!!! ops: ops: ops:
Bad_Wolf Elita Poruka 21.926 13.02.2005. u 18:32 - Vibratori?!? #53 ***Anđela***: Pa ja studiram u Beogradu,tako da su paket primile moje cimerke!!!Toliko o mami i tati... P.S.ja nisam nimfomanka JA SAM SAMO MALA POčETNCA!!! ops: ops: ops: Kliknite za proširenje... Mogle ste da dobijete popust na kolicinu!
***Anđela***: Pa ja studiram u Beogradu,tako da su paket primile moje cimerke!!!Toliko o mami i tati... P.S.ja nisam nimfomanka JA SAM SAMO MALA POčETNCA!!! ops: ops: ops: Kliknite za proširenje... Mogle ste da dobijete popust na kolicinu!
J jagodica Veoma poznat Banovan Poruka 12.185 13.02.2005. u 19:49 - Vibratori?!? #54 sta bude kad vise nsi pochetnica :? kad predjes na srednji nivo
13-08-1971 Primećen član Poruka 682 14.02.2005. u 00:09 - Vibratori?!? #55 ***Anđela***: Sad sam se igrala sa istim,pa me zanima da li smatrate da je normalno da devojka od 19 godina koristi vibrator??? ops: ops: ops: ops: Kliknite za proširenje... Pozovi i decka da ljubi klisu dok ti je vibrator u vagini pa javi kako je bilo.
***Anđela***: Sad sam se igrala sa istim,pa me zanima da li smatrate da je normalno da devojka od 19 godina koristi vibrator??? ops: ops: ops: ops: Kliknite za proširenje... Pozovi i decka da ljubi klisu dok ti je vibrator u vagini pa javi kako je bilo.