viber

Nema petljanja i muljanja. Tajno je uzet telefon i na laptopu instaliran viber. Sada ga sa laptopa zloupotrebnjavaju. Postoje elementi i krivičnog dela. Nisam siguran da deinstalacija na mobilnom briše viber i na desktop računaru.

Nema petljanja i muljanja. Tajno je uzet telefon i na laptopu instaliran viber. Sada ga sa laptopa zloupotrebnjavaju. Postoje elementi i krivičnog dela. Nisam siguran da deinstalacija na mobilnom briše viber i na desktop računaru.
To ne, ali ako znaš ko je to uradio pripreti prijavom, pa ako ne žele to da urade prijavi u policiju.

Pa obriši poruke u telefonu, mislim da će se obrisati i na računaru.

P.S. Tako ti je kad nešto muljaš i petljaš, non stop neko cimanje. :)

To ne, ali ako znaš ko je to uradio pripreti prijavom, pa ako ne žele to da urade prijavi u policiju.
Da znam ko je to uradio. Ali mislim da ipak postoji neki način da se izvrši deaktivacija viber naloga na laptopu sa izvornog vibera na telefonu.

Deinstaliraj ga na telefonu i nece moci da se pokrene na kompu.Instaliraj na telefon odmah drugi i ostaju ti svi kontakti,samo na telefonu.
Управо тако. Чак може да инсталира на другом компу и синхронизује са мобилним, а тај стари што је слао слао је, више не може

Back