Viber

la dolcevita

Poznat
Poruka
8.055
Pomoć! Skinula sam aplikaciju sa Viber marketa i sledila uputstva. Na kraju sam dobila kod, ukucala ga i automatski našla prijatelja iz imenika. Tu je i ime i njegova fotka, br. moba. Pozovem ga, u slušalici zvoni, ali njemu ništa ne stiže. Da li je neko imao sličnih problema? Šta sam uprCkala?

Nije u tome problem. Razgovarali smo preko Skajpa na kompu i isprobavali i mobilni Skajp i Viber. Skajp se na mobu čuo i video savršeno, a viber mu uopšte nije zvonio, a meni je davalo kao da poziva.

Imam dva pitanja za Viber i jedno za Skajp. Da li Viber može da se koristi samo na iPhone-u? Da li može da se koristi i na kompjuteru?

Da li Skajp mogu da koristim na Nokia 5228? Probao sam da ga instaliram ali nešto nisam uspeo.

Imam dva pitanja za Viber i jedno za Skajp. Da li Viber može da se koristi samo na iPhone-u? Da li može da se koristi i na kompjuteru?

Da li Skajp mogu da koristim na Nokia 5228? Probao sam da ga instaliram ali nešto nisam uspeo.

Na poćetku je bio ekskluziva za iOS a sad ima verzija za svaki poznatiji mobilni OS (android,WP ,Bada ,blackberry ,symbian ,S40).Ne postoji oficijalana viber aplikacija za pc ,ali ima neka fora da ga pokreneš preko android emulatora ali ne znam koliko to dobro radi nikad nisam probao. 5228 je symbian telefon trebao bi da možeš da koristiš skype na njemu ,meni na 5800 radi bez problema ,jedini je problem što taj telefon nema wi fi nego ćeš morati da se pretplatiš na neki data plan kod svog operatera ili ćeš morati da uplatiš nešto MB-ta ako ne želiš da nabije ogroman račun.

EDIT: Viber na symbianu i Badi podržava samo slanje poruka ,slanje zvuka ne podržava.

Poslednja izmena:
Pomoć! Skinula sam aplikaciju sa Viber marketa i sledila uputstva. Na kraju sam dobila kod, ukucala ga i automatski našla prijatelja iz imenika. Tu je i ime i njegova fotka, br. moba. Pozovem ga, u slušalici zvoni, ali njemu ništa ne stiže. Da li je neko imao sličnih problema? Šta sam uprCkala?

Ja sam cuo da viber moze da se koristi,ako i ti i tvoj prijatelj imate viber,a ako se ne varam i ti i on ostvarujete poziv ako si na wifi verovatno zbog protoka

Interesuje me da li je moguce da jedna osoba pozajmi takoreci profil ili ti br. nekog drugog viber korisnika i da u njegove ime chatuje?..preko komjutera.
I

Treba mi pomoc ...odgovor....imam problem....telefon mi je ispao...podigla sam i iskocila su mi skrivena caskanja na viberu ....a nemam nista sakriveno....interesuje me da li se ikada ikome desilo isto i kolika je verovatnoca da se nekome to desi ?????
Molim da mi neko odgovori ko se razume ....sto pre....

Back