Viber-Pitanje

Добро јутро свима. Вибер поруке на мом телефону не одлазе а могу да примим поруку. Не знам шта је погрешно подешено. Хвала унапред на одговору. Срећни празници!

Meni odlaze ali polako sa čekanjem dok nove ne dolaze dok ne uđem u aplikaciju. Zagušenje u kanalizaciji.
Поруке примам али не могу да шаљем. Обавештење да порука не може да се пошаље стигне након два сата а у међувремену као да покушава да пошаље.

Добро вече свима. Нисам решила проблем са вибером. Обрисала сам апликацију из телефона и ево већ четири дана не могу да инсталирам нову.

Добро вече свима. Нисам решила проблем са вибером. Обрисала сам апликацију из телефона и ево већ четири дана не могу да инсталирам нову.
Kada instaliras Viber i ne uspes iz treceg puta,nemoj ni da pokusavas vise,za 24 sata.Ako nece na staru lozinku,trazi promenu lozinke.Na komandu "Zaboravili ste Lozinku".Poslji im imejl,pa ce ti poslati novu lozinku,ili mogucnost da izaberes drugu lozinku sama.Trebalo bi da uspe.Iako promenis lozinku,ostace ti kontakti,jer kontakti idu na broj telefona.

Možda ima kineski telefon sa lažnom memorijom pa ne može da instalira viber. Možda je samo memorija kineska lažna.

Meni se to par puta desilo. Obrišeš bukvalno sve živo, izbrošeš keš i tek onda instaliraš.

Jednom mi viber bio 1,5 gb iako sve fotke kopiram na karticu. Jednom kineski tel skinuo apdejt pa ga zaboravio. Pa opet da skida. Kršomi urnebes.

Kada instaliras Viber i ne uspes iz treceg puta,nemoj ni da pokusavas vise,za 24 sata.Ako nece na staru lozinku,trazi promenu lozinke.Na komandu "Zaboravili ste Lozinku".Poslji im imejl,pa ce ti poslati novu lozinku,ili mogucnost da izaberes drugu lozinku sama.Trebalo bi da uspe.Iako promenis lozinku,ostace ti kontakti,jer kontakti idu na broj telefona.
Хвала најлепше на упутству. Надам се да ће успети.

Back