Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Знам.Viber radi i na kompu ali moras da ga imas i na telefonu, za koji ce se vezati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Знам.Viber radi i na kompu ali moras da ga imas i na telefonu, za koji ce se vezati.
Ne znam da li viber ili ko ali prolaze reklame.Direktor Vibera: "Hoćemo da ispoštujemo privatnost korisnika, to nam je priroritet"
Čitava priča oko promene politike privatnosti u WhatsApp aplikaciji pokrenula je lavinu pitanja.
Bas sam to hteo da pitam.Od dvoje ljudi s kojima sam imao neku poslovnu saradnju, dakle tad smo se videli culi i nikad vise, dobio sam linkove da otvorim.Ocigledno da viber njihov ili ceo telefon ima neki virus.Nisam im slao nista povratno da pitam jer nemam razloga, ali poslati link bez ikakvog teksta objasnjenja ocigledno je spam.Danas mi stizu 3 linka od kontakata koji ih sigurno nisu slali,sad bas ylosi neki com,obrisao sam ali ukucah na guglu da vidim sta je i otvori mi sajt na sekund nadam se da nije nesto uletelo kevu im iebem
Ne treba sim kartica samo internet u stvari wi-fi,jer za internet ti treba kartica.Znači ne treba sim kartica samo wi-fi.Pa da... Android.. Ali da li treba SIM?![]()
Iskljuci AV i skini i instaliraj Viber.Ko zna sta rade lopovi,kada su u pitanju besplatni programi.Nestao mi s kompa,skinem kaze virus detected
Viber је бесплатан отприлике колико и Гуглов Хром (веб претраживач)...Iskljuci AV i skini i instaliraj Viber.Ko zna sta rade lopovi,kada su u pitanju besplatni programi.
Neki AV besplatne programe prepoznaju kao viruse.Viber је бесплатан отприлике колико и Гуглов Хром (веб претраживач)...
Ako je poruka,onda je u poruci,ali ako je propusten poziv,a nije u tvojim kontaktima,onda je propusten poziv od nepoznatog lica.Brisi te nepoznate brojeve,jer i oni mogu biti malveri.Dal je poruka ili poziv ne pokazuje ime samo brojeve,na kompu nije tako