Viber backup problem

DaRkGuitaRist88

Domaćin
Poruka
4.219
Imam problem jer mi se telefon pokvario tj baterija i ne mogu da ga ukljucim.

Presao na stari telecon i viber sam instalirao ali sam izgubio sve poruke i mnogo toga sto sam imao.

Sve poruke idalje imam na racunar viber ali nikako ne vidim i ne nalazim mogucnost da opet vratim te poruke sto su na racunaru opet da budu na telefon sinhronizovane.

Potrebno mi je da sve poruke sa racunara viber kontakte prebacim na telefon tj da sinhronizujem.

Nisam napravio backup na drive i to.

Da li je to moguce i kako?

Jel imas SD karticu na tom telefonu koji ti je otisao.Mozda na njoj ima duplikat kontakata i poruka.Ako nemas,bekapuj na kompu kontakte sa Vibera,pa deinstaliraj Viber.Kada budes Instalirao ponovo Viber na desktop,vrati kontakte,pa sinhronizuj sa telefonom.

Viber na desktopu je vezan za broj telefona na mobilnom. Da li si SIM karticu sa novog telefona stavio na stari ili je druga
kartica u pitanju? Ako je druga onda ne možeš.

Isto tako ne možeš ako na novom telefonu nisi odobrio back up.

Viber na desktopu je vezan za broj telefona na mobilnom. Da li si SIM karticu sa novog telefona stavio na stari ili je druga
kartica u pitanju? Ako je druga onda ne možeš.

Isto tako ne možeš ako na novom telefonu nisi odobrio back up.
Isti je broj i ista sim kartica, stavio sam sa novog na stari, nisam tamo ukljucio za backup...

Predpostavljam da ima neka fora da sve to sa racunara sto stoji vratim te poruke istoriju poruka itd.Kontakte imam ali poruke ne.

Imam problem jer mi se telefon pokvario tj baterija i ne mogu da ga ukljucim.

Presao na stari telecon i viber sam instalirao ali sam izgubio sve poruke i mnogo toga sto sam imao.

Sve poruke idalje imam na racunar viber ali nikako ne vidim i ne nalazim mogucnost da opet vratim te poruke sto su na racunaru opet da budu na telefon sinhronizovane.

Potrebno mi je da sve poruke sa racunara viber kontakte prebacim na telefon tj da sinhronizujem.

Nisam napravio backup na drive i to.

Da li je to moguce i kako?
Instaliraj Viber na komp i trebalo bi da bude sve ok …

Instaliraj Viber na komp i trebalo bi da bude sve ok …
Pa vec imam viber na kompu i na njega su poruke tu ali na ovaj noviji telefon mi je crkla baterija i nisam mogao da ga ukljicim i morao sam da instaliram viber na stari i nisam mogao da uradim backup jer telefon ne moze da se upali.Na starom telefonu sad nemam te poruke ali te iste su jos uvek na viberu na racunaru...

Pa vec imam viber na kompu i na njega su poruke tu ali na ovaj noviji telefon mi je crkla baterija i nisam mogao da ga ukljicim i morao sam da instaliram viber na stari i nisam mogao da uradim backup jer telefon ne moze da se upali.Na starom telefonu sad nemam te poruke ali te iste su jos uvek na viberu na racunaru...
Probaj deinstaliraj na telefonu tom starom Viber,pa instaliraj odmah,kada se pokrene Viber,pokreni i na kompu trebalo bi da ti zatrazi sinhronizaciju i trebalo bi da se vrate i kontakti i poruke.Ako ne uspe ni tako,jedino ti ostaje da drzis noviji telefon na punjacu krace vreme dok ne uspes da ga upalis,ako bi se upalio,trebalo bi da prebaci i poruke.

Pa ne može jer je riknuo telefon ja sam imao sličan problem ali stariji telefoni kao slučajno odbijaju saradnju napravio sam bekap na gugl drajvu koji naravno nije bio kompletan nego samo mali deo brojeva i komunikacija. Nekompletan i onda je izbio rat u kući...

Па не мора да ти тражи али ако исту не урадиш губиш све Е2ЕЕ поруке. Небитно где ће се налазити тај фајл на уређају, на клауду или самом серверу.

Па не мора да ти тражи али ако исту не урадиш губиш све Е2ЕЕ поруке. Небитно где ће се налазити тај фајл на уређају, на клауду или самом серверу.
Na win.10 trazi,a na Win.7 ne.Sada sam instalirao na Win.10 i trazi sinhronizaciju,a na Win.7 vec imam neko vreme i nije mi trazilo.ne znam sta bi bilo kada bi deinstalirao,pa ponovo instalirao.

Preinstalirao WhatsApp i na Win.7.Sada i tu trazi kodiranje i sinhronizaciju.Ranije Whats App je samo trazio broj telefona i tako se poveze sa kontaktima i porukama.Pri instalaciji se apdejtuje i restartuje.Kontakti i poruke budu kao na telefonu.sad nece tako.Vrti onaj apdejt do beskonacnosti.

Back