VIALLE Lpi AUTO GAS UREDJAJ

kakve veze ima vlada sa bocom ,, atestiras ili kupis drugu

Ima uredjaja kojima je pumpa u boci i koji su daleko napredniji i bolji od ovih sto se kod nas ugradjuju ali nasi debilni saobracajni tehnicari ili sta vec su odlucili da jedan vrhunski uredjaj koji kosta oko 2000 eura ne moze da prodje atest kod nas.:rtfm:
Toliko o sposobnosti i znanju ljudi koji su nam u vlasti a ciji su se neuki rodjaci zaposlili na mesta koja nam odredjuju sudbinu!:(

Ima uredjaja kojima je pumpa u boci i koji su daleko napredniji i bolji od ovih sto se kod nas ugradjuju ali nasi debilni saobracajni tehnicari ili sta vec su odlucili da jedan vrhunski uredjaj koji kosta oko 2000 eura ne moze da prodje atest kod nas.:rtfm:
Toliko o sposobnosti i znanju ljudi koji su nam u vlasti a ciji su se neuki rodjaci zaposlili na mesta koja nam odredjuju sudbinu!:(

nazalost toje tacno ;; sto kaze tixi samo vozi ,, akoje vrhunski uredjaj , naravno ako mislis daje sve dobro i bezbedno

Ja imam na mojoj Lybri 1.8 bas taj sistem Vialle i mogu reci da je perfektan. Ima jedna boljka samo-malo lošije podnosi ovaj nas tng jer je suvlji od onog u Holandiji pa zbog toga pumpa,koja se nalazi u boci/rezervoaru za tng, posle nekih 200 000km zna da trokira i da se manifestuje sve cešćim gubljenjem snage motora.
E pa kod mene je upravo to slučaj i molim ako neko ima neki kontakt ko prodaje ovaj sistem da mi javi

nije samo to problem...
recimo, kod nas je bio chovek sa fabrichkim metanom,
koji mu je montiran u VW i ne mozhe da prodje atest,
jer nije ugradjivan kod nas nego fabrichki!i to ne priznaju nashi struchnjaci!
ej srbine rode!pa jel ima neko mozga u ovoj drzhavi!

Tu gluposti nije kraj jer ja sam jos 2010-te uvezao 9 Seicenata sa plinom koji su 2006 godiste i kojima je ugradjen plin ali koji nije fabricki a koji je upisan u njihovu saobracajnu dozvolu.Uredjaj je italijanski Tartarini i koji se vozio skoro 5 godina u Poljskoj koji su u EU.
Kod nas je na prvoj registraciji bilo dovoljno da vide da je u saobracajnoj upisan plin i da ga bez problema i registruju ali.... neki debil je doneo nov zakon sa atestiranjem plina i sad ti Seicent-i ne mogu da dobiju atest jer uredjaj nije sekvent. Znaci u EU je uredjaj valjao ali mi imamo strozije kriterijume i kod nas takav uredjaj ne moze da se atestira tj mora komplet prednjica da se cupa i ugradi sve novo sto kosta 300 eura a onda jos atest od 9k dinara.
Gluposti nema kraja! Bar u ovoj drzavi! :dash:
Najcudnije mi je sto svi cute i placaju njihove hirove i glupe dazbine kao odzacarinu a zive u zgradi sa gradskim daljinskim grejanjem.

Back