citiraću nekoga ko očigledno dobro poznaje ovaj klub :
"naime Wolfsburg je za mene imao fenomenalan prelazni rok i smatram da su napravili više nego što su oni oćekivali pa i svi ostali. Naravno naglasak je i ovog prelaznog roka bio na prodaji igrača, a opet samo sa njih dvojicom su se SEXUALNO pojačali i doveli veliko ime na opće iznenađenje svih - LUIS GUSTAVA. Još koji prelazni rok, ako će se ovako pametno raditi, Wolfsburg bu morti složio ekipu koja će biti jača od Kusenove, a uz bok Schalkeu, s tim da MORAJU zadržati Diega što neće biti lako, ako neće biti nikakve Europe te se neće bar mirisati LP. Isto tak Diego bi trebao znati, da Wolfsburg nije najbolji klub u kojem bi mogao igrati, ali je definitivno najbogatiji, koji bi mu mogao dati plaču ili može na istok u "zaborav"...
Naime klub su napustili:
Za 0kn:
Sotirios Kyrgiakos ,Alexander Madlung , Marwin Hitz , Yohandry Orozco, Kevin Pannewitz, Emanuel Pogatetz (morti neka kompenzacija za Klosea, eventualno), Kahlenberg, Helmes.
Posuđeni su:
Vaclav Pilar, Fágner, Sissoko, Rasmus Jönsson , Cigerici.
Plasirani na tržište su:
Michael Schulze Energie Cottbus 150.000 €
Sebastian Polter FSV Mainz 05 750.000 €
Mateusz Klich PEC Zwolle 200.000 €
Marco Russ E. Frankfurt 400.000 €
Simon Kjaer Lille 2.500.000 €
Giovanni Sio FC Basel 2.000.000 €
Makoto Hasebe 1.FC Nürnberg 2.000.000 €
Ferhan Hasani Bröndby IF 350.000 €
Poanta ovog prelaznog roka je bila riješiti se smeća kojeg je Magath nakupio i krenuti od nule, a ne nastaviti negdje i pokušati spasiti što se spasit da, poput HSV-a. Na ovom poslu Allofsu skidam kapu jer je nadmašio moja oćekivanja. Ok neki igrači su otišli za premalo novaca, ali to je sada manje bitno jer se gradi novi i ja se nadam kvalitetan Wolfsburg. Opet i sa odlaskom malog miljona igrača Wolfsburg je jači nego prošle sezone i moremo reči da je na svakoj poziciji dobro pokriven (duplo) te ovaj kadar ima jako dobru podlogu za nadogradnju. Jako su me razveselili što su uzeli Luisa.
Naravno tu još uvijek ima smeća za kojeg se nadam da će uskoro napustiti klub, jer znam da ne mogu biti u planovima Heckinga. Isto tako nadam se da ubuduće neće kupovati šrot igrače poput Felipeai Fagnera nego će umjesto takvih igrača, rađe dati šansu nekom detetu iz njihovog kadra, kao što ju je sada dobio Knoche kojem su produžili ugovor do 2017 i koji je postao više nego konkurecija Kloseu i Naldu.
Pa da opišem kadar. Imaju "gužvu na lijevom beku. Jedan igrač je fenomenalan drugi je kapetan i to nije dobro pa se nadam da će se Rodruigeza da bi više igrao, koristiti na lijevom krilu, pa makar to bilo na uštrb našeg konja skupštinskog, Perišića. Štoperi su OK i sada je samo pitanje da li se u budučnosti množe upecati neka veća riba. Što se tiće desnog beka, siguran sam da je to jedna od primarnih zadaća Aloofsa u budučnosti, no šteta je što će najebati švaba, a nekog boljeg švabe baši nema - eventualno neki Beck ili Diekmeier, ali ja sam rađe za nekog klinca koji će explodirati

uili bojim se, stranca. Veza sa Koom, Luisom i Diegom mi je Sexualna, još kad im se priključi Maximilian. Što se tiće krila tu su kvalitetno pretanki za neke veće uspjehe i tu se nadam jednom kapitalcu. Sa Olićem i Dostom su više nego dobro pokriveni za BUNDESLIGU pa morti ćak i Ligu Uefe, ali za veće domete tu sigurno treba doči neki ŠPEK napadač - šteta kaj Wolfsburg nije mogao uzeti kompletić iz Bayerna sa Luisom i Gomezom!
Obrana:
Rodruigez
Schafer
Naldo
Knoche
Klose
Felipe
Trasch
Ochs
Fino duplo pokriveni sa 4 švaba, s tim da Rodruigez more i na krilo kao i Ochs, a po nužnosti Trasch na zadnjeg veznog.
Veza:
Diego
Maximilian
Koo
Luis
Polak
Medojević
Po meni za prvih 11 su dobro pokriveni, Medojević je uljez, a Polak zasada kao i Maximilian na kojeg više računa, Ok zamjene. Tu im morti sam fali "bolji igrač" od Kooa i to je to, makar se tog Koreanca puno cijeni.
Krila + napad:
Perišić
Vierinha
Caligiuri
Olić
Dost
Zasad su tu tanki, ali kad znamo da još neki mogu igrati krila, pa imaju ovo **** od napadača Kutschea koji je u 9 minuta igranja u dvije tekme upisao asist i gol to je OK. Tu će se u budučnosti isto trebati pojačati.
Ovaj kadar je više nego dovoljan da bi se Wolfsburg MOGAO kvalificirati za Ligu Uefe, a da li bude, kao što ste vi već rekli, to ćemo vidjeti!
Der kleine Kader macht Hecking froh
ME TO! ME TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.waz-online.de/Wolfsburg/WAZ- ... -Wolfsburg
Heckings Bilanz nach einer langen Transferperiode: „Das neue Bild des VfL muss es sein, nur Transfers zu machen, die sinnvoll sind. Das haben wir gemacht.“
Allerdings: Mit Mame Di-ouf spielt bei Hannover 96 ein VfL-Kandidat, dessen Vertrag 2014 ausläuft. Wolfsburg war dran. Gut möglich, dass der Senegalese schon im Winter wieder ein Thema wird. Hecking: „Wir schauen uns weiter um. Wenn ein Qualitätsspieler dabei ist, können wir da handeln.“
Ovo me veseli i nadam se da tu ima istine. Nadam se da Diouf ne bu napustil BUNDESLIGU jer ak ga se već za 0kn il neku siću dobiti na zimu da bu osto u BUNDESLIGI, pa bio to Wolfsburg. ""