loptica doskocica
Ističe se
- Poruka
- 2.593
Da li vas pali vezivanje i kako? Volite da ste dominantni ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači Dzordzi, gde ti kročiš tu trava ne rasteNe pali,ne postoje dominantne zene samo pudlice od muskaraca
Zar nije bolje sa poverenjem? Imaš veću slobodu. Tu je mašta vrlo važna.Pa šta znam....
Ja sam to zamišljala dugačije.
Mislim da bi bilo uzbudljivije na samom početku veze dok se još nema poverenja u potpunosti jedno u drugo. Kad je ono neizvesnost veća.
Meni ono kao da me sputavava: vezivanje ruku, povez preko očiju i sl. mogu da budu hot.
Ja sam ga vezivala i sve što ide uz to nekoliko puta. Može da bude zanimljivo. Ali ništa spec.
Kako malo? Šta to znači?Možda malo, ako ja vezujem...
Mašnica, da može da se odveže?Kako malo? Šta to znači?
Jedna od stvari koja me ama bas nikako ne pali je vezivanje, ne znam zasto. Pokusavao par puta, i skroz mi glup osecaj.Da li vas pali vezivanje i kako? Volite da ste dominantni ili ne?
znači da sigurno nisam ravnodušan al nije mi ni neka vrh fantazija... tek oni komleksni čvorovi me i ne lože nešto, ode ti sigurno pola sata samo na vezivanje i odvezivanjeKako malo? Šta to znači?
Misliš emotivno pa...sve može?Veži me uz sebe, ja ću tebe uz sebe, ostalo je stvar spontanosti.
Misliš emotivno pa...sve
Budući da je reč o vezivanju, prvo emotivno, a ne posle prvog dejta.Misliš emotivno pa...sve može?
ne volim dominaciju. ne vezujem lancima vezujem nevidljivim nitima.Da li vas pali vezivanje i kako? Volite da ste dominantni ili ne?
Ne moraju lancine volim dominaciju. ne vezujem lancima vezujem nevidljivim nitima.
u submisiji postižem ekstravagantno seksualno zadovoljstvo.
konopci razni, vunica, svilene trake, mašne za kosuNe moraju lanci
sve što se forsira kao obavezan deo programa može da smori u jednom trenutku jer dolazi do zasićenja.Pa šta znam....
Ja sam to zamišljala dugačije.
Mislim da bi bilo uzbudljivije na samom početku veze dok se još nema poverenja u potpunosti jedno u drugo. Kad je ono neizvesnost veća.
Meni ono kao da me sputavava: vezivanje ruku, povez preko očiju i sl. mogu da budu hot.
Ja sam ga vezivala i sve što ide uz to nekoliko puta. Može da bude zanimljivo. Ali ništa spec.
Zato po inspiraciji...sve što se forsira kao obavezan deo programa može da smori u jednom trenutku jer dolazi do zasićenja.
Prelepo!Volim kada me veźe nogama (obuhvati) oko struka....![]()
Jedna od lepših ljubavnihmrežama za ribe
lancima za ljude
vezala si me
rukama oko vrata
nogama oko struka
okovima ljubavi..
ko se seća jure stublića i one pesmice od grupe film