- Poruka
- 92.189
нема образлагања.šta je to žensko u mom načinu pisanja obrazloži
Интуиција.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
нема образлагања.šta je to žensko u mom načinu pisanja obrazloži
To znaci da tu osobu treba da ostavis na miru, narocito ako se ne razumes u njegaPozzzz,
šta misliti o osobi koja tvrdi da ne zna da ume da vodi konverzaciju?A istu je znala da vodi nekoliko puta dok je bila zainteresovana,u pitanju je osoba muškog pola.Šta raditi kada se konverzacija svede na Vaša pitanja i njegove odgovore?On sam inicira razgovor,ali ne pita ništa,sve vreme pitate Vi.Ali nikad ne dobijete pitanje nazad.Ako ja kažem šta najviše voliš da čitaš,ne dobijem nakon odgovora ono a ti?Kakva je to osoba u pitanju?Kako se postaviti,zaista ne mogu vise sa takvom osobom da komuniciram.Kako na pristojan i kulturan način reći da to tako više ne ide?Saveti potrebni.
ĐE SI MIRO OSTATAK NASLUTIPozzzz,
šta misliti o osobi koja tvrdi da ne zna da ume da vodi konverzaciju?A istu je znala da vodi nekoliko puta dok je bila zainteresovana,u pitanju je osoba muškog pola.Šta raditi kada se konverzacija svede na Vaša pitanja i njegove odgovore?On sam inicira razgovor,ali ne pita ništa,sve vreme pitate Vi.Ali nikad ne dobijete pitanje nazad.Ako ja kažem šta najviše voliš da čitaš,ne dobijem nakon odgovora ono a ti?Kakva je to osoba u pitanju?Kako se postaviti,zaista ne mogu vise sa takvom osobom da komuniciram.Kako na pristojan i kulturan način reći da to tako više ne ide?Saveti potrebni.
Pogreškamislim da vas loži mira
Mito,pa jel ti meni ne verujes da sam devojka,ne lozim nikoga,kruzila je moja slika ovim forumom jedno vremeнека је. Навикли смо на њу (њега).
Malouman si tinije nego maloumno
nema
ја нисам видеоMito,pa jel ti meni ne verujes da sam devojka,ne lozim nikoga,kruzila je moja slika ovim forumom jedno vreme
Pa ako misli da ima nerazumevanja,sto trazi prijateljstvo,a trazio vezu ranije?To znaci da tu osobu treba da ostavis na miru, narocito ako se ne razumes u njega![]()
Kolega na S,je slaoја нисам видео
Ja sam preuzela inicijativu i deluje kao da je odustao od svega,a nismo nikada izasli,dopisujemo se 9 meseci,pre bih rekla da ima drugu devojku.Ne razumem osobe koje pocnu, pa stanu. Valjda od pocetka znas dokle hoces da ides. Po toj liniji idi. Nemoj da ispadas neozbiljna /neozbiljan.
Ja se ovo pitam za cure. Uvedu te u pricu, povedu istu u lepom smeru i nestanu.
немам појма, нисам видео. Али, из практичних разлога, прихватам да си женско од 22 годинеKolega na S,je slao
I ne grešiš u tome sto prihvatasнемам појма, нисам видео. Али, из практичних разлога, прихватам да си женско од 22 године
ne zna sta ocePa ako misli da ima nerazumevanja,sto trazi prijateljstvo,a trazio vezu ranije?
Ne kazes nista samo prekinesPozzzz,