Veze

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako se uzme. Zavisi sta je to 'veza'. Da li je to ono tzv ozbiljno, ili je to ono, jurimo se po faksu ili po hodnicma srednje skole? Licno, ne mogu da nazovem sebe kao coveka koji je imao 'puno veza' u zivotu. Puno tzv ozbiljnih veza, da ih tako oslovim. Niti mi je to uopste bitno. Znam ljude koji su imali i imaju gomile veza, uvek su u kombinacijama raznim, crkavaju sami sebi za vratom. Sve je to glupo poredjenje. Zivis zivot da ti bude lepo, a ne da te davi sredina i da ti dihtira nacin misljenja i zivotu. To je moja filozofija zivota. Da li ces se udati, zeniti sa 30 ili 25 ili 40 godina, sa 1 ili 101 vezom, uopste nije bitno. Vazno je da zivis te veze i taj zivot kako treba. Isto vazi i za prijateljske veze.

Izvinjavam se ako sam odlutao malo, i dao preopsiran odgovor na krajnje prosto pitanje :D

Naravno da nisi.
Batice, ja kada jednom odlucim ozeniti bijelu nezidovku/nemuslimanku, onda ce to biti to.
Nasa ljubav biti ce kao u onom pederastom filmu "Cloud Atlas", nadilaziti ce vrijeme i civilizacije.
Tko zna, mozda se zapravo vec nalazim u takvoj jednoj vezi, ali u ovom zivotu, to jos nisam spoznao.
A dok to ne prepoznam, sve sto mogu reci je - zivjelo droksanje, glupiranje i trolanje.

Back