Veze za prelazni period

Ako se ne zaljubis nisi ti kriv, ne ide to na silu svi znamo! Nego da li ostajes i dalje u vezi iako vidis da tu nema ljubavi, ali eto dok ne naidje druga da se zanimas malo? I pri tom te bas briga da li se druga strana primila i da li joj je jasan status vase veze?

ne znam dal ces razumeti..ne upustam se uopste ako nema nesto..dal je to strast..sex..ljubav ili zaljubljenost nebitno..nesto ima..imas brakove iz prijateljstva i postovanja..u vezi od 6 godina smo se mozda pola godine ili vise hladili..normalno da nisam prekidao ne dok ne nadjem nesto novo vec pokusavajuci da nesto uradim po tom problemu ali bez uspeha..sve vise i vise je povrsnih odnosa i tesko da cu ubuduce tako raditi i biti veran bez backupa..nije moj izbor jednostavno je nametnuto

To su koorvini sinovi kojih ima koliko god hoces . Naravno , ima ih i na zenskoj strani .
Tesko ih je provaliti jer su inteligentni i dobro izgledaju .
Naravno , postoje signali koji ih otkrivaju , ali ih mi obicno zanemarujemo i skloni smo
samoobmanjivanju .Sve je to dobra skola , ako iz toga nesto naucimo .

Ima ih naravno na obe strane! A te signale kad si zaljubljen i ne vidis, potpuno zanemaris... zato kad se osvestis :dash:

ne znam dal ces razumeti..ne upustam se uopste ako nema nesto..dal je to strast..sex..ljubav ili zaljubljenost nebitno..nesto ima..imas brakove iz prijateljstva i postovanja..u vezi od 6 godina smo se mozda pola godine ili vise hladili..normalno da nisam prekidao ne dok ne nadjem nesto novo vec pokusavajuci da nesto uradim po tom problemu ali bez uspeha..sve vise i vise je povrsnih odnosa i tesko da cu ubuduce tako raditi i biti veran bez backupa..nije moj izbor jednostavno je nametnuto

Kapiram ja sheme, ok su ako obe strane znaju i pristanu na to, ne valja kad jedna strana drugu obmanjuje i to traje 2 godine!
Ima puno povrsnih veza ali ti ides onim ako ne mogu da ih pobedim pridruzicu se....backup nije resenje, to moze svako, ja hocu da budem drugacija od takvih!

Kapiram ja sheme, ok su ako obe strane znaju i pristanu na to, ne valja kad jedna strana drugu obmanjuje i to traje 2 godine!
Ima puno povrsnih veza ali ti ides onim ako ne mogu da ih pobedim pridruzicu se....backup nije resenje, to moze svako, ja hocu da budem drugacija od takvih!

ne znam bas dal su svi tako glupi da mogu biti obmanuti..mene je jedna lagala sve vreme i znao sam ali sam ostajao zbog sexa i ok..sta me boli uvo..da se usput opametila mozda bi i potrajalo..ovako smo se na obostrano zadovoljstvo koristili i obmanjivali

Back