VEZE POZNATIH PAROVA-PO ČEMU SU ONE TAKO USPEŠNE I ŠTA IH JE SPOJILO...

Meni Depp deluje kao Blizanac ... Totalno mi je merkurovski tip, oni (po meni) nekad izgledaju pomalo "sterilno" a on mi se tacno uklapa u tu sliku ... Ako je ova karta Ok, i to se uklapa jer je Sunce u Blizancima a to je istovremeno i vladar Asc.
Naravno, moj licni utisak :-D

I Devica kao podznak mi se uklapa, mada ... onda bi vladar Asc-a bio u Biku a on bi barem nesto imao od njega :roll: mislim, fizicki.

Ono sa Plutonom - Ok, mada on meni nekako nije dovoljno "ostar" za pravog skorpionskog tipa ... sav mi je nekako bledunjav :roll:

Prema www.astrotheme.fr ovo jesu njegovi tacni podaci - Asc na 12 Lava.

pošto karta koju sam stavila jeste pravi podatak,jer sam je našla na svim sajtovima njegovih fanova,znači jeste lav podznak....ako krenemo da je podznak onaj koji 'radi' prvih 5 min našeg prikaza,on i deluje kao neko takav....Tipična pojava nekog ko je lav znak ili podznak jeste ta talasasta gusta kosa,duža koja jeste njegov znak prepoznavanja....lav u podznaku važi da su takvi ljudi uglavnom BUTOVNICI(DEPP JE PRAVO OLIČENJE TOGA,protivi se Americi,odlazi u Francusku,ČE GEVARA mu je vrsta idola)Kažu astrolozi da oni koji imaju LAVA u prvoj kući su vrlo teatralni i imaju predispozicije da budu dobri glumci što on i jeste.....Venera u Biku-JOHNNY je po mali milion puta proglašavan za najsexsipilijeg glumaca....trenutno je iznad Pita...on nije nekakav lepotan ali ima taj bikovski sexsipil.....vrlo se posebno i umetnički oblači..-opet venera u biku....sve to u 10 kući-karijere-umetnik......sunce u 11-vole ga mase,popularnost....U 9.kući ima jupitera u ovnu-avanturista ,uspeh i sreća u inostranstvu....a on je baš u Evropi prihvaćen više nego drugi glumci,živi u Francuskoj....MOŽE LI MI NEKO REĆI O VEZI SA VANESSOM ,DA LI SE BAŠ SA NJOM DEFINITIVNO SKRASIO???

Šta ukazuje na njegove metamorfoze u ulogama i na njegovo građenje lika u filmu? jer on je poznat kao neko ko sam daje izgled i osobine svim ulogama koje dobija-sam ih stvara-kao npr Jack Sparrow u piratima,Don Žuan,itd
[/IMG]75411ep234150075ki
jkl

malla-malla:
Pa tipičan blizanac... :lol:
Ah, vi Blizanci, vasa mora biti poslednja ;)
Ja zaista ne znam zasto vas smatraju dvolicnim, pretvornim bla bla.
Vi ste samo vecna deca.
Ja sam jednog Blizanca tako ukrotila :twisted: sto je imao potpunu slobodu kretanja (sto je meni sa podznakom u Scorpionu jako tesko palo). No, cim je dobio slobodu i vezu istovremeno, pretvorio se u odano, iskreno i divno stvorenje. Za ne poverovati.

mrs depp:
... lav u podznaku važi da su takvi ljudi uglavnom BUTOVNICI ...

Nazalost, netacno - ako si mislila da im je to tipicna karakteristika, koja se vezuje bas za Lava, definitivno ne - to je glavna karakteristika za Vodolije. Posto on ima Urana u I kuci, moze se reci da to vazi za njega, ali to sigurno nije zbog Lava, kako si ti napisala.

mrs depp:
.. Venera u Biku-JOHNNY je po mali milion puta proglašavan za najsexsipilijeg glumaca....trenutno je iznad Pita...on nije nekakav lepotan ali ima taj bikovski sexsipil.....vrlo se posebno i umetnički oblači..-opet venera u biku....sve to u 10 kući-karijere-umetnik......sunce u 11-vole ga mase,popularnost....U 9.kući ima jupitera u ovnu-avanturista ,uspeh i sreća u inostranstvu....a on je baš u Evropi prihvaćen više nego drugi glumci,živi u Francuskoj....

Ovo je tvoje tumacenje, ili ... ti potvrdjujes ono sto je vec neko napisao ?

Ja licno ne bih rekla da (narocito kod njega) seksipil dolazi bas od Venere u Biku ... Bik nije tipican znak za to; jeste senzualan, hedonista ... ali bas seksualnu privlacnost pripisivati tome ... :roll: O oblacenju u natalu, njegovom i bilo cijem, govore neke druge stvari - ovako jaka Venera u X svakako govori o osobi koja se bavi umetnoscu i predstavlja sebe na jedan umetnicki nacin, ali o necijem nacinu oblacenja govori VI polje. Kod njega konkretno je to Saturn, koji je otisao u znak Vodolije pa bi eventualno tu trebalo traziti razloge zbog cega je to bas tako.

Izvini zbog ovoliko ispravki, ali smatram da treba razgraniciti neke stvari ... zaista ne mozes iz njegovog opisa "naglavacke" traziti u natalnoj karti pokazatelje za ovo ili ono, i to bas na ovakvom nivou - sve to negde prividno ima smisla sto si rekla ali je netacno ako poredis sa pravim sistematicnim pristupom u astrologiji.

Ne mozes, ako zelis nesto da pokazes i dokazes, da se hvatas za svaki faktor koji je "otprilike" to - znaci, moze da bude a ne mora, vec bi to ipak trebalo da budu stvari koje su ako nista drugo, verovatnije, ako ne i vise od toga.

Ma kod Deppa je privlacna ona blizanacka "maska", iliti furka, (sve i jedan Blizanac ima neki fazon u oblacenju, stil kako oni vole reci) njom ustvari kompenziraju nedostatak strasti. Rodjeni bleferi.
A podznak Lav, po mom iskustvu, nekako je "penzionerski" tip, ono "lako cemo", mada imaju momenata kada aktivnoscu nadmase cak i Ovna, ali opet to su samo momenti.
Nisam znala da na nacin oblacenja utice sesta kuca?! U slucaju nedostatka planeta, onda time upravlja vladalac doticne kuce?

Back