veze i sex

• Začetnik teme Začetnik teme V21
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mushmula:
Forumasi, daj da skupimo pare da kupimo Topmodelsici svesku u kojoj ce da vodi dnevnik.
Ovako se osecam kao da zivim u Uzicu.

Imam ja svoju krstaricu gde vodim dnevnik. A imam i svoj forum kad hocu da imam preglednije neke stvari za sebe mogu tamo da vodim na primer evidenciju o tome koliko imam kilograma svakodnevno. :D

Jupi!!!!!!! :D Pa ja sam tako reci nesvesno uvek bila stavljala Duska na prvo mesto a svakom drugom decku sam govorila da je on moj ljubavnik. Nista nije slucajno. :D Mozda sam ja jednom davno odlucila da ih tako zovem ljubavnici, a kasnije sam nastavila da ih tako ponekad nazivam, ali sam zaboravila da je to bila moja odluka.

...Dusko?
...nadam se da ne pricas o 'onom' Dusku?...****** sta vidis u tom razmazenom detetu punom sebe , koji se nije odmakao od svoje 16-te godine , nego zivi samo za kes,kolica i ribica...:) :) :)

...pa dobro...svakom svoje...

Ajde mala pođi sa mnom sada
Napravimo jedan đir do grada
Ti i ja, u mojim kolima. ..

Posjetit ćemo klubove u centru
Tamo su face koje su u trendu
I ja, skoro sve ih znam.

Ovaj broj što te sada zove
To je broj moje nove Motorole
X5 sa 4 megapixela.

Nisam ja takva cura, dušo
Ne radi mi to
Ja hoću samo pravu ljubav
A ti bi mene kupio....

Nisam za takve stvari, mali
Meni dovoljan je taj osmeh koji kriješ
Što kaže - volim te

Ja te želim još od onog dana
Kad si prošla pored restorana,
Koji, znaj, već dugo držim ja.

Sad moram hitno do Wall streeta
Barel skače, znači, biće profita
Ratuju na Bliskom istoku

Na mojoj sofi sjedi Anan Kofi
Sa mnom da prodi voli Romano Prodi
Cjeli dan tu su Kaka, Pirlo, Zidan

Ti i ja - treba srce da mi daš
Ti i ja - nemoj sad da oklijevaš
Ti i ja - ja sam dobra faca, znaš
Ti i ja - nemoj da me blamiraš

...A onda kad je Dusko cuo da sam ja decku govorila da mi je ljubavnik pitao me je kome sam to rekla, ja sam mu rekla Svakom onda je on skinuo i sklonio njegovu laznu burmu i sve sto je lazno ostalo je iza njega i sve predrasude su pale u vodu i ljubav je blljesnula svom svojom snagom i pocela je prava romantika.

Back