Veze i oziljci

• Začetnik teme Začetnik teme Butterflies And Hurricane
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uspavana Lepotica24:
A sto se izbora stana tice: na jednoj strani imam drugarice koje su se udale iz prevelike ljubavi, i njihov zivot se svodi na trenutke srece kada je cenjeni suprug kod kuce i sate nerviranja i patnje kada nije jer razmisljaju sa kom je i gde! A na drugoj strani imam drugarice koje su se isto tako udale iz ljubavi ali nekako promisljene i proracunate (obicno posle "oziljka") e one nekako vode miran i opusten zivot imaju neki svoj svet, zadovoljavaju se sopingom da se srede odu na kafu sa prijateljicom! Svako ima svoje preokupacije i oboje srecni i zadovoljni ili bar tako izgleda!!! E treba se odluciti sta od ta dva zelis!!!

Izbora stana?? Opet materijalno ... e zene, zene:lol::lol: shala:lol:

Zene previse tripuju zato sto misle cim nije s njom da je s drugom. Da je to tako pola ih se ne bi nikad ozenilo i ne bi sve te silne ljubavnice placali i kupovali izlascima i skupim vecerama.

Yebacina sa strane je skup sport koji ne donosi medalje vec samo propast kluba.:lol:

sinnke:
Izbora stana?? Opet materijalno ... e zene, zene:lol::lol: shala:lol:

Zene previse tripuju zato sto misle cim nije s njom da je s drugom. Da je to tako pola ih se ne bi nikad ozenilo i ne bi sve te silne ljubavnice placali i kupovali izlascima i skupim vecerama.

Yebacina sa strane je skup sport koji ne donosi medalje vec samo propast kluba.:lol:

Odlicno receno!

vanjusica:
Znam ja! U jednoj takvoj porodici sam odrasla, svedok sam takvim porodicama medju svojim prijateljima, i tezim samo i jedino ka takvoj porodici!
Da ali ne zaboravimo koliko su se vremena promenila od tada, pa samo pre pet godina su devojku ili zenu koja ima vezu sa ozenjenim covekom nazivali da ne pisem kakvim imenima, a sada je to postalo IN, i ne slazem se da je to skup sport kakvi su sve bednici (u svim aspektima ) nalalazili ljubavnice pa prosto se covek zapita kako je uspeo da se ozeni a ne da jos i ljubavnicu nadje!

Uspavana Lepotica24:
Da ali ne zaboravimo koliko su se vremena promenila od tada, pa samo pre pet godina su devojku ili zenu koja ima vezu sa ozenjenim covekom nazivali da ne pisem kakvim imenima, a sada je to postalo IN, i ne slazem se da je to skup sport kakvi su sve bednici (u svim aspektima ) nalalazili ljubavnice pa prosto se covek zapita kako je uspeo da se ozeni a ne da jos i ljubavnicu nadje!

Ja mislim da je skup sport figurativno receno.

Nego prevara je jedna od posledica koja ostavlja oziljke. Karakteristicna je cini mi se osobina da muskarci (naravno primerci koje sam ja "posmatrala") cesto posle duge veze u kojoj su bili verni , i koja se raspala, u sledecim pocinju da varaju. Potpuno menjaju svoje postupke, ponasanje, sistem vrednosti. Sta vi mislite o tome? Jel to posledica "oziljaka", i ako jeste, zasto je tako?

Sto se tice zena, cini mi se da one najcesce ulaze u vezu sa prilicnim entuzijazmom, ali ukoliko potraje period gde se osecaju zapostavljeno, usamljeno ili tuzno, krecu i one u slicne pohode.

Druga krajnost u koju zene znaju da idu, jeste "kucka" ponasanje, koje je proizvod nicega drugog nego straha od povredjivanja.I naravno sta mislite o tome? :)

Butterflies And Hurricane:
Ja mislim da je skup sport figurativno receno.

Nego prevara je jedna od posledica koja ostavlja oziljke. Karakteristicna je cini mi se osobina da muskarci (naravno primerci koje sam ja "posmatrala") cesto posle duge veze u kojoj su bili verni , i koja se raspala, u sledecim pocinju da varaju. Potpuno menjaju svoje postupke, ponasanje, sistem vrednosti. Sta vi mislite o tome? Jel to posledica "oziljaka", i ako jeste, zasto je tako?

Sto se tice zena, cini mi se da one najcesce ulaze u vezu sa prilicnim entuzijazmom, ali ukoliko potraje period gde se osecaju zapostavljeno, usamljeno ili tuzno, krecu i one u slicne pohode.

Druga krajnost u koju zene znaju da idu, jeste "kucka" ponasanje, koje je proizvod nicega drugog nego straha od povredjivanja.I naravno sta mislite o tome? :)

Samo da dodam. Taj sport je skup samo za muskarce. Zene taj sport nista ne kosta. One jedino profitiraju u toj prici.

cesto posle duge veze u kojoj su bili verni , i koja se raspala, u sledecim pocinju da varaju. Potpuno menjaju svoje postupke, ponasanje, sistem vrednosti. Sta vi mislite o tome? Jel to posledica "oziljaka", i ako jeste, zasto je tako

Druga krajnost u koju zene znaju da idu, jeste "kucka" ponasanje, koje je proizvod nicega drugog nego straha od povredjivanja.I naravno sta mislite o tome? :)[/QUOTE]
Sto se prvog tice, tipican primer je moj brat (on mi je sluzio kao slamka spasa da nisu svi muskarci "isti") imao je vezu od tri godine u kojoj nikada nije pomislio da prevari devojku a kamo li nesto drugo, e kada je raskinuo sa njom onda je poceo da vara sve redom, i kajao se sto i ovu predhodnu nije varao (iako nije ni ona njega)! Valjda tako podsvesno pokusavamo da ne ponovimo "greske" koje "mislimo" da smo pravili u proslosti! Muskarci su cesto skloni da se neduznoj devojci svete za neke stvari koje je uradila ona predhodna! Ja sam imalA SLUCAJ KADA MI NISTA NIJE VEROVAO I BIO UBEDJEN DA GA VARAM (IAKO NISAM) cak i kada bu mu rekla da nikada prevarila nebi on mi je govorio"tako je i ona govorila"! A sto se krajnosti i varijante kuca tice, trenutno se nalazim u njoj vec duze duze vreme!

Uspavana Lepotica24:
Pa da kosta ga da plati sobu u nekom budjavom hotelu pa nece veljda kuci kod zene da je vodi!

A sto bi on stalno placao sobu? Vi ste zene zbilja cudne. Kao da ona njemu cini uslugu tim sto mu daje pi,cu pa on uvek mora sve placati. Da nju boli u toku odnosa onda bi to bilo logicno.
Zato i kazem to je skupo samo za muskarce.

Zena/ljubavnica koja nikad ne plati racun, je zena kojoj uopste do toga svega nije stalo i koristi tog talibana do maksimuma.

sa 18 sam usla u vezu koja je trajala 5 god.
i dala se sva.

posle toga sam bila u braku 15 god.(izgleda da je za mene 5 fatalan br).emocije su bile izuzetno jake.

sada sam u vezi 2 god. emotivno malo distanciranija.

ne bih rekla da ima veze sa godinama. pre sa iskustvom. emotivno povredjena i malcice istrosena. ne dam se opet.

dive:
sa 18 sam usla u vezu koja je trajala 5 god.
i dala se sva.

posle toga sam bila u braku 15 god.(izgleda da je za mene 5 fatalan br).emocije su bile izuzetno jake.

sada sam u vezi 2 god. emotivno malo distanciranija.

ne bih rekla da ima veze sa godinama. pre sa iskustvom. emotivno povredjena i malcice istrosena. ne dam se opet.

Ne moze se pi,ca nikad istrosit. Sad mi je jasno zasto si toliko divljala na mojoj temi o svrabu.

posle veze, duze, ozbiljnije, treba ostati malo sam sa sobom, bez obzira kako se zavrshila... ako se odma uleti u neshto novo, a nisi se sabrao od prethodne, onda krecu tripovi... a sinke je lepo rekao za oziljke i treba vreme da to zaista dopre do svesti...

mislim da je na ovoj temi mnogo dobrih (iskrenih i pravih) stvari receno, te stoga mislim da bi svaki moj komentar bio suvisan...

Ali...ipak cu sebi dati slobodu za sledeci savet: devojke, koliko god da ste zaljubljene u svog muskarca i koliko god da mu verujete, nemojte mu se predavati 100%!
poslusajte me (ili ne morate) i lepo ce vam biti u vezi (bilo da traje mesec dana ili da ste u braku 30god)...

eh, pa kad bi covek uvek mogao sve da izmeri...

da, prethodne veze uticu na ponasanje u sledecoj, na oziljke ili vec kako to zelite da nazovete. u kojoj meri ce uticati i da li ce biti ispoljeniji ili ne, zavisi od novog partnera i nove veze...

i da, prethodna iskustva mogu uciniti da se sledeci put ne predamo, ne otvorimo skroz
zvuci bez veze, ali prosto je tako

sve zavisi od veze, na kraju...

nikola011sas:
mislim da je na ovoj temi mnogo dobrih (iskrenih i pravih) stvari receno, te stoga mislim da bi svaki moj komentar bio suvisan...

Ali...ipak cu sebi dati slobodu za sledeci savet: devojke, koliko god da ste zaljubljene u svog muskarca i koliko god da mu verujete, nemojte mu se predavati 100%!
poslusajte me (ili ne morate) i lepo ce vam biti u vezi (bilo da traje mesec dana ili da ste u braku 30god)...

Thanks... :) ...Ne znam za druge ali meni je znacio ovaj post...

Back