Imam 14 god.Imam visak sala i zeleo bih to da skinem,visok sam 183 cm i tezak 75 kg.Da li biste mi mogli reci koje vezbe da radim,a nemam nijednu spravu za vezbanje niti tegove,znaci nesto poput sklekova,trbusnjaka,zgibova,...
Unapred zahvalan!
nEMAS NI JEDNU SPRAVU niti tegove neces da ides u teretanu pa sta da ti prlozimo a pomenuo si sam sklekove trbusnjake i zgibove???? Da izmislimo jednu gladijator spravu posebno za tebe???
Pa sta da ti predlozimo.....Nema tu sta da ti predlazemo jer ne postoji nista.....
Niko nikad nije smraso od trbusnjaka sklekova i zgibova pa neces ni ti.....
To je sve zaglupljivanje i trosenje vremena....Ali to je nekako cool ovim klincima danas kao svi nesto brate rade trbusnjake sklekove zgibove...Svi se na to loze i kao rade a niko se nikad nije uradio.....Onaj jedan sto se uradio od toga one se nije zapravo uradio od toga,on ima vrhunsku genetiku takav bi bio da je trenirao i badminton ili stoni tenis.......
Za skidanje sala je trcanje bilo i ostalo rsenje br 1!
Ali dok se trci vise se istrose misici nego salo pa zato se moraju raditi i tegovi kako bi se misici odrzali sto je vise moguce a salo istrosilo sto je vise moguce....Naravno ovo sve pospesuje proteinska ishrana i bez nje sve pada u vodu.....
Slusaj,ti si 1000 koji pita jedno te isto - bane na forum i kaze e ajde kazite mi koje vezbe da radim kako i sta da jedem kada zbog cega......
I onda ocekujete od nas tj MENE JER NEMA NIJEDNOG DEBILA VISE KOJI BI VAM ODGOVARAO, da vam sve damo na tacni i da vam napisemo sve ono sto smo mi godinama sakupljali i proucavali u teoriji i praksi.....
To je ogromna tema,i mi bi trebalo da se ubijemo pisuci samo da bi vama objasnili A VI SE NISTE NI POTRUDILI DA PROCITATE SLICNE TEME NA REKREACIJI.MA NISTE IH NI OTVORILI!
A na svakoj temi pisemo isto ili slicno.......Postoji samo jedan univerzalan ispravan put,nema tu filozofiranja..........
Znaci ajde ti sinak lepo da se informises i za ishranu i za vezbanje sta kako, procitaj ovde sve slicne teme otvori jedno 40 you tube klipova pretrazi prvih 50 adresa na googlu kad ti izbaci za vezbanje, pa onda dodji ovde da pitas nesto konkretno!!!!!!!!!!
A sad da ti mi pisemo sve sto postoji i sta se radi a pritom da si bio lenj da se informises da budes bar 2% obrazovan u ovoj oblasti, mislim stvarno to bi bilo samoubistvo......
Najzesce od svega sto ces ti da odes sutra a docice isti takav neko ko ti i pitace isto......I tak svaki dan po 5 njih dodju kao ti i pitaju isto....