Vezbe za lepeze?

Mire^^

Početnik
Poruka
37
Mozete li mi reci koje su to najbolje vezbe za lepeze, pored zgibova? Trazio sam po netu i nigde nisam mogao da nadjem. Radim sklekove vec duze vreme, zgibove ne mogu posto nemam gde da napravim :S propadanja radim ali retko posto i njih nemam gde osim na stadionu xD Zato ako mozete pomozite. :ok:

Ako radis ledja,radi cela ledja,a ne samo lepeze,nadji negde gde mozes zgibove da radis,oni su ti za lepeze,radis ispred i iza glave,mozes pored toga da ubacis mrtvo dizanje i veslanje u pretkolenu,to ti je najbolje za ledja.
ZA zgibove ti treba jedna sipka,i nadji negde da je zakacis,ja sam kuci napravio na potkrovlju izmedju greda,od jedne na drugu gredu sam stavio sipku i sluzi za zgibove,snadji se :)

Pozdrav svima.Da ne bih zbog jednog pitanja otvarao novu temu pitacu ovde.Imam problem sa ledjnim misicima koji su izrazito slabi a kao posledica toga je pogrbljenost..ne preterana alidovoljna mi nacisto narusava izgled .To mi je jos u osmom razredu receno da obratim paznju na to i preporucene su mi vezbe koje sam jedno vreme radio (to su vecinom one vezbe koje se rade lezeci na stomaku,lednjaci tkz i razne varijacije istih)ali sam nazalost odustao.Od tada je proslo dosta vremena..iako sam se bavio raznim sportovima to je malo bilo korigovano ali nikada dovoljno.Osim toga cesto imam bol u delu koji sam obelezio na slici
I mogu reci da nije bas toliko lagana koliko deluje i da u toku rada bas osecam bol u tom delu sto je znak da pogadjam misic..bar ja msilim.Izvinite na malo duzem postu

Back