vezbe snage

dkucenic

Početnik
Poruka
36
imam jedan problem: radim vezbe snage vec godinu dana a nekad idem i u teretanu...moje telo se lepo razvija ali nekako nemam gornji deo grudi, mozda je to od sirokih sklekova koja sam radio skroz ispred glave? moze li neko da mi objasni, ili da mi kaze neke vezbe za napredovanje gornjeg dela grudi.hvala unapred

kupi sklekere s kojima mozes iz raznih uglova i sirina pogadjati vise grudnih misica..radi propadanje i total gym ako imas negde
slika_1344725296.jpg

za gornji deo grudi posao završavaju vežbe na kosom benču, nemaš alternativu van njega sem da šta znam digneš noge na neko uzvišenje kad radiš sklekove kako bi gađi pektoralise pod drukčijim uglom
a i sve to pod uslovom da ti genetski gornji deo grudi nije toliko loš da mu ne možeš ništa jer ima i toga

ja misio mentalna snaga a ono ovi što bi da fizikališu al da plaćaju umesto da im se plati

koliko god vam radio testosteron posle teretane i bili zadovoljni masom
nikad ne nasrćite na umornog fizikalca sa gradjevine, pogotovo ne na ove što fuguju

ako imas bucice: 1. lezi na klupu po duzini, po jedna u svaku ruku, ispruzi ruke na gore i spustaj sa strane i dizi kao da hoces da poletis 2.lezi na klupu popreko (preko lopatica) jednu bucicu u obe ruke , ispruzene i spustaj iza glave pa dizi
savet; nemoj da zaboravis zadnji deo treninga da istegnes misice imas snagu a dobijes elasticnost

Poslednja izmena:

Back