vezbanje kod kuce

• Začetnik teme Začetnik teme alal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja se spustim sa bezanijske kose i vozim pored keja najcesce al pokusavam da idem kada ima manje ljudi jer u suprotnom dobijem nervni slom kad mi se bacaju deca i penzioneri na biciklistickoj stazi pod tockove :? i jos uvek pustim neku brzu muziku,nista ne cujem i vozim samo tako :)
jedino me zeza bajs mnogo je tezak,bukvalno sve vreme moras da okreces pedale osim na nizbrdici...kad dodjem kuci samo pojedem neko voce i bacim se na spavanje :lol:

ma ja cu resila sam, uskoro na plivanje da krenem, em' me relaksira, a zdravo je i nije smor... ne znam jel' neko bio na 25.maju na zatvorenom bazenu, tas je super, ali uvek puno i to neke dece...

nemam pojma ovde kod mene ima 11 april
ali su ga bili zatvorili pa su ga u medjuvremenu mozda opet otvorili :?
tas je super topla je voda
za ostale ne znam
al me mrzi da idem na bazen zbog kose i susenja iste.
a i usi su mi penzionerske :)

ovo ljeto sam bas bas vozio bicikl...vozim po gradu i vozim kao manijak...bajs sam kupio 96-te ali ga nikad nisam vozio zato sto sam uvijek imao auto...promijenio sam vec 2x felgu jer sam izigravao bmx bandita pa sam ishao niz stepenice..

idi bre bashee, gora si od mene...zima, kosa, usi:)
pa imam traume od bazena,jednom sam ronila na nekom zatvorenom bazenu i bila prilicno topla voda...a ja bas volim da ronim gde god bila...i onda kako ljudi tu pisaju,ne kupaju se pa udju i sve to ja ti zaradim neku katastrofalnu prehladu...zapusi mi se nos potpuno,upala oba uveta,i grlo mi natekne,trese me temperatura jedva disem na usta,na nos nema sanse cak i kad kapi stavim...i bila sam gluva nedelju dana,ljudi mi sve pricaju nesto ja se derem i ne cujem ih,onda mi je curila krv iz usiju pa sam opet pocela da cujem normalno...al od tad me jebu usi i ne idem na bazene,samo more dolazi u obzir a i tu mi usi puknu skoro uvek...
ovo ljeto sam bas bas vozio bicikl...vozim po gradu i vozim kao manijak...bajs sam kupio 96-te ali ga nikad nisam vozio zato sto sam uvijek imao auto...promijenio sam vec 2x felgu jer sam izigravao bmx bandita pa sam ishao niz stepenice..
jednom sam i ja imala slican poduhvat pa mi spao lanac pa sam se zamazala i jedva ga vratila na mesto i onda sam zabatalila te akcije :?
ebiga ja stavljam onaj kurton na glavu zimi kad idem na kupanje:)
ja ne volim te kurtone za glavu,uvek sam vristala kad su mi stavljali a posle kad sam porasla i kad nisu mogli da me nateraju prestala sam,al sam zato dobila upalu usiju :)

pa imam traume od bazena,jednom sam ronila na nekom zatvorenom bazenu i bila prilicno topla voda...a ja bas volim da ronim gde god bila...i onda kako ljudi tu pisaju,ne kupaju se pa udju i sve to ja ti zaradim neku katastrofalnu prehladu...zapusi mi se nos potpuno,upala oba uveta,i grlo mi natekne,trese me temperatura jedva disem na usta,na nos nema sanse cak i kad kapi stavim...i bila sam gluva nedelju dana,ljudi mi sve pricaju nesto ja se derem i ne cujem ih,onda mi je curila krv iz usiju pa sam opet pocela da cujem normalno...al od tad me jebu usi i ne idem na bazene,samo more dolazi u obzir a i tu mi usi puknu skoro uvek...
:)

uf prvo sam se smejala...a kad vide ovo za krv...joooj
ma mora da postoje neki cepovi za usi za plivanje? ne nagovaram te:) nego posle ovog tvog posta brinem za svoje uske i ovako sam nagluva:lol:

uf prvo sam se smejala...a kad vide ovo za krv...joooj
ma mora da postoje neki cepovi za usi za plivanje? ne nagovaram te:) nego posle ovog tvog posta brinem za svoje uske i ovako sam nagluva:lol:
ma postoji al mi nije gust roniti sa tim pomagalima...

inace sad je i meni smesno,a tad sam samo spavala,plakala od muke i drala se na ljude koji mi udju u sobu :lol: ne ponovilo se :| :lol:

Po pitanju kucnih sprava ja svoj glas dajem elipticnom trenazeru. U januaru ove godine dostigla sam rekordnih 88 kg.Nakon sto sam prezivela sok pocela sam polako da menjam navike u ishrani i ubacila sam svakodnevne brze setnje prvih 3 meseca.Posle sam kupila ET-a i nastavila da vezbam sa njim. Tri puta sedmicno upraznjavam HiiT na ET-ju ( u trajanju od pola sata bez prethodnog zagrevanja i kasnijeg istezanja) a 2 puta sedmicno radim vezbice (tbusnjaci, sklekovi, vezbice sa tegicima...) u trajanju od pola sata do 45 min. Ja licno ne mogu da vezbam uz filmove i serije vec samo uz brzu muziku. Nakon ovih deset meseci uspela sam da skinem 23 kg i da ponovo obucem farke br 28. 8-)

Najbolja vezba mi je krug setnje oko Ade, kad je vreme OK. Kad mi vreme ne dozvoljava, ili nemam drustvo, volim da vezbam. Pola sata svakog dana, uglavnom neke vezbe koje mi prijaju, za istezanje i opustanje. Uklopim ja to fino i sa gledanjem filmica ili utakmice, gledam da vezbanje ne preskacem ni kada sam bas umorna.

ja se nesto razmisljam da nabavim onaj sobni bajs... ili nesto slicno, sve u svemu nesto od silnih naprava za vezbanje kod kuce...

jel imate nesto od tih spravica? kakva su vam iskustva(cujem npr.da su steperi manje vise bezveze)? jel' vredi to kupovati ili zavrsi kod vecine skupljajuci prasinu?

не вреди .......од свих спортова најбољи је секс.....не зезам се ......активира све мишиће а лепо ти :)

Back