Vežbajmo jasnoviđenje

Truman

Elita
Poruka
23.395
Zapravo ću ja da ga vežbam, a vi ćete da mi pomognete.:) Videli ste možda moju temu o Silva kontroli uma, e pa sad ću koristiti jednu tehniku. Stvar ide ovako:
Kažete mi ime, prezime, godine i mesto života neke osobe koju poznajete ( i poželjno je da što više znate o njoj, ali mi ne govorite u ovoj fazi ), a ja vam kažem šta vidim - opis spoljašnosti osobe i njeno psihofizičko stanje. Kada sam ovo radio na seminaru uspelo je. Podrazumeva se da da mi date prave podatke osobe i da pružite poštenu povratnu informaciju. Takođe, ako neko želi može i preko pp-a, i ako želi nešto posebno da proveri vezano za tu osobu... Da bi na temi bio red nakon što se prva osoba prijavi vi ostali koji ste zainteresovani za čitanje sačekajte da joj odgovorim pa onda nek se prijavi sledeći itd.
I zamoliću vas da zafrkantske komentare ostavite za neku drugu temu. Da li će ova uspeti zavisi koliko od mene toliko i od vas!

pa je l moze neki nick, sigurno ce neko da te pozdravi shto to ostavljas, tj nekako je onako.. sve anonimno
mozda realno nije al ne ostavlja mi se ovde ime i prezime nikog bash cak iako je bezopasno

neka druga asocijacija
??

a kako su lukavi neki ljudi ne govore godine a i mesto kriju : )) intuitivno

je l ti rastu neke kandze od tih satan zabava :evil: :evil:

dark side

e zezam se valjda

aj reci mi razlika ... industrial vs. ekv

: )))))) dosadna sam ko dupe

e pa cekam te :evil:

na kojim si to talasima, teta jota kapa lambda
ajd sad je blam da pogresis ; )))

uvek mu se beznadezno udvaram :aha:

Poslednja izmena:
Kad hoću da vidim zdravstveno stanje dobijam informaciju da ima previše osoba sa ovakvim podacima - možda da mi napišeš i opštinu. Osoba koju sam video je crnka, visina oko 178, ne baš prijatne spoljašnosti - natmurena je, ne dobijam odgovor zašto...
:ok:

To je neka klinka koju sam upoznao pre par dana...nebitna prica.
Ovo si pogodio 100%....lepa je ali mracna,crnka i visina je tu negde,nisam je merio :lol:

Pu ***** mu materina, htedo da se nasmejem temi, ali me prckov odgovor zaintrigirao. Evo ti od mene....

Marija Matejic,16, Nis

Ako pogodis skidam ti kapu... I osigurao sam se da ne mozes da je nadjes na fejsu ili negde drugde jer tu ne koristi pravo ime. Ajde da te vidim.

ajde da probam: niskog rasta, svetla kosa, ima slatko lice i prćast nos. Sve vreme se osmehuje, ali je oštrokonđa i svađalica. Ne podnosi folk muziku, pušač je, voli da igra ( možda se bavila baletom ). Mislim da nosi sočiva.

ajde da probam: niskog rasta, svetla kosa, ima slatko lice i prćast nos. Sve vreme se osmehuje, ali je oštrokonđa i svađalica. Ne podnosi folk muziku, pušač je, voli da igra ( možda se bavila baletom ). Mislim da nosi sočiva.

Hm... Nesto si pogodio, ali ne sve. Niskog je rasta (157), kosa je smedja sa crvenim pramenovima i nije svetla, da ima slatko lice, tu je vec tesko biti objektivan, meni jeste. Nos i jeste i nije prcast, nesto izmedju, nisam bas siguran, nesto ne kapiram kad je prcast kad nije xD Smeje se, nije svadjalica, slusa meta, ne voli folk, nije pusac, igra, ali nista posebno, zapravo peva i bice uskoro na ja imam talenat, sutra se snima. Ne nosi sociva. Opet ne gledam je svaki dan, moguce da sam nesto pogresio, nebitno. Posto si dosta toga "pogodio" dacu ti jos jednu sansu, ali sada cu ti dati nekoga koga gledam svaki dan.Cisto da budem siguran. Ovime me nisi uverio.

Dusan Jovic,18, Nis

EDIT:

Ako opet pogodis isto koliko i s Marijom, verujem ti, ili pogledas neku bazu podataka, sta li vec, ali znacu da znas kako osobe otprilike izgledaju.

Poslednja izmena:
xaxa, nasmejao si me. Samo da razjasnimo jednu stvar - nisam ja ovde da bi tebi ili bilo kom drugom bilo šta dokazivao već da bi vežbao što je neophodno nakon završenog kursa Silve. Dakle, malo finije ponašanje ne bi škodilo.Ajde, bacam se sad na tog Dušana.

xaxa, nasmejao si me. Samo da razjasnimo jednu stvar - nisam ja ovde da bi tebi ili bilo kom drugom bilo šta dokazivao već da bi vežbao što je neophodno nakon završenog kursa Silve. Dakle, malo finije ponašanje ne bi škodilo.Ajde, bacam se sad na tog Dušana.

Finije ponasanje. Pa nisam bio nepristojan, samo sam rekao da me nisi uverio, sto je u ovom kontekstu znacilo da me je nesto iznenadilo, ali da nisi bas sve pogodio.

Dušan JOvić: visok i krupan, nosi košulju, malo duža crna kosa, crne krupne ( izbuljene? ) oči. Voli da peva i da igra basket. Na mom mentalnom ekranu je tipkao prstima po nečemu - ili je kompjuteraš ili svira klavijature. Ume da bude neprijatan ( pravio je neke besne grimase ). Ima problema s kolenima.
Eto...za njega nemam neke jake impresije.

Every man and woman is a star
alister crowley

Znas li ti ko je bio alister crowley? Najveci okultista i satanista 20og veka a ti stavljas njegov citat. Verovatno bacas kletve neke na ljude cije ti damo kontakte :evil:

Poslednja izmena:
Dušan JOvić: visok i krupan, nosi košulju, malo duža crna kosa, crne krupne ( izbuljene? ) oči. Voli da peva i da igra basket. Na mom mentalnom ekranu je tipkao prstima po nečemu - ili je kompjuteraš ili svira klavijature. Ume da bude neprijatan ( pravio je neke besne grimase ). Ima problema s kolenima.
Eto...za njega nemam neke jake impresije.

Jao, ja ti dam moje podatke a ti toliko promasis... Nemoj sad samo da se vadis kako ne moze jer sam ti dao svoje podatke... Kako sam skapirao, cak i ako ne pogodis sto posto trebao bi da das priblizno iste informacije. Nisam visok (175), niti sam krupan. Kratka kosa, cesto celav, svilenkaste boje, tamno zelene oci, volim da pevam, to je istina, ali nemam pojma, basket igram, ne volim preterano, vise fudbal i odbojku. Ovo za tipkanje, ma daj, a sta sam radio kada sam pisao ovaj post i sve prethodne, klavijaturu svirao samo par puta iz zaebancije, sviram gitaru, uglavno sam prijatan, tesko me je iznervirati, nemam problem s kolenima, vec s rukom, koleno proslo odavno (ima par godina, bio prelom). Sad ili nas vuces za nos, ili su te zaebali na tom kursu.

@BlueEye

Znaci sad sam mozda uklet? Lepo, sto da ne... :lol: Moze da baca do mile volje, niti verujem u kletve, a i ako sam uklet samo cu iskulirati. Ionako me losa sreca prati kao muva *****....

akutasame, ništa čudno što sam promašio. Za to može biti više razloga - nisam uspeo da uđem u alfa stanje ili sam video nekog drugog tvog imenjaka tih godina. Inače, preko pp-a sam radio jednoj osobi za njene podatke i dosta toga sam video...rekao mi je da će se javiti na temi. Mada sam i tu omašio izgled. Inače, reaguješ kao klinac. Nismo mi ovde da se takmičimo nego da unapređujemo moje veštine. :)

killer13, trebaju mi i godine osobe. A dobijaš sutra čitanje, sad sam umoran.

Back