Vežba?!?

Petar_FPN:
brate,ne postoji "moc slovenske"ili bilo koje druge rase..stvar je do ekonomije

... па *ебо Те, ја се у свом посту управо ограђујем
од таквог тумачења а Ти к'о прстом у пекмез,
право у "моћ расе"... ма иди...

eremita:
Ја сам велики заљубљеник у народне изреке,пословице
и мисли... па ми имамо разноразне несносне кућне
бубе- инсекте, па Ти сада фигуративно направи
разлику између буба-швабе и буба-руса ... и све ће
Ти се само кас'ти... питај кеву... (али да те одмах
обавестим, са буба-швабама је лако, црне, пуне
гноја... само их изгазиш... али ако Ти се закоте
буба-руси... најебо си... никад више нећеш бити
без њих...

Veeeelika greska...buba-rusa je najlakse otarasiti se...dovoljno je znati KAKO...a sredstvo je jednostavno - kapi za oci...posle par dana primene, ne pojave se vise NIKAD.

ma mozda je i normalna ta unipolarnost u svetu..zakon jaceg ili jakih je uvek bio zakon svetske politike..nema vise emocija,rusi,slovenska braca...svako moze sa svakim ako ima interesa..i to je to..
ja se jedino nadam u uspon jedinstvenog evropskog stuba(zajedno sa nama..do kavkaza,bez rusije),koji pociva na mixu slovenske,germanske,romanske kulture i svih evro utucaja,da ce biti buduci ratio u svetu..mada,sveje moguce..

jomini:
Jeste čuli za kinesko-rusku vojnu vežbu ovih dana? Vežbaju ljudi malo, pa kad im padne roletna... Mora da su se Ameri uprpali, a?
Odmah sam se setio, mislim da je bila '93 kada je Hong Kong dobijao nekakvu nezavisnost, šta li. Došli Ameri sa jednom od svojih flota u kineske vode da gledaju... Sećate se? Kinezi samo rekli da moraju za 48 sati da napuste njihove vode. Ovi nešto gunđali, međutim pošto je ono bilo sve od Kineza, ovi podvili rep i otišli.
Šta je značila ova vežba, šta mislite?
smesno...ako im se neka podmornica zaplete u mrezu opet ce amerri da ih vade...bas smesno...

Darkomir:
smesno...ako im se neka podmornica zaplete u mrezu opet ce amerri da ih vade...bas smesno...

Nemoj tako...moze da se desi da ih vade i Norvezani ili Englezi...

Bice interesantno ako dodju u poziciju kao njihove "elitne snage" na aerodromu u Pristini pre 6 godina...kada ozedne i ogladne...ne znam da li ce biti tamo Amerikanaca da im daju Coke i energy bars...

Najsmesnije od svega je deo vesti koji je sinoc mogao da se cuje na informativnim emisijama u Beogradu, da ce u drugom delu vezbe ucestvovati "...i OSAM vozila"...:)

Tex707:
eremita:
Ја сам велики заљубљеник у народне изреке,пословице
и мисли... па ми имамо разноразне несносне кућне
бубе- инсекте, па Ти сада фигуративно направи
разлику између буба-швабе и буба-руса ... и све ће
Ти се само кас'ти... питај кеву... (али да те одмах
обавестим, са буба-швабама је лако, црне, пуне
гноја... само их изгазиш... али ако Ти се закоте
буба-руси... најебо си... никад више нећеш бити
без њих...

Veeeelika greska...buba-rusa je najlakse otarasiti se...dovoljno je znati KAKO...a sredstvo je jednostavno - kapi za oci...posle par dana primene, ne pojave se vise NIKAD.

Текс 707, па ја због Тебе
замало да добијем батине... наиме пренесем ја овде
овим бабама "ДА ПРОТИВ БУБА-РУСА СТАВЕ КАПИ ЗА ОЧИ",
а оне ме питају КАКО, а ја им велим "'ваташ једну
по једну бубу, узмеш пипету, па им ставиш капи у
у очи...", а оне да ме линчују. :lol: :lol: :lol:
Стварно су се наљутиле... зато ако се ниси зезао
реци и КАКО ???

eremita:
реци и КАКО ???

Ne, nisam se zezao...doduse, malo sam karikirao. Koriti se acidi borici (borna kiselina) koja je sastavni deo nekih kapi za oci. Kupuje se u apoteci u kristalima, uzme se nekoliko tacni na koje stavi malo hleba (komadici), malo secera, pospe se kristalima iz kesice i s vremena na vreme se pokvasi (dakle, trebalo bi da bude vlazno, ne da pliva u vodi). Ja sam to uradio jednom i bube-rusi su nestale zauvek.

Naravno, onaj ko ima malu decu mora da pripazi...

Tex707:
eremita:
реци и КАКО ???

Ne, nisam se zezao...doduse, malo sam karikirao. Koriti se acidi borici (borna kiselina) koja je sastavni deo nekih kapi za oci. Kupuje se u apoteci u kristalima, uzme se nekoliko tacni na koje stavi malo hleba (komadici), malo secera, pospe se kristalima iz kesice i s vremena na vreme se pokvasi (dakle, trebalo bi da bude vlazno, ne da pliva u vodi). Ja sam to uradio jednom i bube-rusi su nestale zauvek.

Извини... много Ти хвала... :shock:

eremita:
Tex707:
eremita:
реци и КАКО ???

Извини... много Ти хвала... :shock:

Jeli Tex, a ako se to uzme u vecoj kolicini, jel deluje na sipose?

U ciju korist Rusija i Kina vrshe vojne manevre?
Ne-davno Amerika, uspe da navuce Kinu u svetsko trziste(globalizacija)a Rusiju u g7+ Putin,pa nije cudo, ako zatreba da se g7+1+ globalizacija brani! ,Kinesko-Ruski dobrovoljci, jednog dana bicev Ameriki desna ruka:da "ugushe" svaki pokushaj da neko stane na put takvoj mafiji...

Back