Dejan_011
Ističe se
- Poruka
- 2.438
Ovaj i onaj opet trokiro sa mozgom.........nešto se često dešava u poslednje vreme. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj i onaj opet trokiro sa mozgom.........nešto se često dešava u poslednje vreme.![]()
Pa jes nije to za tebe. Ti naviko na jednostavnije štivo poput Kurira.
Dokazano, moega medenoga.
Tesla je verovo u razne stvari koje su danas ostvarene a nekad smatrane pseudonaukom.
Statistikom se može pokazati šta god naručilac ište, al ova "analiza" na osnovu web pretrage po frazama je onako, slobodno mogu reći, žešći debilizam.
Deca moraju da nauče da sve vanzemaljske tvrdnje zahtevaju ekstra jake dokaze.Dokazi , dokažite , dokazati......
Koga bre briga da ikom išta dokazuje?
Ti koji ne postavljaju pitanja nisu baš pametni. Mi koji postavljamo pitanja i od vas tražimo dokaz da je Zemlja ravna i da reptilijanci vladaju Zemljom redovno ostanemo bez odgovora i ismevate nas što verujemo zvaničnim verzijama da se Zemlja ipak okreće i da reptilijanci ipak ne postoje.veruju zvanicnim verzijama i ne postavljaju pitanja . mora da su pametni .
Ti koji ne postavljaju pitanja nisu baš pametni. Mi koji postavljamo pitanja i od vas tražimo dokaz da je Zemlja ravna i da reptilijanci vladaju Zemljom redovno ostanemo bez odgovora i ismevate nas što verujemo zvaničnim verzijama da se Zemlja ipak okreće i da reptilijanci ipak ne postoje.
Pitam se ko je tu naivnija strana?
Ne znam za druge, ali za razliku od kojekavih teoretičara zavera, ja stvari ne prihvatam zdravo za gotovo, nego razmotrim činjenice pa na osnovu njih donesem neki svoj zaključak i formiram sopstveno mišljenje.test je ubedjivanje onih sa niskim iq-om da su pametniji od onih drugih
veruju zvanicnim verzijama i ne postavljaju pitanja . mora da su pametni .
Ovo je poprilično plitkoumno i površno poznavanje cele priče o letu na Mesec i istraživanja svemira uopšte. Da si se malo obrazovao na tu temu, shvatio bi kakve si budalaštine napisao.ko izjavi da je zemlja ravna treba to i da dokaze
kao i onaj ko kaze da su ameri sleteli na mesec dok sami ameri kazu da nemaju tehnologiju da idu , kao i da se laserski zraci istovetno odbijaju sa meseca i sa ogledalima i bez.
kao i to da su do meseca otisli obavijeni alu-folijom vodjeni rucnim satom( tolike je snage bio komp) kao i to da senke idu u razlicitim stranama iako je jedan izvor svetlosti i
da su milioni radio-amatera triangulacijom odredili odakle dolazi signal
ko izjavi da je zemlja ravna treba to i da dokaze
kao i onaj ko kaze da su ameri sleteli na mesec dok sami ameri kazu da nemaju tehnologiju da idu , kao i da se laserski zraci istovetno odbijaju sa meseca i sa ogledalima i bez.
kao i to da su do meseca otisli obavijeni alu-folijom vodjeni rucnim satom( tolike je snage bio komp) kao i to da senke idu u razlicitim stranama iako je jedan izvor svetlosti i
da su milioni radio-amatera triangulacijom odredili odakle dolazi signal
Ja ni u šta... debili u sve što vide na YouTube... a u ravnu Zemlju samo moroni...
....kao i da se laserski zraci istovetno odbijaju sa meseca i sa ogledalima i bez....
to važi ako ne znaš ništa o laserima.... kao što očigledno ne znaš.
Pa ako si pročitao tekst, tamo se navodi da su Lunohod 1 uspeli da lociraju nakon samo 40 godinatime se rusi da je americko ogledalo neoboriv dokaz da su ameri bili jer se moze postaviti samo rucno.
E nek si nam reko!mnogo ste naivni vi pristalice zvanicne verzije
Pretpostavljam da je taj link trebao da bude dokaz da ogledala nisu postavljena.In fact, the measurement has become even more accurate as a result of reflectors left by astronauts on the moon's surface.
Ti koji ne postavljaju pitanja nisu baš pametni. Mi koji postavljamo pitanja i od vas tražimo dokaz da je Zemlja ravna i da reptilijanci vladaju Zemljom redovno ostanemo bez odgovora i ismevate nas što verujemo zvaničnim verzijama da se Zemlja ipak okreće i da reptilijanci ipak ne postoje.
Pitam se ko je tu naivnija strana?
Nisu mogla biti precizno postavljena bez pomoći čoveka. O tome se radi.
I na ovom linku ti piše da spuštanje na Mesec nije lažirano.Znaci, ne može se verovati onome što tamo piše, jer ti tvrdiš da je lažirano. Daj neki drugi link gde je to objasnio neko ko tvrdi da ljudi nisu bili na Mesecu. Ne možeš jedne te iste izvore informacija istovremeno da uvažavaš i kao kredibilne i kao nekredibilne. Em nije logički ispravno, em ispadaš smešan.
![]()