Veza sa starijim muskarcem, i kako uskladiti drustvo sa deckom

Ovako, izlazim sa momkom koji je 10 godina stariji od mene on ima 30 ,a ja 20 godina...zajedno smo vise od pola godine. Ne postoje prepreke izmedju nas, i godine zaista nisu problem jer se slazemo,nemam nameru da se udajem prije zavrsetka fakulteta,posla itd pricamo otvoreno i on me razume i podrzava. Studiram u inostranstvu, i on je stranac (ukoliko je to bitno kao cinjenica,pokusavam da vam dam neku sliku o situaciji). E sad, skoro svakog dana nakon svojih obaveza kako on radi , ja dodjem kod njega i prespavam tamo. S obzirom da mi je bezveze da idem ponovo do kuce i svei bude kasno, Moje drugarice su prilicno protiv toga (bez ikakvog obrazlozenja) i cesto prokomentarisu ironicno kako ja ne moram ni da zivim sama,da se preselim kod njega. Ja smatram da je to mnooogo veliki korak i da je jedno(pa i svaku) noc prespavati tamo,a MNOOOGO drugacije ziveti sa nekim,tako da sam protiv toga. Takodje je doslo na red i pitanje obrazovanja. On je momak koji dosta radi,ali nema fakultet,bavi se restauracijom drveta,ima svoju firmu. I to je minus,po njihovom.
Meni je mnogo lepo sa njim,on zaista toliko vodi racuna da se o svemu dogovaramo, radimo kako nama odgovara, i voli me puno,kao i ja njega i ne bih da raskidam zbog ovoga,ali je uzasno kad vam neko ovako ubaci crv sumnje i bojim se da sam mozda ja nerealna. Sta vi mislite?
Hvala unapred na odgovoru :)

Back