Veza posle braka...

Dont_Break_The_Oath:
Izvini na mojoj drskosti i odvratnom idiotskom bezobrazluku,ali i ja moram da kazem jos nesto.
Evo bolji odgovor od mene za tvoju temu.
Zamisli da nadjes muskarca koji bi bio spreman sasvim,ali sasvim da ne odvaja tebe od tvoje cerke,znaci neko ko je spreman i sasvim sposoban za novu vezu,koji bi se posvetio Tebi i tvojoj cerki kao prema sopstvenima trazeci samo da nekome da sebe.
Kako bi reagovala onda?
Pa malo mi je neverovatno da takav hoda mojim svetom...ali je dobrodosao, kad god dosao. Ovo je ovde Balkan, tesko mi je zamisliti da neko moze voleti moje dete kao svoje, da ga time necu staviti u sukob s familijom...Daj Boze!

1.da bi mama bila normalna i uravnotezena mora imati normalan i uravnotezen zivot, sto podrazumeva i ljubav i neznost...
2.pri tom naravno mora postovati svoju decu, ona se lako vezuju, i ne treba ih izlagati razocarenjima
3.najgore sto postoji je mama koja svojoj deci jednog dana kaze...sve sam zrvovala za vas, a vi me sad ostavljate :evil:
4.naravno, deci pripada 95%maminog vremena...e sad, kako se organizovati u onih 5%, to je trik pitanje :wink:

blizance:
Nekako mi je lakse kad vidim da i drugi imaju slicne probleme kao ja,valjda cemo se zajedno lakse izboriti... :D

Na zalost, ne. Odavde svako odlazi u svoju rupu gde ima mesta zamo za jednog. Ovde solidarnost ne pije vodu. To je sarena laza, jer jedino sto ce ti pomoci da se izboris jeste analiza sebe, a drugi ti u tome mogu samo odmoci. Zasto ti je lakse ako jos neko ima problem? "Bilo bi ti lakse", znaci li to da svoj problem ne bi ni primetila, jos manje resavala, da ga ima cela planeta? Ili mislis da bi ti bilo mnogo teze da ga imas samo ti?

firespirit:
Dont_Break_The_Oath:
Hellen ako je ovo tvoje vidjenje mog "bolesnog" nacina ljubavi i voljenja nekoga,mislim da to vise govori o tvojoj slabosti,jer ti sve previse razlazes na detalje,previse racionalnosti unosis bukvalno u sve.
Emocije ne znaju za to.
U stvari da.......znamo samo mi divljaci koji nemamo dodir sa realnoscu i zivimo u nekom nasem savrsenom svetu dok je realnost nesto sasvim drugo,zar ne.
Igra kukavickih kompromisa?

Ne zameri teti Hellen, ona samo projektuje svoje fantazije. A vec je poznata po tome da deli savete iz oblasti o kojoj nema pojma.Zato voli ti tako kako umes da volis, srcano i predano. Pusti tetu Hellen da soli pamet drugima a pogotovo sebi.

Хеј, Ватрени, већ ћу помислити да ме муваш, кад ме стално ловиш по форуму! :lol:
Није ти лоша ова конструкција: сам себи ''солити памет''! Све више ме одушевљаваш својом виспреношћу! :lol:

Никад ниси чула за иронију?
А малолетном Ватреном је потребна сестра од тетке да га брани и да мисли место њега?

Hellen:
А малолетном Ватреном је потребна сестра од тетке да га брани и да мисли место њега?
ma izgleda da je i gazdarica u srodstvu posto im ne sme nista!!!ili jednostavno nece?al opet da kazem da nisam jedina koja se tome cudi.

hanibal77:
Hellen:
ma izgleda da je i gazdarica u srodstvu posto im ne sme nista!!!ili jednostavno nece?al opet da kazem da nisam jedina koja se tome cudi.

''Три сестре''? :roll:

Hellen:
hanibal77:
Hellen:

''Три сестре''? :roll:
:lol: :wink:

kalithea:
Ma sve je to jasno k`o beli dan ali napominjem momenat da ne zivim u LA. Jasno je i da nemam nameru da joj predstavljam prolazne veze...ma najveci problem je zapravo bivsi koji je dovoljno lud da me zbog toga sto sam ga `ostavila i ne umrla` zbog njega, sutra predstavlja detetu kao osobu koja je zbog drugih muskaraca (mogla sam ovo i krace da kazem? :lol: ) napustila brak. Rodom je odavde i prilicno je obavesten o mom kretanju pa ce imati i materijala.
Da, da, sto sam se udavala za njega!!!
Stvarno nisam pametna sta mi je ciniti; i da se razumemo, nemam nameru da zivim u celibatu, niti da postanem rob detetu da od nje ne bih pravila roba...
Inace, to je mamina zlatna ribica od 2 god i 4 meseca!

Ma sta dete zna sa tri godine?Nisi se valjda ponadala da ce taj koji te zove da izadjete i da te zaprosi?Ne budi smesna.Nisu dzabe srbi izmislili onaj grozni izraz 'raspustenica' da ne bi govorili 'razvedenica'.

Hellen:
firespirit:
Dont_Break_The_Oath:
Hellen ako je ovo tvoje vidjenje mog "bolesnog" nacina ljubavi i voljenja nekoga,mislim da to vise govori o tvojoj slabosti,jer ti sve previse razlazes na detalje,previse racionalnosti unosis bukvalno u sve.
Emocije ne znaju za to.
U stvari da.......znamo samo mi divljaci koji nemamo dodir sa realnoscu i zivimo u nekom nasem savrsenom svetu dok je realnost nesto sasvim drugo,zar ne.
Igra kukavickih kompromisa?

Ne zameri teti Hellen, ona samo projektuje svoje fantazije. A vec je poznata po tome da deli savete iz oblasti o kojoj nema pojma.Zato voli ti tako kako umes da volis, srcano i predano. Pusti tetu Hellen da soli pamet drugima a pogotovo sebi.

Хеј, Ватрени, већ ћу помислити да ме муваш, кад ме стално ловиш по форуму! :lol:
Није ти лоша ова конструкција: сам себи ''солити памет''! Све више ме одушевљаваш својом виспреношћу! :lol:

A ti mene sve vise razocaravas svojom ispraznoscu. I vidim opet projektujes svoje fantazije.

SINDI:
1.da bi mama bila normalna i uravnotezena mora imati normalan i uravnotezen zivot, sto podrazumeva i ljubav i neznost...
2.pri tom naravno mora postovati svoju decu, ona se lako vezuju, i ne treba ih izlagati razocarenjima
3.najgore sto postoji je mama koja svojoj deci jednog dana kaze...sve sam zrvovala za vas, a vi me sad ostavljate :evil:
4.naravno, deci pripada 95%maminog vremena...e sad, kako se organizovati u onih 5%, to je trik pitanje :wink:

Iskusno i vrlo pametno. Shvati ovo kao kompliment.

snoshaj efendija:
kalithea:
Ma sve je to jasno k`o beli dan ali napominjem momenat da ne zivim u LA. Jasno je i da nemam nameru da joj predstavljam prolazne veze...ma najveci problem je zapravo bivsi koji je dovoljno lud da me zbog toga sto sam ga `ostavila i ne umrla` zbog njega, sutra predstavlja detetu kao osobu koja je zbog drugih muskaraca (mogla sam ovo i krace da kazem? :lol: ) napustila brak. Rodom je odavde i prilicno je obavesten o mom kretanju pa ce imati i materijala.
Da, da, sto sam se udavala za njega!!!
Stvarno nisam pametna sta mi je ciniti; i da se razumemo, nemam nameru da zivim u celibatu, niti da postanem rob detetu da od nje ne bih pravila roba...
Inace, to je mamina zlatna ribica od 2 god i 4 meseca!

Ma sta dete zna sa tri godine?Nisi se valjda ponadala da ce taj koji te zove da izadjete i da te zaprosi?Ne budi smesna.Nisu dzabe srbi izmislili onaj grozni izraz 'raspustenica' da ne bi govorili 'razvedenica'.[/quote
Razocaracu te...ima i takvih koji ne vide u meni `razvedenicu`

Kako li smo stigli do psovanja???
Evo, poslednji pokusaj da se vratimo na temu!
Dakle, ne svidja mi se sto zene nemaju one bliskosti koja lezi na kulturolosko-istorijsko-geo-politicko-filosofskoj osnovi.
Ne, nije mi svaka zena bliska karakterom, naprotiv uvek sam se bolje razumevala s muskarcima ali u situaciji kada mozemo biti zrtve kult-ist-geo-pol-filo-bla-truc tradicionalizma iliti zaparlozenosti, e, da, tad ocekujem da jedna drugoj ne kopamo oci.
Pa da budem iskrena, ne volim ni zene koje ismevaju sopstvenu sortu i trude se da se priblize muskarcima cak i na sopstvenu stetu.
Kakav 8. mart!!! Pa kad bi se covek sreo sa sobom od pre 5 godina pouzdano bi se posvadjali a kamoli da se slozim sa suprotnim polom (s kojim mi fiziologija dozvoljava vrlo parcijalna `nalazenja`)...odakle li mi samo ideja da se mogu sloziti sa zenom? Bas sam kreten! Bolje da se sameravamo brojem brushaltera, to je najsigurnije!
A evo i crtacu: najvise sam mislila na osudu okoline i porodicu koja svoju kcer vraca muzu pijancu koji je bije, jer ima dvoje dece u malome gradu, i sl.
I molim za malo pristojnosti.

I na kraju, samo me je interesovalo kako bi se te cuvene zene postavile u situaciji: dozvoliti da veza bude javna ili kriti od deteta.
Ovim zavrsavam sve komentare na sve teme u Zenskom kutku...ne znam sta ga cini zenskim osim histerije, umalo da podlegnem!

Ako si spremna da posmatras njegovu reakciju jednog dana kad sklopi kockice, ili "slucajno" sazna shta je mama "radila". Ali da zauvek krijes od njega, smesno je i da pomislis a ne da pokusas. Istina uvek ispliva na povrsinu, nadje put. Ti samo treba da razmisljas kako ces tada da se ponasas.

kalithea:
I na kraju, samo me je interesovalo kako bi se te cuvene zene postavile u situaciji: dozvoliti da veza bude javna ili kriti od deteta.
Ovim zavrsavam sve komentare na sve teme u Zenskom kutku...ne znam sta ga cini zenskim osim histerije, umalo da podlegnem!

Zavisi koliko ti je stalo da bude 'javna' i sta to znaci 'javna'.Ako mislis (a verovatno mislis) na kres-varijantu, samo napred.Niko te ne sprecava. IOnako iz tvojih postova prosto vrca ono:
'SRCE HOCE, A DUPE KLOKOCE'

Back