Veterinar

ne znam gde da stavim,pa evo ovde,u slucaju da nekog zanima:

na sajtu beograd.rs u rubrici `gradske aktuelnosti` - Списак ветеринарских организација које су потписале уговор с Градом Београдом за доделу средстава за спровођење мера стимулације прве вакцинације и трајног обележавања микрочипом власничких паса, као и стерилизације женских јединки

Preventiva,dijagnostika,laboratorijske analize krvi i urina,ultrazvuk,ekg,rendgen,terapija,hirurgija...
Besplatan dolazak na kucnu adresu, na teritoriji grada Beograda.
Za sve informacije,pitanja,savete,pomoc pozovite 064/29 39 179 BOJAN

--------------------------------------------------------------------------------

hitno mi treba neki broj adresa nekog veterinara koji moze da sterilise i vakcinise feretke posto sam dobio svoju koja ima 4 meseca hocu da je vakcinisem sto pre da je sterilisem pre prvog teranja hvala na pomoci unapred:):)

OK, priznajem da malo znam o feretkama, ali ti preorucujem vet. ambulantu Maje Ilic u YUBCu (Bul. Mihaila Pupina 10ž). Posebno oko sterilizacije posto verujem da vakcinacija i nije toliki problem.

Ambulanta Pet land na Vidikovcu,Nikola je najbolji veterinar za feretke u bg-u. Takodje ima vakcine koje su preporucljive za feretkice. Sa sterilizacijom ces cekati jos,do prvog teranja,posto je premlada za to

Da li mozete da mi preporucite nekog dobrog veta blizu centra? Zivim na Banjici a nemam kola tako da nesto dalje nije opcija. U principu bi mi odgovarali Banjica, Vozovac, oko centra i sl. Imam stene koje treba da se vakcinise i da se posavetujem nesto. Novak mi je preskup, sa Nomo vetom nisam zadovoljan a u Rotu su higijenski uslovi katastrofalni. Pa ako moze neka preporuka.
http://veterina.info/oglasi?page=show_ad&adid=41&catid=3

Ne znam da li vec postoji tema ako postoji ja se izvinjavam ,uzeli smo stene labradora sada treba mi pomoc oko izbora veterinara bili smo kod jednog kada smo primali drugu vakcinu i odlican je ali posto mi je daleko promenila sam i nasla neku ordinaciju na vidikovcu ali su mi malo skuplji . Da li neko moze da mi preporuci dobrog veterinara :)

Crna Ruzo, veterinara ne biras po ceni vec strucnoscu i pouzdanoscu. To sto je neko skuplji 100-200-500 din je sitnica ako ti onaj jeftiniji u kriznoj situaciji upropasti psa. Veterinara biraj koji je
a) strucan
b) relativno blizu tamo gde je pas i koji u slucaju potrebe moze i hoce da ide u kucne posete
c) ima opremljenu ordinaciju. Ja iskreno bezim od vetova koji imaju 'osnovnu ambulantu' ali nemaju rengen, laboratoriju, ultrazvuk...
Ono sto ti se cini da si mozda ustedela na vakcini ili prilikom pregleda po 100-200 din moze mnogo skuplje da te kosta ako zbog lose dijagnostike psa koji je mogao da se leci s par inekcija ili tableta na kraju moras operisati jer vet nije blagovremeno otkrio o cemu se radi.

Padre mozda sam lose napisala tj sigurno sam lose napisala ustvari meni treba vet koji je dobar , naravno i da mi uvaljuije najskuplje preparate kada me vidi i kada shvati da sam duduk sto se tice steneta kada vidi da se prvi put susrecem sa psom :) pa mi trebaju preporuke :)

Back