VETERINA-POSAO

vetmen

Početnik
Poruka
9
Pozdrav svima,dobri ljudi; po zanimanju sam veterinarski tehnicar , vec godinu dana radim na farmi muznih krava u Srbiji,plata mi kasni 4,5 meseci. Takodjer sam apsolvent Fakulteta Veterinarske Medicine u Beogradu, isto tako imam i pasos republike Hrvatske.Imam 30 godina.,a sa 15 godina sam zbog rata izbegao iz Okucana,Hrvatska. Zanima me mogucnost zaposlenja u Australiji , sa nasom srednjom veterinarskom skolom,tj kao VETERINARSKI TEHNICAR, sta je sve potrebno za nostrifikaciju i koliko je priznata ta ista skola da li moze da se zivi od takve plate??, takodjer ako je neko upoznat koliko je priznat sadasnji Veterinarski Fakultet u Beogradu, uveli su akreditaciju kako ovde kazu, po Bolonji.
Isto tako kakve su mogucnosti odlaska preko hrvatskog pasosa,radio bih bilo kakav posao,ovde sam do skoro prodavao na tezgi ,prao kola, cistio tramvaje, radio u Mc Donaldsu,dok ne bi se prilagodio svojoj struci ; engleski odlicno poznajem. I verujte ovde je u struci takvo stanje da nema dovoljno krava koje bi muzli,stocni fond ne moze da se oporavi iducih 15ak godina.

Poslednja izmena:
Srednjoškolska zanimanja su uglavnom u suficitu svuda u svetu .procedura za odlazak u Australiju je skupa i neizvesna .Sa školom koju imaš nemoguća .
Morao bi da dokazuješ svašta uglavnom teško da bi prošao verifikaciju .
Engleski ne treba da znaš dobro nego odlično ,raspitaj se o sledećem ispitu zove se IELTS polaže se u British Councilu u BGD košta đavo i po 120 funti
Trebaju ti ocene 7777 ,mnogo je teže nego što ti se čini na prvi pogled i traje užasno dugo i da košta poprilično računaj oko 3000 eura plus karta
Opcija dva smuvaj neku tvoju na facebook mrežama ubedi je da se uda za tebe i eto ti papira .
Ovako šanse postoje ,ali su približne dobitku na loto

well , then perhaps it is the best solution then for me , to call my aunt and my sisters in canada , ottawa, and ofcourse to get my, legaly, croation passeport, and hvala brate, sto bi rekli srbijanci , na podrsci u naporima,, nema sta braca srbi pomazu kad oce , il vise odmazu ,

Back