vetmen
Početnik
- Poruka
- 9
Pozdrav svima,dobri ljudi; po zanimanju sam veterinarski tehnicar , vec godinu dana radim na farmi muznih krava u Srbiji,plata mi kasni 4,5 meseci. Takodjer sam apsolvent Fakulteta Veterinarske Medicine u Beogradu, isto tako imam i pasos republike Hrvatske.Imam 30 godina.,a sa 15 godina sam zbog rata izbegao iz Okucana,Hrvatska. Zanima me mogucnost zaposlenja u Australiji , sa nasom srednjom veterinarskom skolom,tj kao VETERINARSKI TEHNICAR, sta je sve potrebno za nostrifikaciju i koliko je priznata ta ista skola da li moze da se zivi od takve plate??, takodjer ako je neko upoznat koliko je priznat sadasnji Veterinarski Fakultet u Beogradu, uveli su akreditaciju kako ovde kazu, po Bolonji.
Isto tako kakve su mogucnosti odlaska preko hrvatskog pasosa,radio bih bilo kakav posao,ovde sam do skoro prodavao na tezgi ,prao kola, cistio tramvaje, radio u Mc Donaldsu,dok ne bi se prilagodio svojoj struci ; engleski odlicno poznajem. I verujte ovde je u struci takvo stanje da nema dovoljno krava koje bi muzli,stocni fond ne moze da se oporavi iducih 15ak godina.
Isto tako kakve su mogucnosti odlaska preko hrvatskog pasosa,radio bih bilo kakav posao,ovde sam do skoro prodavao na tezgi ,prao kola, cistio tramvaje, radio u Mc Donaldsu,dok ne bi se prilagodio svojoj struci ; engleski odlicno poznajem. I verujte ovde je u struci takvo stanje da nema dovoljno krava koje bi muzli,stocni fond ne moze da se oporavi iducih 15ak godina.
Poslednja izmena: