Veterani

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
128.922
Veterani koji su sa takvom pompom najavljivani da ce cuvati studente su se samo sklonili kod pravnog fakulteta da bi policija krenula napred..kako sad to?

i gde su sinoc nestali bajkeri?

Pa bili su sa studentima a oni su bili samo na Slaviji.
na N1 je bila situacija kad se kordon priblizio pravnom fakultetu veterani su stali ispred i onda je njihov glavni prisao policajcima, nesto su pricali i ovaj je posle samo pokazao svojoj ekipi da se skloni i policija je krenula napred.... imas na snimku N1

Bili u cacilendu čuvali studente...jesi gledao vesti sefe?
Gledao na netu onog što 2003 ili 2023 se dobrovoljno javio za vojsku pa se skinuo ranije i čak bio na hilandar na hodočašće kao veterani uhapsili...ostali ne znam.

na N1 je bila situacija kad se kordon priblizio pravnom fakultetu veterani su stali ispred i onda je njihov glavni prisao policajcima, nesto su pricali i ovaj je posle samo pokazao svojoj ekipi da se skloni i policija je krenula napred.... imas na snimku N1
Pa dobro, ni veterani ne mogu protiv murije ali očigledno mogu da proćaskaju.

Veterani koji su sa takvom pompom najavljivani da ce cuvati studente su se samo sklonili kod pravnog fakulteta da bi policija krenula napred..kako sad to?

Ветерани су и чували студенте. Док студентски протест није завршен. То склањање је било после завршетка СТУДЕНТСКОГ протеста. Нису они били тамо да се макљају са полицијом.

Ma sve su izdali, sta ima oni da se dogovaraju sa policijom koja uvek radila i radi protiv naroda!

Него, налетим на Вукајлији на једну одличну дефиницију на тему протеста. Можда јој је баш овде место, иако није реч о ратном ветерану, већ о ветерану са протеста :mrgreen:

Ма, нема бре шансе да више изађем... Квота да опет изађем на улицу да се борим за неки палацкурац не постоји, н-е п-о-с-т-о-ј-и. Сигурица, имаш дојаву од мене, имам право бар свој живот да наместим.

Што, да нећу опет да шетам к’о лудак протествујући што ми јебу кеву, а да сутра гледам како ми они иза којих сам се шетао на редаљку, товаре ону из чије сам се ***** у овој пизди материној родио. Оћу, али знаш кад. Ма никад бре, никад бре више, ниииииииииииииикад. Ево ми ***** овај мој изјебани и разочарани!

Излазили смо и 27.марта и боље гроб и боље рат, и добисмо обоје, а све уствари било да га Хитлер мање трпа у Енглеску буљу и да што више претовари нама. И Трст је наш, па на улицу, а после ми брату од стрица у трбух Јанези послали метак захвалности, док је на стражарском месту јео суви јебени дневни оброк. И Тита на улицама дочекивали сваки пут кад се овај од неког људождера непоједен врати и нову аутономну покрајину у Србији направи.

За Слобу тек лудница. Сваки дан на улицама хиљаде, одјеци и реаговања. Нико не сме да вас бије. До деветог марта, а тада нам стигло и појачање на улици. Тенкови. ЈНА. А она лисица од Вука, није он тада на улици био. На улици остала сама она риба са три прста, а ***** се сакрио у реквизиту Народног позоришта.

А тек Чеда, чувар ватре, купац Фиделинке, драмски писац и еуропејац, више му вреди гума једног џипа од мог живота, а ја к’о млади дресирани мајмун, данима за њим. „Младо је дете, види како му сијају очи, овај не уме да изда.“ О Боже, каква сам ја будала био.

За пети октобар би данас стрељ'о. Не амнестирам никог. Ни себе. Осим оно двоје што су погинули. И Џоа багеристу. И он је, да се разумемо, идиот као и ми, али не могу му заборавити када рокну виљушком од багера у РТС. Срео га једном, свратих га у Паун код Штајге, опасно се убисмо. До јутра нисмо политику поменули.

Кажем ти, за 5. октобар би стрељ'о. Да опет гутам сузавац да Маровић купи још једно острво, да Отпор извести УСАИД у Будимпешти о "успешно реализованом пројекту", да добијам батине, а да ме данас Дачић у свет води. Београд је свет, ма је ли Бога ти, Београд је светска будала - кога је све на власт доводио.

Ма, мука ми кад се свега сетим. Живот ми прође чекајући излазак говњаве мотке на улицу, а свака иза које сам стао у дупе ми на крају уђе, а не њима по леђима.
Зато више на улицу не излазим ни кад спортисте дочекују. Кад кажем доста, онда је доста.
Мада, маму му *****, некад ми нека чудна језа крене низ кичму кад прођем кроз Коларчеву. Као да опет чујем пиштаљке, причини ми се покојни патријарх Паја како води молебан, а ми да свршимо од среће кад се њихов кордон склонио...

И нећу, никад више нећу, ма да нас позову и поведу заједно Штулић изјебани Џони и Обилић јебени Милош. Ни да је Принцип Гавра портпарол протеста!

Једино ако ова генерација наше деце не крене. У њих још верујем. Ако они крену ето и мене трећепозивца. Још чувам пиштаљку. Поред чуваркуће, у чаши што сам је из Скупштине узео петог октобра.

trebali su da budu sa redarima i bajkerima ispred svakog kordona policije, na tri metra.
tako bi sprecili kontak naroda sa policijom pa i ubacenih provokatora

niceg ne bi bilo, sto bi rezimdovelo do ludila i praznih saka

ali ne, bili su kod bine obezbedjivali govornike ... budalastina...

bili su svugde samo tamo gde treba nisu bili

nista to ne cudi ako uzmes u obzir da je to sve organizovao zeljko vukelic uglavnom koji je svoje udruzenje dao studentiam na pocetku kao pomoc kako bi se reklamirao kao i uvek
radi se o prevarantu koji zivi u ns, koji ima udruzenje... poznat po ismijavanju, kada je pokrenuo akciju da sa ustasama , domoljubima se ide na druzenje , veceru...
pa ga ustase odbile i ismejale ...

poznat je i po prevari kada je tokom protesta veterana pre par godina ispred skupstine nudio neke e papaire da potpisu , mislili valjda u vezi protesta zahteva ka on skupljo za osnivanje stranke veterana da biucstvovao na izborima...

prosle godine pred drugi krug izbora , na mesec dana pre dizbore u maju kada se u opoziciju ubacise canak, gruhonjiceva ekipa brkovic pogacar, ubacio se i on...

narvano pukli su i nisu bili ni blizu odlicnog rezultata iz prvog kruga

u nejgovim veteranima vecina videla nije vatrene linije...

kad te takvi foliranti stite tako i prodjes

ja sam na jednom protestu u ns otisao u uniformi...
prisli mi oni sa recima :
pobrtaime ajde medju nas

odgovorio sam - odabij, popisam vam se na vukelica

samo su produzili

bilo je jos nas u uniformi medju narodom , ali sa njima nista nismo hteli imati, to su foleri uglavnom

kao onaj foler koji je citao onaj patetican govor studentima iz novog pazara....

da sam bio tada tamo odrzo bi im ja govor o sandzaklijama koji su preplivavali drinu i bili gori od bin ladenovih dzihadlija po podrinju...

Него, налетим на Вукајлији на једну одличну дефиницију на тему протеста. Можда јој је баш овде место, иако није реч о ратном ветерану, већ о ветерану са протеста :mrgreen:
Vukajlija je odavno pod kontrolom SNS. Od kad su ukinuli objavljivanje postera pre 13 godina.
Tako da ne cudi ovaj opis.

Back