- Poruka
- 128.922
Veterani koji su sa takvom pompom najavljivani da ce cuvati studente su se samo sklonili kod pravnog fakulteta da bi policija krenula napred..kako sad to?
i gde su sinoc nestali bajkeri?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na N1 je bila situacija kad se kordon priblizio pravnom fakultetu veterani su stali ispred i onda je njihov glavni prisao policajcima, nesto su pricali i ovaj je posle samo pokazao svojoj ekipi da se skloni i policija je krenula napred.... imas na snimku N1Pa bili su sa studentima a oni su bili samo na Slaviji.
Cenis da goloruki 50-togodisnjaci mogu da se tuku sa kornjacama u full opremi.Veterani koji su sa takvom pompom najavljivani da ce cuvati studente su se samo sklonili kod pravnog fakulteta da bi policija krenula napred..kako sad to?
ne, zato i ne kapiram zasto se toliko pricalo o njima.Cenis da goloruki 50-togodisnjaci mogu da se tuku sa kornjacama u full opremi.
Pa dobro, ni veterani ne mogu protiv murije ali očigledno mogu da proćaskaju.na N1 je bila situacija kad se kordon priblizio pravnom fakultetu veterani su stali ispred i onda je njihov glavni prisao policajcima, nesto su pricali i ovaj je posle samo pokazao svojoj ekipi da se skloni i policija je krenula napred.... imas na snimku N1
Oni pre svega štite studente od nekih batinaša iz mase i slično. Što se tiče pandura tu niko nema šanse protiv njih. Mnogo su opremljeniji nego za vreme Slobe.ne, zato i ne kapiram zasto se toliko pricalo o njima.
Gde je su Žarko Korać i Milan St.Protić da se lično biju sa interventnom a ne samo da huškaju omladinu ?Veterani koji su sa takvom pompom najavljivani da ce cuvati studente su se samo sklonili kod pravnog fakulteta da bi policija krenula napred..kako sad to?
A sta studenti kaxu njihov je to.problem gde pobegose .bajkeriVeterani koji su sa takvom pompom najavljivani da ce cuvati studente su se samo sklonili kod pravnog fakulteta da bi policija krenula napred..kako sad to?
Ветерани су и чували студенте. Док студентски протест није завршен. То склањање је било после завршетка СТУДЕНТСКОГ протеста. Нису они били тамо да се макљају са полицијом.Veterani koji su sa takvom pompom najavljivani da ce cuvati studente su se samo sklonili kod pravnog fakulteta da bi policija krenula napred..kako sad to?
Niko nije bio tamo da se bije protiv žandara? Studio?Ветерани су и чували студенте. Док студентски протест није завршен. То склањање је било после завршетка СТУДЕНТСКОГ протеста. Нису они били тамо да се макљају са полицијом.
Ma sve su izdali, sta ima oni da se dogovaraju sa policijom koja uvek radila i radi protiv naroda!na N1 je bila situacija kad se kordon priblizio pravnom fakultetu veterani su stali ispred i onda je njihov glavni prisao policajcima, nesto su pricali i ovaj je posle samo pokazao svojoj ekipi da se skloni i policija je krenula napred.... imas na snimku N1
A studenti redari su cuvali Skupstinu i ovaj rezim.Ветерани су и чували студенте. Док студентски протест није завршен. То склањање је било после завршетка СТУДЕНТСКОГ протеста. Нису они били тамо да се макљају са полицијом.
Ма, нема бре шансе да више изађем... Квота да опет изађем на улицу да се борим за неки палацкурац не постоји, н-е п-о-с-т-о-ј-и. Сигурица, имаш дојаву од мене, имам право бар свој живот да наместим.
Што, да нећу опет да шетам к’о лудак протествујући што ми јебу кеву, а да сутра гледам како ми они иза којих сам се шетао на редаљку, товаре ону из чије сам се ***** у овој пизди материној родио. Оћу, али знаш кад. Ма никад бре, никад бре више, ниииииииииииииикад. Ево ми ***** овај мој изјебани и разочарани!
Излазили смо и 27.марта и боље гроб и боље рат, и добисмо обоје, а све уствари било да га Хитлер мање трпа у Енглеску буљу и да што више претовари нама. И Трст је наш, па на улицу, а после ми брату од стрица у трбух Јанези послали метак захвалности, док је на стражарском месту јео суви јебени дневни оброк. И Тита на улицама дочекивали сваки пут кад се овај од неког људождера непоједен врати и нову аутономну покрајину у Србији направи.
За Слобу тек лудница. Сваки дан на улицама хиљаде, одјеци и реаговања. Нико не сме да вас бије. До деветог марта, а тада нам стигло и појачање на улици. Тенкови. ЈНА. А она лисица од Вука, није он тада на улици био. На улици остала сама она риба са три прста, а ***** се сакрио у реквизиту Народног позоришта.
А тек Чеда, чувар ватре, купац Фиделинке, драмски писац и еуропејац, више му вреди гума једног џипа од мог живота, а ја к’о млади дресирани мајмун, данима за њим. „Младо је дете, види како му сијају очи, овај не уме да изда.“ О Боже, каква сам ја будала био.
За пети октобар би данас стрељ'о. Не амнестирам никог. Ни себе. Осим оно двоје што су погинули. И Џоа багеристу. И он је, да се разумемо, идиот као и ми, али не могу му заборавити када рокну виљушком од багера у РТС. Срео га једном, свратих га у Паун код Штајге, опасно се убисмо. До јутра нисмо политику поменули.
Кажем ти, за 5. октобар би стрељ'о. Да опет гутам сузавац да Маровић купи још једно острво, да Отпор извести УСАИД у Будимпешти о "успешно реализованом пројекту", да добијам батине, а да ме данас Дачић у свет води. Београд је свет, ма је ли Бога ти, Београд је светска будала - кога је све на власт доводио.
Ма, мука ми кад се свега сетим. Живот ми прође чекајући излазак говњаве мотке на улицу, а свака иза које сам стао у дупе ми на крају уђе, а не њима по леђима.
Зато више на улицу не излазим ни кад спортисте дочекују. Кад кажем доста, онда је доста.
Мада, маму му *****, некад ми нека чудна језа крене низ кичму кад прођем кроз Коларчеву. Као да опет чујем пиштаљке, причини ми се покојни патријарх Паја како води молебан, а ми да свршимо од среће кад се њихов кордон склонио...
И нећу, никад више нећу, ма да нас позову и поведу заједно Штулић изјебани Џони и Обилић јебени Милош. Ни да је Принцип Гавра портпарол протеста!
Једино ако ова генерација наше деце не крене. У њих још верујем. Ако они крену ето и мене трећепозивца. Још чувам пиштаљку. Поред чуваркуће, у чаши што сам је из Скупштине узео петог октобра.
trebali su da budu sa redarima i bajkerima ispred svakog kordona policije, na tri metra.Veterani koji su sa takvom pompom najavljivani da ce cuvati studente su se samo sklonili kod pravnog fakulteta da bi policija krenula napred..kako sad to?
Vukajlija je odavno pod kontrolom SNS. Od kad su ukinuli objavljivanje postera pre 13 godina.Него, налетим на Вукајлији на једну одличну дефиницију на тему протеста. Можда јој је баш овде место, иако није реч о ратном ветерану, већ о ветерану са протеста![]()
vukelicevi veteraniMa sve su izdali, sta ima oni da se dogovaraju sa policijom koja uvek radila i radi protiv naroda!
@Sizif nije utekoA sta studenti kaxu njihov je to.problem gde pobegose .bajkeri
da su bili ispred svakog kordonana tri metra ispred, ne bi bilo kontakta huliganan ubacenih sa policijomOni pre svega štite studente od nekih batinaša iz mase i slično. Što se tiče pandura tu niko nema šanse protiv njih. Mnogo su opremljeniji nego za vreme Slobe.
Jednostavno nisu nikakvi veterani nego sekaperse, ali nisu ni toliko naivni kao mladji huligani da ih hapse bezveze.Veterani koji su sa takvom pompom najavljivani da ce cuvati studente su se samo sklonili kod pravnog fakulteta da bi policija krenula napred..kako sad to?