ВЕТЕРАН НАМ СЕ ИЗВИЊАВА ШТО НАС ЈЕ БОМБАРДОВАО

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
Veteran nam se izvinjava zbog bombardovanja

Na Facebook stranicu jednog korisnika iz Srbije, a na post u kome se on priseća početka NATO bombardovanja, stiglo izvinjenje američkog veterana.
v283666p0.jpg

U postu koji je na svojoj stranici objavio korisnik iz Srbije, a na godišnjicu početka NATO bombardovanja Srbije navedeno je:

"Na današnji dan, pre 14 godina, obećao sam sebi da ću se boriti protiv rata dok god sam živ. Imao sam svega 12 godina, a zbog NATO bombardovanja 1999. godine morao sam svako veče da trčim u sklonište kako bi sačuvao život. Ne želim da ulazim u to ko je odgovoran za rat, samo ne želim da se to ikome više dešava. Srbija će oprostiti, ali neće zaboraviti", navodi se na Facebook profilu Revolution of Consciousness,

Ubrzo po objavi ovog posta, "preko okeana" stigao je komentar.

Džošua Šarli, koji tvrdi da je američki veteran, priznaje da je bio učesnik "Milosrdnog anđela", kako se zvala operacija NATO protiv Srbije.

"Sve u vezi Kosova što smo učinili je GREŠKA, i to što smo odabrali stranu i što smo vodili rat protiv dobrog naroda Srbije (naravno, uvek ima i loših junaka na obe strane)", navodi Džošua i izvinjava se narodu Srbije.

"In my own small way... my apologies... Keep raging. Све најбоље!"

:per::per::per:
Прике.... Стара српска каже...
ПОСЛЕ ЕБАЊА НЕМА КАЈАЊА.

Ubijati zbog novca to je zanimanje koje je on izabrao i ko zna gde je sve ucestvovao u nato zlocinima ali
dobro je kad u coveku proradi savest i potreba da prizna da je pogresio i izvini se sto je znak da je kod njega
pobedila ljudskost.

Апсолутно! И највећим грешницима дата је могућност покајања. Али, на жалост, ретки је користе. Ја ценим овај гест.

нека зове породицу Милице Ракић њима да се извини...

стара америчка фора ко онај економски убица што се као каје и сад пише књиге и...

од свега праве бизнис, од смрти, од кајања..

а ми полако ка еу, заобилазним путем, док не поцркамо од једностраног примењивања лабусових и динкићевих потписа које свака нова постава зарад државности одржава убијајући то мало потенцијала који је остао

окупација братори, нема ту много приче, а дотични што се каје, ако, лепо је то, дабогда никад не искајао...

Providna i priglupa propaganda..pogotovu ono na kraju ,,sve najbolje,,:hahaha:

"Sve najbolje", uzivajte u uranijumu i svemu sto smo vam ostavili, propalu privredu, bolesti i sve."

i sta sad..??
jel da ucimo decu kako smo bombardovani za nase dobro--kako trazi nemacki diplomata...il da uvazimo ovakva izvinjenja..??
ne znam sta je debilnije...mnogo nas bre nisko drze...

Bas nas nisko drze.

Poslednja izmena:
Апсолутно! И највећим грешницима дата је могућност покајања. Али, на жалост, ретки је користе. Ја ценим овај гест.

Cenim i ja ali nikada ne mogu zaboraviti i oprostiti zasto su nas brutalno bombardovali i ubijali
svrstavajuci se na stranu nasih protivnika hrvata,bosnjaka i siptara.

i posle koliko uzetih zivota..razorenih objekata...hektolitara suza zrtava sirom sveta mu je savest proradila..??

http://www.rts.rs/page/stories/sr/s...Potpisan+plan+vojne+saradne+Srbije+i+SAD.html

Potpisan plan vojne saradne Srbije i SAD

Plan bilateralne saradnje vojske Srbije i SAD potpisali general Ljubomir Nikolić i pukovnik Pol Brocen. Plan pripremalo 40 pripadnika Ministarstva odbrane, MUP-a i Oružanih snaga SAD.
Potpisan je plan bilateralne vojne saradnje Srbije i SAD za fiskalnu 2014. godinu, u kome dominiraju zajedničke vežbe i obuka, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.
Potpisivanje%20bilateralne%20saradnje%20Srbije%20i%20SAD.jpg

Taj dokument potpisali su u Beogradu načelnik Uprave Ministarstva odbrane za međunarodnu vojnu saradnju, brigadni general Ljubomir Nikolić i izaslanik odbrane SAD u Beogradu, pukovnik Pol Brocen.
Prethodno je plan usaglašen na glavnoj konferenciji za planiranje aktivnosti bilateralne vojne saradnje Srbije i SAD za fiskalnu 2014. godinu, navodi Ministarstvo odbrane u saopštenju na svom sajtu.
U radu konferenciji učestvovalo je oko 40 pripadnika Ministarstva odbrane, Ministarstva unutrašnjih poslova i Oružanih snaga SAD.
Tokom zajedničkog celodnevnog rada, "usaglašen je i zaključen Plan bilateralne vojne saradnje za fiskalnu 2014. godinu, koji sadrži veliki broj aktivnosti".
U sadržaju tog plana "dominiraju praktični oblici saradnje kao što su zajedničke vežbe i obuka, odnosno aktivnosti u vezi sa podrškom navedenih aktivnosti".

Ето и ми сад треба да се извинимо Ујка Сему што нас је тукао и да лепо кренемо пут Авганистана да се обучимо да уводимо демокрацију..... Браво Просербијо!

Americi i otalim natovcima od srca želim da ih pojedu crnci i sida.

A ja ću im se 14 godina nakon ostvarenja mojih želja izviniti na facebook-u, google-u, krstarici.....

и ја ћу и кајаћу се много и јавно и тајно али нека буде тако да им не остане камен на камену

i sta sad..??
jel da ucimo decu kako smo bombardovani za nase dobro--kako trazi nemacki diplomata...il da uvazimo ovakva izvinjenja..??
ne znam sta je debilnije...mnogo nas bre nisko drze...

Ма море могу да нас ниско држе - али и да нас ниско повуку...

Свој случај и доживљај не желим да препричавам - само могу рећи да је било гадно... а што се тиче "ветерана" - ПА НИЈЕ ТО БИЛО КАКВО ИЗВИЊЕЊЕ ------ САМО ЈЕ ТАКАВ НАСЛОВ ПОДМЕТНУТ...
погледајте текст поново.........

п.с. Иначе, чини ми се да је Џошуа, на жалост, јеврејско име........:cool:

Mene nervira ono licemerno prozivanje, da se ovaj izvini za ovo, da se onaj izvini za ono...

A evo, jedan čova se ne izvinio, nego izrazio baš duboko žaljenje, a nit je šta birao, nit šta odlučivao, nego bio vojnik koji je izvršavao naređenja svoje zemlje i koga su nafilovali informacijama da se bori protiv zločina.

I sad na njega drvlje i kamenje, spalite ga na lomači.

• Podržavam
Reactions: 1st

Back