argumentovano
Iskusan
- Poruka
- 6.740
Ko bi rekao da je to moguce znajuci da su ga napravile vredne neimarske sns ruke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Који; онај што му је жао што није реконструиасао надстрешницу или Ћело којег не дотиче 15, 155 или 1555 мртвих?Nismo mi kao onaj iz sns-a nakon pada nadstresnice i smrti 16 osoba
Meni je baš taj udar malopre oborio saksiju sa prozora jer sam na 100m od Ćacilenda.
Bio sam tužan zbog saksija i cveća sve dok nisam čuo ovu vest.
operacija Oluja
Studenti ćaci topganciЦигани лете у небо?![]()
Republika Ćacilend je proteran redarskom operacijom StribogaStudenti 2.0 i Oluja 2.0
Onaj sto su njegovi bageri nesto radili, ne trudim se da zapamtim stokuКоји; онај што му је жао што није реконструиасао надстрешницу или Ћело којег не дотиче 15, 155 или 1555 мртвих?
Олуја је стигла из неовисне, тако да је могуће да су у то умешале прсте хрватске службе. Ако није погодила Земун, онда је то 1/1, што би реко драган Јове Торбица. Неће Хрвати на "свој" град.Republika Ćacilend je proteran redarskom operacijom Striboga
AHHAAHAHAHAHHAHAHAОлуја је стигла из неовисне, тако да је могуће да су у то умешале прсте хрватске службе. Ако није погодила Земун, онда је то 1/1, што би реко драган Јове Торбица. Неће Хрвати на "свој" град.![]()
жвала истинољубац! Заклињем се да ћу говорити "истину", "истину" и само "истину"!AHHAAHAHAHAHHAHAHA
Pa Vučić nije lagao za SOA involvement onda
"weather it has happened or not is irrelevant, it's true"жвала истинољубац! Заклињем се да ћу говорити "истину", "истину" и само "истину"!![]()
Олуја је стигла из неовисне, тако да је могуће да су у то умешале прсте хрватске службе. Ако није погодила Земун, онда је то 1/1, што би реко драган Јове Торбица. Неће Хрвати на "свој" град.![]()
ОндаК нису 'рвати. Тко стоји иза ове епизоде "цветнаје ревољуције"?