Veštica :evil:

crnogorci izgleda puno veruju u vestice ili u svoju neosvojivost.vec sam pisala o tome,ali pre dvadesetak godina mi je jedan sa kojim sam se malo muvala pretio pistoljem.rekao mi je ,ja sam odjednom osetio da moram da dodjem iz podgorice do petrovca da te vidim.ako si mi bacila neke madjije,ubicu te.i svi znaju da si bacila madjije na g..(sa njim sam imala ranije duzu vezu)
i tako ja ispadoh vestica

Preksinoc mi bilo drug, doneo flasu vinjaka... posvadjao se sa devojkom jer je otisla negde bez njegovog znanja pa on iz inata dosao kod mene. (???)
I prica on celu pricu, bla bla. Zakljucak : starija od njega, on joj nasao posao, zaradjuje manje od njega, zivi.kod njega u stanu i potrosila pare za kiriju, ugojila se kao mečka, zadlakavila, nezrela, njega je blam kad odu negde jer je ili mutava ili glupa ili oba. On lep ko Džoni Dep, ambiciozan, govori 5 jezika.
ALI JA NJU VOLIM! Ona uvek da dlakave ****** i redovno ga guta, iako ne razlikuje jaje od krompira!
Koji je to trip da moras da udomiš svog smrdonju čak i kod totalne oštrokondže? Iako realno možeš da nadjes izdepiliranu advokaticu srednjih godina da te izdržava?

:mrgreen:

šalu na stranu

šta to od čednog ženskog čeljadeta napravi
beštiju, oštrokondžu, profuknjaču, gadiju i živo zlo
koje čantra, lenjo je, agresivno, prepotentno bez pokrića,
i šta muškarce suprotnih osibina tera da ih trpe?

Umsili od jedanput (ili od početka) da je ko zna ko, ili ko zna ko u odnosu na tebe. Svi ljudi su pre svega ljudi

Preksinoc mi bilo drug, doneo flasu vinjaka... posvadjao se sa devojkom jer je otisla negde bez njegovog znanja pa on iz inata dosao kod mene. (???)
I prica on celu pricu, bla bla. Zakljucak : starija od njega, on joj nasao posao, zaradjuje manje od njega, zivi.kod njega u stanu i potrosila pare za kiriju, ugojila se kao mečka, zadlakavila, nezrela, njega je blam kad odu negde jer je ili mutava ili glupa ili oba. On lep ko Džoni Dep, ambiciozan, govori 5 jezika.
ALI JA NJU VOLIM! Ona uvek da dlakave ****** i redovno ga guta, iako ne razlikuje jaje od krompira!
Koji je to trip da moras da udomiš svog smrdonju čak i kod totalne oštrokondže? Iako realno možeš da nadjes izdepiliranu advokaticu srednjih godina da te izdržava?

šalu na stranu

mazohizam
nije ih mama dovoljno dugo dojila kasu bili mali

šalu na stranu

Kako ste bre tako naivni...čoveku je samo trebao izgovor, gajba i bilo kakvo društvo da se napije a izgovor je naravno, ko drugi uopšte može da bude izgovor no žena oštrokondža (?)...:lol:
..kad je stigao kući tako pjan, veštica ga je sigurno skockala, možda mu skuvala kafu, smestila ga na spavanje, pokrila ga i tako....opasna neka debela veštica...

crnogorci izgleda puno veruju u vestice ili u svoju neosvojivost.vec sam pisala o tome,ali pre dvadesetak godina mi je jedan sa kojim sam se malo muvala pretio pistoljem.rekao mi je ,ja sam odjednom osetio da moram da dodjem iz podgorice do petrovca da te vidim.ako si mi bacila neke madjije,ubicu te.i svi znaju da si bacila madjije na g..(sa njim sam imala ranije duzu vezu)
i tako ja ispadoh vestica

Не верерује нико, док сам не доживи и увери се, док не пострада.

Спознала си и ти себе кроз многе ситуације, и лепо је од тебе што то искуство делиш са свима.

Сам Бог жели твоје спасење, жели да те излечи од свега, на теби је да ли чеш да прихватиш ову шансу која ти се прижа.

Започни са тиме, да си ти дивна жена, мајка (ако имаш децу), нека ти мисли и срце буду пуни љубави према свима, и немисли више о лошим искуствима. :)

969392232.jpg

Poslednja izmena:
Dobra tema, samo zaziveti nece na ovom mestu....a zasto? Pa valjda ti je jasno, ne moram objasnjavati. :lol:

- - - - - - - - - -

Не верерује нико, док сам не доживи и увери се, док не пострада.

Спознала си и ти себе кроз многе ситуације, и лепо је од тебе што то искуство делиш са свима.

Сам Бог жели твоје спасење, жели да те излечи од свега, на теби је да ли чеш да прихватиш ову шансу која ти се прижа.

Започни са тиме, да си ти дивна жена, мајка (ако имаш децу), нека ти мисли и срце буду пуни љубави према свима, и немисли више о лошим искуствима. :)

969392232.jpg

Jel si ti od onih Jehova, lebe mekani? :eek: :rotf:

Mislim da neko prvo mora i da ima psihicke predispozicije za tako nesto, da bude osoba tog kalibra, jer sigurno neko ko je dobrica ne moze odjednom da postane vestica, ne ide to.
Drugo, mozda im previse dopustaju, tj. daju previse slobode, druga strana nema svoje "Ja" i onda se te osobe osile i krenu po svom, sto je opet posledice takve psihe, jer ako vidis da je neko "slabiji" to ne znaci da trebas da ga gazis i mrcvaris jer ti se moze. Ali ima i takvih osoba nazalost.

A zasto ih muskarci trpe, pa verovatno jer su izmanipulisani i uvuceni u mrezu. A i takva je ponuda i potraznja na trzistu, ona iako je vestica sigurno ima 2-3 koji bi se smuvali sa njom bez pitanja (ovi samo za kres da ne pominjem), prosecan muskarac to nema, on je "srecnik" sto uopste neka zena hoce da bude sa njim kada moze bolje. Realno i on moze bolje, ima zena koje nisu vestice, samo sto za bolje mora debelo da se iscima, da rizikuje, dok za zene je to malo drugacije, da ne kazem lakse. I sto on da rizikuje vezu sa 30-35 godina, kada je jedva uspeo da udje u tu vezu, jednostavno bolje vestica pod ruku nego neka normalna zena slobodna na grani.

Oni koji nisu suprotnog kalibra verovatno ne trpe mnogo takvo ponasanje, i cim ga neko tako maltretira ili sece ili "prevaspitava".

Back