Лавље Срце
Domaćin
- Poruka
- 3.024
bitno da je moja postavka teme zabavna
ko da uopšte ima drugi smisao![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bitno da je moja postavka teme zabavna
ko da uopšte ima drugi smisao![]()
Preksinoc mi bilo drug, doneo flasu vinjaka... posvadjao se sa devojkom jer je otisla negde bez njegovog znanja pa on iz inata dosao kod mene. (???)
I prica on celu pricu, bla bla. Zakljucak : starija od njega, on joj nasao posao, zaradjuje manje od njega, zivi.kod njega u stanu i potrosila pare za kiriju, ugojila se kao mečka, zadlakavila, nezrela, njega je blam kad odu negde jer je ili mutava ili glupa ili oba. On lep ko Džoni Dep, ambiciozan, govori 5 jezika.
ALI JA NJU VOLIM! Ona uvek da dlakave ****** i redovno ga guta, iako ne razlikuje jaje od krompira!
Koji je to trip da moras da udomiš svog smrdonju čak i kod totalne oštrokondže? Iako realno možeš da nadjes izdepiliranu advokaticu srednjih godina da te izdržava?
šalu na stranu
šta to od čednog ženskog čeljadeta napravi
beštiju, oštrokondžu, profuknjaču, gadiju i živo zlo
koje čantra, lenjo je, agresivno, prepotentno bez pokrića,
i šta muškarce suprotnih osibina tera da ih trpe?
Preksinoc mi bilo drug, doneo flasu vinjaka... posvadjao se sa devojkom jer je otisla negde bez njegovog znanja pa on iz inata dosao kod mene. (???)
I prica on celu pricu, bla bla. Zakljucak : starija od njega, on joj nasao posao, zaradjuje manje od njega, zivi.kod njega u stanu i potrosila pare za kiriju, ugojila se kao mečka, zadlakavila, nezrela, njega je blam kad odu negde jer je ili mutava ili glupa ili oba. On lep ko Džoni Dep, ambiciozan, govori 5 jezika.
ALI JA NJU VOLIM! Ona uvek da dlakave ****** i redovno ga guta, iako ne razlikuje jaje od krompira!
Koji je to trip da moras da udomiš svog smrdonju čak i kod totalne oštrokondže? Iako realno možeš da nadjes izdepiliranu advokaticu srednjih godina da te izdržava?
šalu na stranu
šalu na stranu
a sto se TI toliko bavis zenama
crnogorci izgleda puno veruju u vestice ili u svoju neosvojivost.vec sam pisala o tome,ali pre dvadesetak godina mi je jedan sa kojim sam se malo muvala pretio pistoljem.rekao mi je ,ja sam odjednom osetio da moram da dodjem iz podgorice do petrovca da te vidim.ako si mi bacila neke madjije,ubicu te.i svi znaju da si bacila madjije na g..(sa njim sam imala ranije duzu vezu)
i tako ja ispadoh vestica
Не верерује нико, док сам не доживи и увери се, док не пострада.
Спознала си и ти себе кроз многе ситуације, и лепо је од тебе што то искуство делиш са свима.
Сам Бог жели твоје спасење, жели да те излечи од свега, на теби је да ли чеш да прихватиш ову шансу која ти се прижа.
Започни са тиме, да си ти дивна жена, мајка (ако имаш децу), нека ти мисли и срце буду пуни љубави према свима, и немисли више о лошим искуствима.![]()
![]()