Vesti za migrantske čekalice

Pozdrav dobri ljudi,

citao sam vase postove i komentare, pa rekoh da vam se obratim.
naime moja supruga i ja smo odlucili da ponovimo immigration process za Canada, uzgred ja sam jos prosle godine gledao mogucnosti da zapocnemo immigration process za Australia.
ja sam graduated in mineral processing i post graduated in mineral processing and recycling technologies (excluding petroleum), nemam radnog iskustva u struci. na IELTS sam dobio band 5 na sva cetiri dela testa.
moja supruga je diplomirani ekonomist i ima iskustvo ka finance manager (3 godine) i moving and cargo manager (1 godina).
ja imam 31 a ona 32 godine. interesuje me koje su nase sanse (ako postoje) i ko bi od nas bio principal applicant, jer se i kod njih nesto u zakonu o imigraciji promenilo. takodje me interesuje koliko traje proces? znam samo da je min 120 bodova ako sam tacno obavesten prosle godine.
takodje sam procitao ovde da je bilo reci o nemogucnosti uplate (fee payment) pa su neki od aplicanata isli u Banja luku da uplacuju ili se varam.

ako neko od vas moze da nam pojasni stvari oko imigracije, bili bismo vam veoma zahvalni.

pozdrav!
Sada Australija.

Australija nazzalost je postala chetiri godine do drzzavljanstva a bila pre dve godine.

Razlog Indijci navrli i koriste sve moguc'e fore. U choporu su i slozzni, zauzeli sve Akademije sa svojim chovek. Bic'e problema i sa sadashnjim predsednikom, Kevin Rudd. Navalili ko ludi njegovi ministri da se grebu i udaraju taxu gde mogu. Grchka, Shpanija i chak Engleska ima problema. Australija nema skoro uopshte do gramzivost koja im obara dolar i tera ljude da plac'aju putovanja i gozbe politicharima. Bic'e uskoro i ovde nereda i uzbuna...

Back