Pozdrav dobri ljudi,
citao sam vase postove i komentare, pa rekoh da vam se obratim.
naime moja supruga i ja smo odlucili da ponovimo immigration process za Canada, uzgred ja sam jos prosle godine gledao mogucnosti da zapocnemo immigration process za Australia.
ja sam graduated in mineral processing i post graduated in mineral processing and recycling technologies (excluding petroleum), nemam radnog iskustva u struci. na IELTS sam dobio band 5 na sva cetiri dela testa.
moja supruga je diplomirani ekonomist i ima iskustvo ka finance manager (3 godine) i moving and cargo manager (1 godina).
ja imam 31 a ona 32 godine. interesuje me koje su nase sanse (ako postoje) i ko bi od nas bio principal applicant, jer se i kod njih nesto u zakonu o imigraciji promenilo. takodje me interesuje koliko traje proces? znam samo da je min 120 bodova ako sam tacno obavesten prosle godine.
takodje sam procitao ovde da je bilo reci o nemogucnosti uplate (fee payment) pa su neki od aplicanata isli u Banja luku da uplacuju ili se varam.
ako neko od vas moze da nam pojasni stvari oko imigracije, bili bismo vam veoma zahvalni.
pozdrav!