Vestacko oplodjenje, banke sperme

E, Blajbi.... može banka da priča šta hoće, te majke mogu Miku da pljunu pod prozor dok ne dobiju papir na kojem piše da je utrvđeno da je dotični otac.
Aj' mojne više. Nikakav problem nije da prodaješ ovde ono za bubrege da bi postavio temu koju smatraš provokativnom, ja samo pokušavam da ti kažem da si nekad bio veštiji u tome. Msm, ovo ti više ne liči na bubrege ni posle litra radže.

Ostario lik. J*bi ga, shvati ga. :lol:

E, Blajbi.... može banka da priča šta hoće, te majke mogu Miku da pljunu pod prozor dok ne dobiju papir na kojem piše da je utrvđeno da je dotični otac.
Aj' mojne više. Nikakav problem nije da prodaješ ovde ono za bubrege da bi postavio temu koju smatraš provokativnom, ja samo pokušavam da ti kažem da si nekad bio veštiji u tome. Msm, ovo ti više ne liči na bubrege ni posle litra radže.

Medo, da bih ovde mogao da ravnopravno diskutujem o nekim INTERESANTNIM svetskim stvarima i pitanjima, a svet je pun njih (a ne samo provokativnim kako ti to VIDIS, za tebe je provokativno sve o cemu ti POJMA NEMAS) moram da imam ljude koji BAR NESTO MALO ZNAJU o tom svetu i koji su putovali dalje od Mladenovca ili Segedina...

Ima mnogo ljudi koji ne veruju da postoje virusi, jer viruse je u najbolju ruku VIDELO samo stotinak ljudio na svetu...

I kako takvim ljudima se moze dokazati da virusi ipak postoje?

Dzaba je sto o virusima ima napisano gomile knjiga i naucnih radova....

Ne moze svaka tema biti svakom interesantna u svako vreme.

Meni kada se neka tema ne dopadne - jednostavno je ZAOBIDJEM, a ne pokusavam da se PRAVIM PAMETAN lupetajuci gluposti.

Mozda ce se tema ipak nekome dopasti, pa ce i nesto napisati, procitati, dodati, proveriti, ko zna...?

Back