gost 235367
Ističe se
- Poruka
- 2.786
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam mislio da će drugačije izgledati pečaćenje.I zanima me odkle onaj sveštenik zna za taj kompjuter?
Upravo sam pročitao neka njegova proročanstva.Ne piše nam se baš dobro,pominje opet neki napad amera i zapada na nas,ali pominje oslobođenje kosova.To je dobro.
Pa eto....Sad znas ko je...A tom kopjuteru sam cuo iz vise izvora....Ko zna.....![]()
Ako sam ja dobro shvatio čovek će dobiti kod koji će biti kao neka vrsta platne kartice.Sa njim će moći kupovati hranu,vodu i sve ostalo.Kod će biti nevidlji za golo oko,ali će ga kompjuteri registrovati.
A jel se negde pominje ko će biti antihrist?
Ako sam ja dobro shvatio čovek će dobiti kod koji će biti kao neka vrsta platne kartice.Sa njim će moći kupovati hranu,vodu i sve ostalo.Kod će biti nevidlji za golo oko,ali će ga kompjuteri registrovati.
A jel se negde pominje ko će biti antihrist?
cuj pominje se ko ce biti antihrist....,
pa danas je i koka-kola antihrist.
a,ovi kodovi mi vise idu na ....
to ti je isto kao kada bi pre pedeset godina nekom pricao za platne kartice, expres kredite i ostale bankarske usluge
ajte bre stvarno...
pa i ti si isprogramiran da razmišljašTaj tvoj pc sah npr ne moze da razmislja,samo je isprogramiran sa svim mogucim potezima
što već reče neko,kako znaš da tebe nije stvorila neka mašina,ili da i ti nisi biološka mašina? pošto jesi,svi smoMozda masina moze da te pobedi u partiji saha, ali medju nekim velemajstorima sigurno postoji neko koga nece moci. Na kraju krajeva, kao sto je vec receno COVEK JE STVORIO MASINU A NE MASINA COVEKA.