Vestacki razum

Pa eto....Sad znas ko je...A tom kopjuteru sam cuo iz vise izvora....Ko zna.....:think:

Ako sam ja dobro shvatio čovek će dobiti kod koji će biti kao neka vrsta platne kartice.Sa njim će moći kupovati hranu,vodu i sve ostalo.Kod će biti nevidlji za golo oko,ali će ga kompjuteri registrovati.
A jel se negde pominje ko će biti antihrist?

Ako sam ja dobro shvatio čovek će dobiti kod koji će biti kao neka vrsta platne kartice.Sa njim će moći kupovati hranu,vodu i sve ostalo.Kod će biti nevidlji za golo oko,ali će ga kompjuteri registrovati.
A jel se negde pominje ko će biti antihrist?

cuj pominje se ko ce biti antihrist....,
pa danas je i koka-kola antihrist.

a,ovi kodovi mi vise idu na ....
to ti je isto kao kada bi pre pedeset godina nekom pricao za platne kartice, expres kredite i ostale bankarske usluge
ajte bre stvarno...

cuj pominje se ko ce biti antihrist....,
pa danas je i koka-kola antihrist.

a,ovi kodovi mi vise idu na ....
to ti je isto kao kada bi pre pedeset godina nekom pricao za platne kartice, expres kredite i ostale bankarske usluge
ajte bre stvarno...

Koliko ja znam,a verujem da većina to zna postoje 3 antihrista.Prvi je bio Napoleon,drugi Hitler,a treći tek treba da dođe.Treći je ujedno i poslednji itd.Što se tiče pečaćenja ili kodova kako ti kažeš to se pominje u mnogim delima velikih svetaca.Ja sam drugačije to zamišljao,ali sada kada sam video šta kaže otac Tadej potpuno mi se promenilo mišljenje.Naravno to sa tim kompjuterom bi više odgovaralo našem dobu.Mi smo prešli da raspravlajmo o religijskim pitanjima,bolje da se vratimo na temu.

Taj tvoj pc sah npr ne moze da razmislja,samo je isprogramiran sa svim mogucim potezima
pa i ti si isprogramiran da razmišljaš
nema suštinske razlike izmedju nas i ''mašine'',i mi smo mašina

Mozda masina moze da te pobedi u partiji saha, ali medju nekim velemajstorima sigurno postoji neko koga nece moci. Na kraju krajeva, kao sto je vec receno COVEK JE STVORIO MASINU A NE MASINA COVEKA.
što već reče neko,kako znaš da tebe nije stvorila neka mašina,ili da i ti nisi biološka mašina? pošto jesi,svi smo

Back