Veštački himen

A ti si ovako izgledala dok si bila nevina...? Pa te je onda seks potpuno izmjenio tj proljepšao...?
ne stavljaj mi rijeci u usta, sam si rekao,
zelis zenu koja je nevina i ne zeli da praktikuje plasticne operacije nosa/sisa i sl. iako joj trebaju
dakle - nevina je i,
nema sise i trebala bi joj turpija za poveci nos.... a li ona to ne praktikuje
Mislim da bi takve zahvate trebalo zakonom zabraniti jer predstavljaju jednu vrstu obmane sasvim drugačijeg tipa od recimo operacije nosa ili uvećanja grudi.
Lično bih bio oduševljen da naiđem na nevinu i gledao bih u nju kao u Isusa,ali život retko kad donosi idealne stvari..
i jos si rekao da je to idealan deal

ne stavljaj mi rijeci u usta, sam si rekao,
zelis zenu koja je nevina i ne zeli da praktikuje plasticne operacije nosa/sisa i sl. iako joj trebaju
dakle - nevina je i,
nema sise i trebala bi joj turpija za poveci nos.... a li ona to ne praktikuje

i jos si rekao da je to idealan deal

Ovaj...da nisi ti nešto pobrkala...? :confused:
Mislim, znam da agresivni feminizam zna da zaslijepi, ali valjda umiješ da pročitaš koji je nick napisao koji post?

Pojavila se neka hirurška intervencija koja devojkama stavlja veštački himen, da bi
kao opet bile nevine. To najviše koriste devojke u konzervativnim sredinama, jer
momci neće da ih žene ako nisu device.
Šte vi mislite o ovome?
Šte uopšte mislite o tome što danas neki momci i dalje za brak traže nevine cure?
Jel to zatucanost, ili kao neka mera predostrožnosti?
Vi muškarci, jel se vi gadite pomisli da sa nekom curom pravite dete a znate da je spavala
sa njih 5,6.....?
Значи и ти си чуо... :think:
Види, ако сазнаш од ког је материјала вештачки химен и да ли може да се бира (ја бих сатен ако има :rumenko:) и колико кошта обавезно да ми јавиш.

Пет-шест? :eek:
Какво ли ће дете та да роди да ми је знати. :confused:

@petak, sto se uzbudjujes kada post nije tvoj?

ako je doslo do greske kod selektovanja,
valjda i dalje umijes da prepoznas sebe i kada nije tvoj post, i bez nick-a
ili ti je sva licnost u tih nekoliko slova nadimka :neutral:

@petak, sto se uzbudjujes kada post nije tvoj?

ako je doslo do greske kod selektovanja,
valjda i dalje umijes da prepoznas sebe i kada nije tvoj post, i bez nick-a
Kao što vidiš, ti si citirala moj post...i odgovorila na njega...
To što se ja u tvom odgovoru ne pronalazim ne znači da ne treba i da odgovorim...kada si me već citirala...
ili ti je sva licnost u tih nekoliko slova nadimka :neutral:
Wau, da nisi to pročitala u psihologiji za drugi razred gimnazije...kakva moć zapažanja...:roll:

Значи и ти си чуо... :think:
Види, ако сазнаш од ког је материјала вештачки химен и да ли може да се бира (ја бих сатен ако има :rumenko:) и колико кошта обавезно да ми јавиш.

Пет-шест? :eek:
Какво ли ће дете та да роди да ми је знати. :confused:
uzmu sto je preostalo od himena pa ga razvlace nekako.... :neutral: i onda kod sledeceg cjepanja dolazi do vise krvarenja i bola.... i tako za svaki sledeci put sve vise

:mrgreen:

Ozenio Crnogorac mladu ali prije toga majka kaze svojoj kcerci da stavi malo baruta u picku i kad bude prvu bracnu noc spavala sa muzem kad joj on zabije i kad barut pukne da on misli da je izgubila svoju nevinost. Ali ona stavi malo vise baruta, pa kad ga je on njoj zabio i kad je onaj barut eksplodiro mlada pita muza:
- "Jesi li cuo kako sam izgubila nevinost?"
A on njoj odgovara:
- "***** ti materina, zar ti nisi vidjela kud su moja jaja odletjela."

Pojavila se neka hirurška intervencija koja devojkama stavlja veštački himen, da bi
kao opet bile nevine. To najviše koriste devojke u konzervativnim sredinama, jer
Šte vi mislite o ovome?
Šte uopšte mislite o tome što danas neki momci i dalje za brak traže nevine cure?
Vi muškarci, jel se vi gadite pomisli da sa nekom curom pravite dete a znate da je spavala
sa njih 5,6.....?

moje devojke uvek imale samo jednog pre mene

Šte vi mislite o ovome?

sa njih 5,6.....?

Mislim da bi na prvom mestu to trebalo da bude krivicno delo teske prevare!;)

Ne to je cenjenje sebe tj. samoposhtovanje,i oni imaju pravo tako nesto da traze tj. to je osnova braka,e sada da li ce to i zena traziti od njih neka vidi.

Ako je spavala sa nekim pre njega sto je taj nije ozenio?;)....ovim se u startu smanjuje vrednost njenog muza.....normalno je da to trazi i treba da trazi,ali to najvise zavisi od muza,ako je on glumio bachjea citav zivot na tako nesto nema prava.

Pa ne bih bas,dosta je taj broj ali vecina devojaka ga je premasila.......u stvari sto bi mi se to gadilo :dontunderstand:

Napravim joj dete,ne uzmem je za zenu i problem resen ;)

[/I]
Gade mi se samo Balkanci nedovoljno sigurni u sopstvenu sexualnost. Ako ne brojim sebi ,nema sto ko drugi da mi broji. Nikad ne bih odgovorila na pitanje o broju. Ko nije spreman da ptrihvati istoriju, u Azarbejdzan ;)

:hahaha:

A Srbija da postane zemlja drolji i narkomana.......nece da moze,ne damo je mi ;)

Cula sam za to i citala u novinama...Po meni je to bolesno,najozbiljnije.Ljudi moji,pa ovo je 21.vek!!!! da izgubis nevinost i da ides pod hiruski noz da to opet "poprave"..ma,ajte molim Vas... Po meni je to cista zatucanost,ako je momku samo to vazno,da li je devojka nevina.Razumem i te devojke koje su na to da kazem "prisiljene" ako zive u porodicama koje bih ih se odrekle da saznaju za to da im cerka nije nevina i Boze "sramota" ako se uda a nije nevina...meni se to nikako ne dopada...A,ne razumem bas ni te cure koje odu na tu operaciju..Mislim,cemu laganje? Ako neko nece da te prihvati i zavioli,kao da ce me ceniti samo zbog nevinosti..Cista glupost..desava se i da se uda nevina i da se uda koja nije nevina..I jer to cini kvalitet braka,danas sutra? Ljudi prihvataju tudju decu iz zeninog ili mizevljevog braka,kako se vole,a ne da obracaju paznju jos i na to...Odakle muskarcima pravo,da osudjuju samo zene tako? I uvek klasima,mis smo svakakve ako nismo nevine a oni su muskarcine sto su imali sve vise...Ako se dvoje vole,ja mislim da ni njemu to ne treba da predstavlja problem jer cura nevina ili nije ili koliko ih je imala pre njega..Svi su imali neki zivot i neke osobe pre tog nekog sa kim se sada zabavljaju i sta praviti u 21.veku toliku famu oko toga...:)

Izvini,a sta znci to -ovo je 21 vek :dontunderstand:

Naravno da cini.

Kao prvo zene su te koje insistiraju na tome.
Kao drugo,zena i muskarac nije isto,niti ce ikada biti,ne po necijem misljenju nego sa medicinskog aspekta.

Pa ne verujem da oni prave famu,to je kao prvo problem devojke sto ne moze da stoji iza svojih postupaka.

da ja zivim u takvoj sredini ili sam iz tako zatucane porodice ebala bih se okolo samo tako. mater svima zaostalim brdjanima i krepincima.

Pre bih rekao da bi oni tebi u toj situaciji :hahaha:

A ti si ovako izgledala dok si bila nevina...? Pa te je onda seks potpuno izmjenio tj proljepšao...?

@tema
Koliko ne kapiram ''ušivanje himena'' (:eek:) toliko ne kapiram i one koji pljuju po nevinim djevojkama kao da je loše što su nevine :eek:.

Isto tako narkomani pljuju prema strejt ljudima;)

Dobro, hajt, cinjenica da je sve to glupost. Fama oko himena..
Jeste samo mit koji su muskarci u svojoj sujeti uzdigli do prevelike visine. I morao je pasti..

No, 22. vek mi je vec nesto zanimljivije.
Jel ste srecni ljudi? Mislim, sustinski srecni, ne danas. Jel uzivate u svom okruzenju, porodicnom, radnom, spoljnom? Ako imate decu da li ste puni sigurnosti? Da li volite? Itd, itd..

Znaci, da? O, pa ondak je ok, onda nastavimo istim putem ka 22. veku jer tamo samo bolje moze biti..

Dobro, hajt, cinjenica da je sve to glupost. Fama oko himena..
Jeste samo mit koji su muskarci u svojoj sujeti uzdigli do prevelike visine. I morao je pasti..

No, 22. vek mi je vec nesto zanimljivije.
Jel ste srecni ljudi? Mislim, sustinski srecni, ne danas. Jel uzivate u svom okruzenju, porodicnom, radnom, spoljnom? Ako imate decu da li ste puni sigurnosti? Da li volite? Itd, itd..

Znaci, da? O, pa ondak je ok, onda nastavimo istim putem ka 22. veku jer tamo samo bolje moze biti..

nisam siguran... mislim da dolazi vreme kad nista nije vredno...i kao i uvek civilizacija ce doziveti kolaps, pa sve ispocetka...

to ne osudjuju muskarci vec prostaci

mediokritetska malogradjanstina + brdjanski mentalitet + verski fanatizam

zahtevaju nevinost od zenske pre braka

glupi su i oni koji to traze i one koje se tome podvrgavaju

ako lik zahteva da je nevina onda mu je stalo do nje = 0
ako porodica od toga pravi famu onda ce joj biti bolje bez te porodice

svako normalan samo opere ruke od celog tog sluchaja jer ne zeli da ima nikakve veze sa tim cirkusom

Sta dodati, sve ste rekli. Drago mi je da ovde ima normalnih ljudi sa kojima se moze pametno ''popricati'', mada poznajem osobe koje su ''visoko obrazovane'' i koje sa ponosom govore o svojim zenama da im je drago sto su bili prvi u njihovim zivotima jer da nije bilo tako, nikada ne bi bili zajedno.
A gde je onda ljubav u svemu tome?
Sa gadjenjem pricaju da ne bi gurali tamo gde je vec neko bio pre njih. Takodje se po selima desavalo da devojka odglumi probijanje himena i na kraju prospe svinjsku krv na posteljinu koju je predhodno spremila da bi svekrva ujutro videla da je mlada bila nevina. Meni je baka pricala da se nakon njene prve bracne noci okupili svi da ''overe'' njenu cast. Svekrva, svekar i zaova su trazili da vide posteljinu na kojoj su spavali. Cist prostakluk! :roll:

Back