- Poruka
- 82.274
Cela evropa je proustaška i krenula je na rusiju isto kako je krenula 90 tih na srbiju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
да и та усташка војска је губила, онда је било наређено да се ЈНА повучеДа, можда је причала нека тетка на трећем каналу белгијске телевизије, док је у исто време та иста Европа организовала, послала, наоружала, те логистички и материјално опремила хрвато-усташку паравојску.
да и та усташка војска је губила, онда је било наређено да се ЈНА повуче
објасни то
па миле је крив зато што манијак није био ухваћен и осуђенНећу да ти објашњавам овде, јер нећу да улазим у замку и релативизовањем кривице стајем на страну клеронеонациста.
Манијак силује девојку и извуче се од тога, а ти у причу константно скрећеш тему на питање зашто комшија Миле, који је то гледао није звао полицију. Миле је можда проблематичан тип, али је далеко од тога да треба да се прича о њему у таквој ситуацији. Тек када манијак буде ухваћен и осуђен Миле може да буде на панелу.
па миле је крив зато што манијак није био ухваћен и осуђен
наравно да ћу да се љутим на милета
а полиција би требала шатро да буде НАТО илиНије Миле крив. Зна полиција и без Милета ко је манијак, па не ради ништа.
Nije ™ nego ®Kako Nebeski Narod™ može biti negativac.
Nebeski čovek Srbin je uvek u pravu i uvek je na strani dobra. Komšije su po pravilu uvek na strani zla.
Само реци где смо погрешили па ћемо да дискутујемоKako Nebeski Narod™ može biti negativac.
Може и ЕУ, УН, било ко ко се прси да је у стању да одржава закон и ред.а полиција би требала шатро да буде НАТО или
Друштво је тада гледало МТВ и пило кока-колу, никога није интересовало да гаси пожар док ватра не стигне до његове куће. Штавише, озбиљна кампања се водила против гашења ватре, да се случајно неко "дете" не опече у том процесу.ако полиција не ради ништа онда друштво преузима закон у своје руке, то је олд скул начин на који је друштво функционисало вековима
Можда је Миле издао морал и друштво, али није Миле напаствовао девојку и упорна прича о њему је замена теза.ако повучеш војску која је једини гарант за безбедност српског народа у хрватској, ти си издајник
нема ту расправе
о чему тиДруштво је тада гледало МТВ и пило кока-колу, никога није интересовало да гаси пожар док ватра не стигне до његове куће. Штавише, озбиљна кампања се водила против гашења ватре, да се случајно неко "дете" не опече у том процесу.
нико није рекао да је миле напао девојку, али јесте као председник кућног савета прокоцкао своју улогуМожда је Миле издао морал и друштво, али није Миле напаствовао девојку и упорна прича о њему је замена теза.
Zašto tako mislišNije ™ nego ®
Hajde da vidimoХоћеш да те затрпам њеним садржајем задња три дана?
Почео сам да верујем да су њен ник дали вештачкој интелигенцији
на коришћење.
Jeftina zamena teza.Ма да, нису зло усташе, сепаратисти, еуронацисти, клерофашисти, него Слоба...
На игнору ми је већ неколико дана али сам управо листао тему о штетности кафе по здравље планете неулогован,Hajde da vidimo
To ako neko već naruši Ekvilibrij u threaduНа игнору ми је већ неколико дана али сам управо листао тему о штетности кафе по здравље планете неулогован,
кад ено је тамо смара људе са Русима.
Naravno, gde bi ti prva poremetila ravnotežu tvog Univerzuma zvanog Krstarica.To ako neko već naruši Ekvilibrij u threadu
Уништавање терористичких група требало је да врше специјалне јединице МУП-а трениране за такву врсту борбе.па и дешавало се
ал од једном дође наређење да војска оде у рикверц
Jeftina zamena teza.
Rekao sam da je Sloba bio...
О твојој теорији да је народ могао олд скул начином нешто да предузме. Ја ти рекох шта је народ тада масом радио.о чему ти
добровољци су долазили са свих страна
једино је у послератном дефетизму српски народ офарбан као дезертерски
Весна тврди да је Миле напао девојку, а то је истовремено вишедеценијски јавни дискурс тих гмизаваца.нико није рекао да је миле напао девојку, али јесте као председник кућног савета прокоцкао своју улогу