Vesna Pesic terorise gledaoce RTS-a

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A znaci bas vas takvi nerviraju?

Ako, ako, to znaci da rade dobar posao...

Pretpostavljam da kreces od sebe, cim te neko nervira, on dobro radi svoj posao?!
Na Vesnu Pesic ne treba trositi reci, meni je drago sto je ona sinoc bila "suprostavljena" Vuku Jeremicu, sjajnom coveku i politicaru. Njega vole i oni koji nikad ne bi glasali za zute, kao i moja milenkost:rumenko: Ona je najbolja anitreklama LDP-u!

P.S.Jednom ga je u "Utisku nedelje" zestoko napado takodje LDP-ovac, Bogo mili kad su se poceli javljati gledaoci, svaki - bez izuzetka je dao podrsku Jeremicu (srdacni pozdravi su se podrazumevali) a napade na LDP Olja je odbijala iskljucivanjima istih:lol:

Glupaca najobicnija.......glupa,ruzna i zla.....

ove prostačke kvalifikacije bez osnova su klasična mržnja koja proističe
iz nerazumevanja stvari, nemogućnosti da se razdvoje istina i laž, dobro
od zla i tipičan domaći rezon - ko ne misli kao ja moj je neprijatelj ....

ali sejanje ovakvih parola je prevazidjeno jer Vesna Pešić već ima dovoljan
kredibilitet u domaćoj i stranoj javnosti, u Srbiji je medju ženama političarima - gromada !

koliko god zbog toga patili nebitni pojedinci iz nacionalističkog bloka....

.

od zla i tipičan domaći rezon - ko ne misli kao ja moj je neprijatelj ....

kredibilitet u domaćoj i stranoj javnosti, u Srbiji je medju ženama političarima - gromada !

koliko god zbog toga patili nebitni pojedinci iz nacionalističkog bloka....

.

Pretpostavljam da sebe ubrajas u bitne pojedince iz nenacionalnog bloka:think:
Vesna Pesic je politicki patuljak, za mene.
Za tebe je gromada, znaci, i tebi i meni- po zasluzi:cool:

Pretpostavljam da kreces od sebe, cim te neko nervira, on dobro radi svoj posao?!
Na Vesnu Pesic ne treba trositi reci, meni je drago sto je ona sinoc bila "suprostavljena" Vuku Jeremicu, sjajnom coveku i politicaru. Njega vole i oni koji nikad ne bi glasali za zute, kao i moja milenkost:rumenko: Ona je najbolja anitreklama LDP-u!

P.S.Jednom ga je u "Utisku nedelje" zestoko napado takodje LDP-ovac, Bogo mili kad su se poceli javljati gledaoci, svaki - bez izuzetka je dao podrsku Jeremicu (srdacni pozdravi su se podrazumevali) a napade na LDP Olja je odbijala iskljucivanjima istih:lol:

Pa da, ko mene nervira, taj je jako dobar, samo sto se ja bas retko kad iznerviram ;)

Ja, koji sam ponekad glasao za zute (na lokalu), takodje volim Vuka Jeremica, kao sto ga vole i ovi koji ne glasaju za DS. Tako izgubljenog politicara dugo nisam imao priliku da vidim, volim da se smejem njegovim potezima :)

A sto se tice tog Utiska nedelje, nemoj mi reci da ti vise cenis kvantitet od kvaliteta?

Pretpostavljam da sebe ubrajas u bitne pojedince iz nenacionalnog bloka:think:
Vesna Pesic je politicki patuljak, za mene.
Za tebe je gromada, znaci, i tebi i meni- po zasluzi:cool:

Вала, бивша Коштуницина службеница је стварно постала иритантна

:zcepanje:

ako vas se sete ovi iz DB-a za Dan bezbednosti možda i dobijete

po neku plehanu značkicu.....

.

od zla i tipičan domaći rezon - ko ne misli kao ja moj je neprijatelj ..

kredibilitet u domaćoj i stranoj javnosti, u Srbiji je medju ženama političarima - gromada ![/I][/B]

koliko god zbog toga patili nebitni pojedinci iz nacionalističkog bloka..

.

:tease::hahaha:

Ovoloko floskula na onu matoru ispichuturu ne moze da istrosi normalan covek.....

Ae sada malo ozbiljnije......

Kao prvo ta kravetina peshicka je izdajnik.......kao drugo zla i pritupa zena.....kao 3-dosadna do zla boga.......kao 4 laprda gluposti mrtva pijana......BRE pa ona ni onim ciganchicima koji su do skora ziveli ispod gazele ne moze da bude gotivna :hahaha:...onaj ko nju ne gleda kao debila ne govori samo o sebi,nego o citavom porodicnom vaspitanju,stoga zbog vas treba otvoriti nove centre,nesto kao vecernje skole,gde ce se zli matorci prevaspitavati........:hahaha

Poslednja izmena od moderatora:
snove o suknjicama ostavite kad ostanete sami

A sta,tebi su fetis mali debeli krezavi patuljci u pvc korsetu ?
Mah-sha-laaa.
------
Mis'im kad vidis neku rugobu,pogotovu ako je zasla u 18 deceniju zivota,kazes sebi,OK,genetika,tezak zivot,sklop nesrecnih okolnosti (zgazila je trola,upala u shaht..) ;takve stvari neminovno ostavljaju trag spoljasnjem izgledu.I to uopste nije strasno,jos manje za osudu.Izgled.
Ali kad takav kiklop natakne provokativnu garderobu i pocne da tripuje da je Tina Tarner,onda covek ne moze a da se ne priupita "Ma jel' ova udarena u tintaru (ne trolom)??". Mentalni sklop.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back