veselko...

Pa, oni koji su bili u dugim vezama, braku, mogu da naslute o cemu pisem. Nekada se ne moze brzo podvuci crta, staviti tacka. Najlepse i najlakse bi bilo da moze. Zato razlazi i jesu mucni...
Verujem da znas na sta sam mislila...

Pa to je upravo to nasta sam mislila.
I onda se pojavi on niotkud planiran i pozvan. Lepi zubar. Prvo mu uvatim pogled u ogledalu, kako me odmerava dok sam pricala sa sestrom, onda mi se "ucinilo" da mi se previse primakao dok mi je brusio zub, da li ja to na svojoj desnoj ruci osecam...gulp...nije valjda?! On savijen iznad mene, celo mu oroseno znojem, a iz mantila na dekolteu nemirno izviruju malje.... Lepi osmeh na polasku i dugi stisak ruke. O, da svakako cu srediti sve zube, tako je najbolje .
I jesam :) Al nisam ga overila ako ste na to mislili.

Jooj! Esam se previse zanela u opisu :rumenka:

Nisi:) Znam taj osecaj...
Ja, ipak nisam odolela. Vise sto nisam htela, nego sto nisam mogla. Bilo mi je dosta svega!
A on... Za mene tada zreo (ja 24, on 33), formiran, siguran, ozbiljan, na prvu mozda i ustogljen. Odmeren. Prica malo, ali tacno sta i kada treba. Oboje pokusavamo da se ignorisemo, ali njemu bezi pogled, meni se koza jezi.
I sve se taaako poklapa... Uliva sigurnost, a ne sputava. Otvara me...

Nisi:) Znam taj osecaj...
Ja, ipak nisam odolela. Vise sto nisam htela, nego sto nisam mogla. Bilo mi je dosta svega!
A on... Za mene tada zreo (ja 24, on 33), formiran, siguran, ozbiljan, na prvu mozda i ustogljen. Odmeren. Prica malo, ali tacno sta i kada treba. Oboje pokusavamo da se ignorisemo, ali njemu bezi pogled, meni se koza jezi.
I sve se taaako poklapa... Uliva sigurnost, a ne sputava. Otvara me...

Sestro slatka...ne mogu da ti dam repku :(

Back