DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
drage dame...da li koristite tuđe ili nepoznate mužjake kao sredstvo samonapaljivanja za kasnije rasturanje svog mužjaka na sastavne komponente (u krevetu, naravno), ili ne...?
hvala...
hvala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto rasturati svog muzijaka ako mozes da rasturis veselka direktnodrage dame...da li koristite tuđe ili nepoznate mužjake kao sredstvo samonapaljivanja za kasnije rasturanje svog mužjaka na sastavne komponente (u krevetu, naravno), ili ne...?
hvala...
zasto rasturati svog muzijaka ako mozes da rasturis veselka direktno![]()
Pa bas bi dame i vostile veselka..al je korisnik trenutno nedostupan BIIIIIIIIIIIIIIPcare...
pa dobro, eto...ja sam onu prefinjeniju, porodičnu varijantu...da se ne zgražavaju dame...
drage dame...da li koristite tuđe ili nepoznate mužjake kao sredstvo samonapaljivanja za kasnije rasturanje svog mužjaka na sastavne komponente (u krevetu, naravno), ili ne...?
hvala...
bilo je toga.
Ne, dok god me moj muzjak dovoljno inspirise da ga rasturam..A vec godinu dana je nepresusni izvor inspiracije za , gore pomenuto, rasturanje..![]()
zasto rasturati svog muzijaka ako mozes da rasturis veselka direktno![]()
hvala...
šta ćeš na forumu onda
E bas je ovaj nas dl jedan blesav covek sa blesavim temama.![]()
Šta te je inspirisalo?inspiracija kano slapovi...
nema ponuđenog tačnog odgovora...
p
mene si našla...aj ne kenjjaj živ ti ja, nego odgovori na temu...
pa kad pokušavaš da me podjebavaš...Koga da nađem drugog kad si temu postavio ti?
Ti samo pitaš, pitaš, tema za temom...
Kad ja pitam, žimiti, odmah si uvređen.
A inače, maštam. I još postavim njegovu sliku u prirodnoj veličini, gore na plafonu, da mi olakša maštanje.
pa kad pokušavaš da me podjebavaš...
ja šta me zanima to i pitam...****** ga...ovo je mesto da se nauči ponešto, osim za upoznavanje i zakazivanje kafa i seksova...a ko pita ne skita...nije sramota pitati...sramota je ne znati a praviti se da znaš...![]()