veselko...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
drage dame...da li koristite tuđe ili nepoznate mužjake kao sredstvo samonapaljivanja za kasnije rasturanje svog mužjaka na sastavne komponente (u krevetu, naravno), ili ne...?
hvala...

drage dame...da li koristite tuđe ili nepoznate mužjake kao sredstvo samonapaljivanja za kasnije rasturanje svog mužjaka na sastavne komponente (u krevetu, naravno), ili ne...?
hvala...

U principu ne, ali ako se neki tamo,tj. neka slicka, video podkrade,(jednostavno se samo pojavi na netu, nicim izazvano) ili ako se ne libi sa macizmom u mome RL okruzenju- onda ja nisam kriva uopste, to je bilo onda nesvesno :D, ali u principu uvek me moj muzjak inspirise, nikad ne idem sa ciljem da se napaljujem na nepoznate... jer nikad nisam birala muzjaka koji me ne napaljuje...ziva istina :lol:

nema ponuđenog tačnog odgovora...
p
mene si našla...:per: aj ne kenjjaj živ ti ja, nego odgovori na temu...

Koga da nađem drugog kad si temu postavio ti?
Ti samo pitaš, pitaš, tema za temom...
Kad ja pitam, žimiti, odmah si uvređen.:poludeo:

A inače, maštam. I još postavim njegovu sliku u prirodnoj veličini, gore na plafonu, da mi olakša maštanje.

Koga da nađem drugog kad si temu postavio ti?
Ti samo pitaš, pitaš, tema za temom...
Kad ja pitam, žimiti, odmah si uvređen.:poludeo:

A inače, maštam. I još postavim njegovu sliku u prirodnoj veličini, gore na plafonu, da mi olakša maštanje.
pa kad pokušavaš da me podjebavaš...
ja šta me zanima to i pitam...****** ga...ovo je mesto da se nauči ponešto, osim za upoznavanje i zakazivanje kafa i seksova...a ko pita ne skita...nije sramota pitati...sramota je ne znati a praviti se da znaš...:rtfm:

Back