Veselko

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

T-Zex

Veoma poznat
Poruka
13.698
Zene, koliko imate veselkova oko vas?
Ili nemate ni jednog?

(veselko - tip koji vas uveseljava, sa kojim imate komunikaciju ekstra, koji je pametan u pizdu materinu, ali mu ne biste nikada dale)

:D

I koliko ih imate na forumu?

:D

Hmm, interesantno... :D
Imam ih bas ali bas dosta, samo se sa takvima i druzim, ali sad se manje vidjamo i to. Eh, bas mi nedostaju... : )

A na forumu, pa sta znam, bilo je... Sad, pfff, ladno nemam pojma... :neutral: Hhhhmm, pa ne znam, stvarno ne znam...

Hm, a jel se ta 2 loze na tebe onako bas, jel ti se i udvaraju ili samo gledaju u tebe ko macoriu slaninicu?

I kako im dajes eksplicitno do znanja da nema nista od sexa? Ono, cak ni blow-job...

:)

A, pa nisi u uvodnom postu napisao da se podrazumeva da te muvaju. :neutral:
Onda se moj odgovor ne vezi, mislim, ne mogu da se druzim sa nekim ko bi me kresno.

Hm, a jel se ta 2 loze na tebe onako bas, jel ti se i udvaraju ili samo gledaju u tebe ko macoriu slaninicu?

I kako im dajes eksplicitno do znanja da nema nista od sexa? Ono, cak ni blow-job...

:)

jedan je gay :D i njemu ne treba ništa davati do znanja
a drugi nije al je davno skontao (nadam se) da nema nista od sexa, znamo se odavno i zna da ga voli kao frenda a uz to bratov je jaaaaako dobar prijatelj. A sebi sam davno dala rječ da više nikad neću pokušat ništa s njegovom rajom :rtfm:

jedan je gay :D i njemu ne treba ništa davati do znanja
a drugi nije al je davno skontao (nadam se) da nema nista od sexa, znamo se odavno i zna da ga voli kao frenda a uz to bratov je jaaaaako dobar prijatelj. A sebi sam davno dala rječ da više nikad neću pokušat ništa s njegovom rajom :rtfm:

Ni mali blow-jobcic...? :whistling:
Zezam se, fer inaf od tebe. Mada, rekla si "nadam se da je skontao"... :think:
Ja mislim da jeste, ali se nada...

Back