Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene, koliko imate veselkova oko vas?
Ili nemate ni jednog?
(veselko - tip koji vas uveseljava, sa kojim imate komunikaciju ekstra, koji je pametan u pizdu materinu, ali mu ne biste nikada dale)
I koliko ih imate na forumu?
![]()
oko sebe 2
a na forumu...nova sam ne znam nikog dobronek se jave pametni kojim ja ne bi dala
![]()
Na forumu ih ima nekoliko.![]()
ja imam tebe.![]()
Ako se prepoznaju pasce u depresiju...
Jesi li svesna svoje izjave?
![]()
Hm, a jel se ta 2 loze na tebe onako bas, jel ti se i udvaraju ili samo gledaju u tebe ko macoriu slaninicu?
I kako im dajes eksplicitno do znanja da nema nista od sexa? Ono, cak ni blow-job...
![]()
Svi su veselko, jedan je naebao.
A, pa nisi u uvodnom postu napisao da se podrazumeva da te muvaju.
Onda se moj odgovor ne vezi, mislim, ne mogu da se druzim sa nekim ko bi me kresno.
Hm, a jel se ta 2 loze na tebe onako bas, jel ti se i udvaraju ili samo gledaju u tebe ko macoriu slaninicu?
I kako im dajes eksplicitno do znanja da nema nista od sexa? Ono, cak ni blow-job...
![]()
Pa jel si se pokajala sto si mi dala, m?
Iju
Sto crni naebao?
Priblizio se previse?
jedan je gayi njemu ne treba ništa davati do znanja
a drugi nije al je davno skontao (nadam se) da nema nista od sexa, znamo se odavno i zna da ga voli kao frenda a uz to bratov je jaaaaako dobar prijatelj. A sebi sam davno dala rječ da više nikad neću pokušat ništa s njegovom rajom![]()
Ni mali blow-jobcic...?
Zezam se, fer inaf od tebe. Mada, rekla si "nadam se da je skontao"...
Ja mislim da jeste, ali se nada...
gore lepo pise:
(veselko - tip koji vas uveseljava, sa kojim imate komunikaciju ekstra, koji je pametan u pizdu materinu, ali mu ne biste nikada dale)
![]()
Zene, koliko imate veselkova oko vas?
Ili nemate ni jednog?
![]()
a ja mislila da je weslko tuki koji se weseli pizzi![]()